Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAZIN SAÇ BAKIM RUTİNİNİZDE OLMASI GEREKEN 5 OLAPLEX ÜRÜNÜ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
No. 3 HAIR PERFECTOR 250 ML
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici ve Saç Kusursuzlaştırıcı
3.720,00 TL 2.950,00 TL
No. 3 HAIR PERFECTOR
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici ve Saç Kusursuzlaştırıcı
1.490,00 TL
No. 4 BOND MAINTENANCE SHAMPOO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Bakım Şampuanı
1.490,00 TL
No. 5 BOND MAINTENANCE CONDITIONER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Kremi
1.490,00 TL
No. 7 BONDING OIL
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Yağı
1.490,00 TL
No. 8 BOND INTENSE MOISTURE MASK
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici &Yoğun Onarıcı & Nemlendirici Maske
1.490,00 TL
BOND TREATMENT DUO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici &Yoğun Onarıcı & Nemlendirici İkili Bakım Seti
2.980,00 TL
BONDING & INTENSE MOISTURE DUO
OLAPLEX
Bağ Güçlendiren & Yoğun Nem Sağlayan İkili Bakım Seti
2.980,00 TL
BOND MAINTENANCE SYSTEM
OLAPLEX
Saç Kusursuzlaştırıcı & Bağ Güçlendirici Üçlü Bakım Seti
4.470,00 TL

Yaz Aylarında Saç Bakımı

YAZIN SAÇ BAKIM RUTİNİNİZDE OLMASI GEREKEN 5 OLAPLEX ÜRÜNÜ

  • Haziran 23, 2023

Güneşten, deniz ve havuzdan kuruyan saçlarınıza adeta hayat verecek, saçlarınızın sağlıkla ışıldamasını sağlayacak, yaz aylarında saç bakım rutininizde mutlaka olması gereken Olaplex ürünlerini derledik.

Yaz aylarında saçlar pek çok etkenden dolayı kurumaya ve yıpranmaya daha müsait hale geliyor. En başta sıcaklardan ötürü neredeyse her gün duş alıp saçlarımızı yıkarken, bunun yanı sıra hem güneşin etkisi hem de deniz ve havuzun yıpratma payı devreye giriyor. Haliyle saçlara ekstra özen göstermenin ve bakım yapmanın tam sırası!

Bu aşamada devreye Olaplex’in profesyonel dokunuşunu girse nasıl olur? Özel bakımlardan şampuan ve serumlara, hasar görmüş saçlardaki bağları güçlendirme noktasında bir nevi üzerine olmayan Olaplex, yaz aylarında da saçlarınızı koruma altına almanın yollarını sunuyor kesinlikle.

O halde sıcaklar yeni yeni kapımıza dayanmışken,  yaz aylarında saç bakım rutininizde mutlaka olması gereken Olaplex ürünlerini keşfedin.

Olaplex No. 3 Hair Perfector
Markanın en çok satan ve en mucize ürünü olmasının elbette bir sebebi var. Saçlarınızda boya olsun ya da olmasın, saçlarınızın daha sağlıklı ve canlı görünmesini istiyorsanız, No.3 Hair Perfector’ı saç bakım rutininize dahil edebilirsiniz. Peki, nedir bu ürünün mucizeleri?

  • Saçları sadece 10 dakikada pürüzsüz, canlı, parlak hale getirmeyi başarıyor. Yani zamanınız olmadığı günlerde bile rahatlıkla kullanabilirsiniz.
  • Isıyla şekillendirmeden ya da boyadan kopmuş bağları onararak, zarar görmüş saçı eski ihtişamına kavuşturur.
  • Saçları çok yoğun şekilde onarır ve güçlendirir.
  • Saçların parlaklığını ve canlılığını artırır.

Bu ürünle ilgili bilmeniz gereken tek şey, bunu saç kremi gibi duşta şampuandan sonra değil, haftalık olarak saçınızı yıkamadan önce sürüp bekletmeniz ve ardından durulamanız.

Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo
Saç bakım rutini diyorsak, şampuandan bahsetmemek mümkün değil. Olaplex’in bağ güçlendirme teknolojisi bu üründe de mevcut. Yani saçlarınızı her yıkadığınızda ona şahane bir bakım da sunmuş oluyorsunuz. Saçınız aşırı yıpranmış olsun ya da olmasın, No.4 saçınızın günlük görünümünü ve sağlığını korumak için harika bir ürün. Saçtaki kırılmaları azaltması ve elektriklenmeyi önlemesi de tam olarak yaz ayları için istenilen şey!

Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner 
Son zamanlarda saç kremi kullanılmaması gerektiğini söyleyenlerin sayısı artsa da, saçlarınızın sağlıklı olmasını istiyorsanız bunlara kulak asmamanızı öneriyoruz. Çünkü şampuandan sonra saç kremi kullanmak, saçların daha iyi taranmasını ve şekillendirilmesini sağlıyor. No.4 şampuanın ardından No.5 kullanmanız da ürünlerin faydasını maksimum seviyeye çıkarıyor. Saçları derinlemesine nemlendirirken, saçları onarıyor ve besliyor.

Olaplex No. 7 Bonding Hair Oil
Bu ürünün sıvı altın olarak tanımlandığını biliyor muydunuz? Bunun nedeni saçlara tam olarak böyle bir parlaklık sağlaması. Hele de yazın kuruyan saçlarınıza adeta ilaç olacak bir ürün. Hem besleyici hem de şekillendirici ve onarıcı özelliklere sahip bu çok fonksiyonlu yağ, asla yağlı bir görünüm bırakmıyor. 

Sağladığı şahane parlaklığın yanında elektriklenmeyi de kontrol altına alıyor. Yumuşaklığı ve renk canlılığını da önemli ölçüde artıyor. Üstelik birkaç damlası da tüm bunları sağlamaya yetiyor.

Olaplex No. 8 Bond Intense Moisture Hair Mask
No.3 duştan önce uygulanan bir bakım ürünü. No.8 ise saçınızı şampuanladıktan sonra duşta kullanmanız gereken bir maske. Saçlarınıza yoğun nem kazandırmak istediğinizde haftalık olarak kullanabileceğiniz bu ürün, kuru ve kırılgan saçları daha pürüzsüz ve canlı hale getirmeyi başarıyor. Eğer ipeksi yumuşaklık, canlı bir parlaklık ve aynı zamanda hacim istiyorsanız, No. 8 Bond Intense Moisture Hair Mask saç bakım rutininizde olmayı hak ediyor. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ