Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
UNISEX PARFÜM NE DEMEK? UNISEX PARFÜMLERİN ÖZELLİKLERİ NELER?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
CONSTANTINOPLE EDP 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum- Oryantal Odunsu
9.580,00 TL
HALFETI LEATHER EDP 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Oryantal Odunsu
9.580,00 TL
CLANDESTINE CLARA EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Oryantal Amberli
10.370,00 TL

Parfüm

UNISEX PARFÜM NE DEMEK? UNISEX PARFÜMLERİN ÖZELLİKLERİ NELER?

  • Şubat 02, 2022

Son dönemlerde unisex parfüm kelimesi bayağı karşımıza çıkar oldu. Çokça tercih edilmeye başlayan unisex parfümler, parfüm üreticisi şirketler tarafından da tam hız üretilmeye devam ediyor.

Peki, nedir bu UNISEX PARFÜM kelimesinin anlamı, unisex parfümler hem Erkek hem de Kadınlar tarafından kullanılabilir anlamına geliyor. Parfümlerin içerisinde bulunan notalar kadınlara da Erkeklere de yakışabilecek, her iki tarafında rahatlıkla kullanabileceği keskin farklara sahip olmayan kokular ile formüle ediliyor. Erkek parfümlerinde ki o keskin notalar ve Kadın parfümlerinde ki tatlı, çiçeksi notaların arasında bir denge kurularak unisex parfümler beğenilerek ortak kullanılıyor.

Bazı kadınlar erkek, bazı erkekler ise kadın parfümlerini daha çok beğenebiliyor. Elbette bu durumu cinsiyetçilik olarak algılamak hiç de doğru değil. Sonuç olarak herkesin tarzı, koku tercihi farklılık gösterebilir. Bu durumlarda ise işte UNISEX parfümler tam olarak bu göreve hizmet ediyor.

UNISEX parfümlerin belirgin bir farkı ise şişe tasarımlarıdır. Alışılagelmiş erkek ya da kadın parfüm şişelerini bu parfümlerde göremeyiz. Çünkü unisex parfüm şişeleri her ikisine de hitap edecek şekilde özel olarak tasarlanıyor. 
İşte size Her bir kokusunun kendine has hikayesi ve afrodizyak içeriği bulunan Penhaligon’s markasının en güzel UNISEX parfümleri;

Penhaligon’s Clandestıne Clara: Görkemli ve kendinden emin Clandestine Clara, yaramaz ve özgür ruhu yanında Lord George ile yaşadığı skandal aşk ile biliniyor. Parfümü ise kendisi kadar sıradışı! Baş döndürücü oryantal odunsu notaların pudra ve vanilya ile buluşması ile ortaya bu etkileyici koku çıkıyor.

Penhaligon’s Halfeti: Markanın en çok satan kokularından biri olan Halfeti, adını Fırat Nehri’nin yakınlarında nadir bulunan kara güllere ithafen Şanlıurfa’nın Halfeti bölgesinden, ilhamını ise değerli ipekler ve güzel işlemeli kumaşlardan alıyor. Oldukça eşsiz ve gizemli olan parfümün belli başlı notalarını greyfurt, bergamot, yeşil bitkiler, kakule, kimyon, muskat, safran, tarçın, gül, menekşe, yasemin, selvi, müge oluşturuyor. Halfeti, kokusuyla mistik ve uzak topraklara yolculuğa çıkarıyor.

Penhaligon’s Constantinople: Constantinople ilhamını, Avrupa ve Asya kıtalarını bağlayan bir köprü konumunda olan, Karadeniz ile Ege'nin mavi denizlerinin tam ortasında yer alan Konstantinopolis/İstanbul’dan alıyor. arfüm, pudramsı iris, sıcak vanilya ve aromatik meşe yosunu karışımı, şehvetli ve zarif bir koku taşıyor. Koku üst notalarda pembe biber, lavanta akorları ve naneli bir meyvemsilik katan sardunya sayesinde iç açıcı ve neşeli bir açılış yapıyor. Damas Gülü ile oluşturulan eşsiz çiçeksi akor, kokuya zengin bir zarafet ve derinlik katıyor.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ