Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YENİDOĞAN BEBEĞİ YIKARKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
BABY SHAMPOO & WASH
MINI HUMANS
Bebek Saç & Vücut Şampuanı
690,00 TL 552,00 TL
BABY CURL SHAMPOO
MINI HUMANS
Bebek & Çocuk Bukle Belirginleştirici Şampuan
690,00 TL 552,00 TL
BABY CURL CONDITIONER
MINI HUMANS
Bebek & Çocuk Bukle Belirginleştirici Saç Kremi
690,00 TL 552,00 TL
BABY BUBBLE BATH
MINI HUMANS
Bebek & Çocuk Banyo Köpüğü
690,00 TL 552,00 TL
BABY BODY LOTION
MINI HUMANS
Bebek & Çocuk Vücut Losyonu
690,00 TL 552,00 TL

Bebek & Çocuk Saç Bakımı

YENİDOĞAN BEBEĞİ YIKARKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

  • Temmuz 07, 2023

Bebeğinizin doğduktan sonraki ilk aylarında temizliği konusunda hassas davranmak elbette önemli. İşte dikkat edilmesi gerekenler…

Yenidoğan bebeğe banyo yaptırmak ilk aşamada gerginliği ve bir takım zorlukları beraberinde getirebilir. Ancak dikkat edilmesi gereken şeyleri öğrendikçe ve biraz pratikle banyo zamanında kendinizi daha rahat hissetmeye başlayacaksınız hiç şüphesiz. Peki, bebek banyosunun temelleri, yani özellikle bilinmesi gereken adımlar neler?

- Bebeğinizi tutarken kaymasını ve düşmesini önlemek için duşunuzun içinde ve dışında kaymaz ped veya paspaslar kullanın.

- Bebeğinizi tutarken bir şişeyi sıkmak zor olabileceğinden, sabun için pompalı şişeler kullanın.

- Su sıcaklığının güvenli olduğundan emin olun. Suyun çok sıcak veya çok soğuk olmamasına dikkat edin.

- Bebeğinizi duşta asla gözetimsiz bırakmayın. Dışarı çıkmanız gerekiyorsa, kendi başına oturabilecek veya ayakta durabilecek yaşta olsa bile bebeğinizi yanınıza alın.

- Bebeğiniz banyo yapmaktan korkuyor ve ağlıyorsa, birlikte banyo yapmayı deneyin.

Yeni doğan bebekler ne sıklıkla yıkanmalı?
Yeni doğan bebeğinize her gün banyo yaptırmanıza gerek yoktur. Bebeğiniz daha hareketli hale gelene kadar haftada üç kez yeterli olabilir. Bebeğinizi çok fazla yıkamak bebeğinizin cildini kurutabilir.

Bebek şampuanı yenidoğanlarda kullanılabilir mi?
Mini Humans gibi doğal içerikli ürünleri hem yeni doğan bebeklerinizde hem de çocuklarınızda güvenle kullanabilirsiniz. Bebek şampuanı seçimi yaparken mutlaka içeriğine dikkat etmeli, bebeğinizin ve çocuğunuzun cildi tahriş edebilecek içeriklere sahip ürünlerden uzak durmalısınız.


Yenidoğanın saçını yıkamalı mıyım?
Yenidoğan bebeğinizin saçları varsa ve yıkanması gerektiğini düşünüyorsanız, tabii ki yıkayabilirsiniz. Serbest elinizle az miktarda bebek şampuanı alın ve bebeğinizin saç derisine hafifçe masaj yapın. Şampuanı biraz su veya nemli bir bezle durulayın ve gözlerine köpük gelmemesi için bir elinizi bebeğinizin alnına götürün.

Yenidoğan bebekler için hangi ürünler kullanılabilir?
Mini Humans ve dermatologlar tarafından onaylanmış ürünleri, bebeğiniz ve çocuğunuz için oldukça güvenli, ayrıca doğal içeriklere sahip. Mini Humans ailesinde yer alan ve kullanabileceğiniz ürünler ise şöyle;

Mini Humans Baby Shampoo & Wash miniklerin cildini ve saçlarını tek bir adımda yumuşak ve temiz tutmak için formüle edilmiş saç ve vücut şampuanıdır.

Mini Humans Baby Curl Shampoo %97 doğal içeriklere sahip bukle belirginleştiren şampuandır. Saçları besler ve nazikçe temizler.

Mini Humans Baby Curl Conditioner bebek ve çocukların saçlarının daha kolay taranmasına yardımcı olan saç kremidir. Bukleleri belirginleştirir, kolay tarama sağlayarak saçları nazikçe açar.

Mini Humans Baby Bubble Bath, özel formülü ile köpürerek miniklerin cildini sağlıklı ve nemli tutmaya yardımcı olan banyo köpüğüdür. Cildi yatıştırmak, sakinleştirmek ve yumuşatmak için doğal olarak besleyici bitki özleri ile formüle edilmiştir.

Mini Humans Baby Body Lotion bebeklerin ve çocukların cildini pürüzsüz ve yumuşak hale getiren vücut losyonudur. Cildi yatıştırmak, nemlendirmek ve kuruluktan korumak için doğal besleyici bitki özleri içermektedir.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ