Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SERGE LUTENS PARFÜMLERİNİ KULLANAN ÜNLÜLER KİMLER?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Parfüm

SERGE LUTENS PARFÜMLERİNİ KULLANAN ÜNLÜLER KİMLER?

  • Temmuz 04, 2020

SERGE LUTENS PARFÜMLERİNİ KULLANAN ÜNLÜLER KİMLER?

 

Dünyanın en çok satan niş parfüm markalarından biri olan Serge Lutens, yaratıcısının eşsiz karakterinden ortaya çıkan elegan kokulardan oluşuyor. Her biri birbirinden çok farklı olan parfümlerin tek ortak özelliği, Serge Lutens’in hayal gücünden çıkmış olmaları! 
 

Serge Lutens diğer parfüm markalarından neden farklı? 

 

Çünkü Serge Lutens, başkalarının kurallarına ve modasına uymayan bağımsız bir yaratıcıdır. Güzelliğe, otantikliğe ve mükemmelliğe karşı tutkusu olan bir adamdır. Parfümleri hayal eder, onları şişeler ve kutular yaratır. Gerçek bir sanatçıdır! Lutens’in yarattığı tüm parfümler, Fas’ın mistik ve oryantal havasını yansıtmaktadır. Bu yüzden Serge Lutens parfümleri saf, zengin ve büyüleyicidir. 
 

Ayrıca Serge Lutens parfümleri unisekstir; kadınlar ve erkekler kullanabilir. Ne güzel değil mi? James Bond’a hayransınız ve onun gibi kokmak için Bond’un parfümünü siz de kullanabilirsiniz!
 

Özetle, Serge Lutens parfümleri üzerinizde mücevher kadar çarpıcı durur...
 

GERÇEK BİR EFSANE İLE TANIŞIN: SERGE LUTENS! TIKLAYIN!
 

Ünlülerin favori parfüm markası
 

Bu kadar niş bir parfüm markası elbette ünlü isimler tarafından da çok tercih ediliyor. Aslında kendini özel hisseden ve hissetmek isteyen herkes Serge Lutens’in bağımlısı oluyor diyebiliriz. Lutens kullanan ünlülerin birkaçına bakalım...
 

 

James Bond’un parfümü ikonik Ambre Sultan 

 

James Bond kokusu olarak bilinen Ambre Sultan markanın en ikonik parfümlerinden ve Daniel Craig’in de imza parfümü. Cesur, sıra dışı, eşsiz, taklit edilemez... James Bond’un karakteristik özellikleriyle bütünleşen Serge Lutens Ambre Sultan, hem maskülen hem feminen bir koku. Adından da anlaşılacağı üzere kokuda amber notası merkezde yer alıyor. Amberin yanı sıra kişniş, sandal ağacı, defne yaprağı, reçine, keskin otlar, paçuli, mür, kekik, mersin, benzoin ve vanilya notaları da parfümü oluşturan diğer notalar arasında bulunuyor. 

 

Ambre Sultan bir parfümden çok bir seyahat, gizemli bir yolculuk. Serge Lutens’e göre, “Krallara, düklere ve sultanlara layık çok asil ve eşsiz bir koku...” 

 

Şimdiye kadar yapılmış en iyi amber temalı parfüm...

 



Kate Moss ve Jeux De Peau

 

Kate Moss’un sadık olduğu tek koku... Buğday, arpa, kurutulmuş meyveler içeren kalıcı, duygusal ve sıcak bir parfüm. Koku; süt, buğday, hindistan cevizi, meyan osmanthus, kayısı, baharatlar, sandal ağacı, odunsu notalar ve kehribar ile oldukça farklı ve iddialı bir içeriğe sahip.

 

“Çocukluk, aşağı indikçe yüzeye çıkan bir yokuş gibidir. Ancak kendini sarhoşluktan arındırdığında kendisiyle buluşur insan. Demek istediğim; odun fırınında kendimizi tanırız. Veya çocukluktan gelen başka anılarda, sıcacık ekmeğin yanağına dokunuşunda mesela...” -Serge Luten


Sofia Coppola’nın vazgeçilmezi Fleurs D'Oranger

 

Sofia Coppola gibi bir fenomen hangi parfümü kullanır? Elbette ikonik parfüm markası Serge Lutens’in ikonik parfümü Fleurs D'Oranger’i. Fleurs D'Oranger, portakal çiçeği, beyaz gül ile çevrili notalarıyla tatlı, narin, yumuşak ve kadınsı bir parfüm. Yasemin, sümbülteber, misk, ebegümeci ve kimyon notalarıyla da sıcak ve canlı. Fleurs D'Oranger, kadınsı bir hisle etrafınızı çevrelerken aynı zamanda mütevazi bir dokunuş gibi...

 

“Turuncun daha doğrusu yoğun kokulu turunç çiçeğinin etrafına yaydığı enerji, ruhumuzun en derinine işleyerek bizi çağırıyordu hep...” – Serge Lutens


 

Kirsten Dunst ve Chergui 

 

Serge Lutens Chergui, markanın parlayan yıldızı, adeta bir başyapıt! En çok satan parfümlerden de biri ayrıca... Kirsten Dunst, arada başka kokular kullansa da dönüp dolaşıp mutlaka Chergui’ye geri döndüğünü söylüyor. Sadık bir sevgili, kürkçü dükkanına hep geri dönen bir tilki gibi adeta...
 

Parfümün notalarında gül, saman, tütün yaprağı, bal, iris, sandal ağacı, amber, deri, vanilya, misk, tütsü bulunuyor. Mistik, derin ve başdöndürücü. Oryantal baharatlı parfüm ailesinden olan bu parfüm tam bir kış kokusu. İçinizi ısıtacak, sizi transandantal bir yolculuğa çıkaracak...
 

Chergui, niş parfüm dünyasının en başarılı kokularından birisi.

 


Robert Pattinson’ın tutkusu A La Nuit 

 

A La Nuit, yasemin kokusu sevenlerin ilgisini hak eden bir parfüm. Kokunun merkezinde yasemin hissedilse de, bal, karanfil ve misk de ağırlığı hissedilen diğer notalar arasında. Ama yasemin parfümde öyle mükemmel işlenmiş ki, kadınlar için seksi, erkekler için de oldukça maskülen bir parfüm ortaya çıkmış! Robert Pattinson’ın bitmeden yenisini aldığı tek koku!
 

Hint, Mısır ve Fas yaseminlerinin birleşiminden oluşan kokuya yeşil filizler, bal, karanfil, benzoin ve misk eşlik ediyor. Kesinlikle seksi, çarpıcı ve etkileyici bir parfüm. Hayal edin: Karanlık ve ıssız bir sokakta gece yürürken, birden burnunuza gelen ve etrafınızı saran yasemin kokusu... İşte o kadar başdöndürücü.

 


Rashida Jones –Féminité du Bois

 

Féminité Du Bois, aslında parfümörler tarafından devrim niteliğinde görülen bir koku. %60’ının odun oluşu baş döndürücü! Bu içeriğin adı da: Sedir. Ağırlıklı olarak sedir, çiçek ve erik notaları içeren parfümün diğer notaları arasında misk, vanilya, gül, portakal çiçeği, ylang ylang ve şeftali yer alıyor. 
 

Rashida Jones’un imza kokusu olan Féminité du Bois, kesinlikle efsanevi, saf ve esas bir koku... Sedire yazılmış bir şiir gibi.

 

“Sedir, sedir, sedir! Bu parfümün bir kimliği var ve benim için çok değerli.” – Serge Lutens

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ