Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YILIN 4 MEVSİMİ BRONZ ALLIK KULLANABİLİR MİYİM?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Allık

YILIN 4 MEVSİMİ BRONZ ALLIK KULLANABİLİR MİYİM?

  • Temmuz 03, 2020

Yaz olsun olmasın, bronz allık her zaman kulanılabilir. Çünkü bronz allığın amacı yüze sağlıklı ve canlı bir renk vermektir, yüze maske takmış gibi görünen suni bir renk vermek değildir. Makyaj çantasının demirbaşı olan bronz allık, bu yüzden hata yapmaya en meyilli makyaj malzemesidir de aynı zamanda... Hata yapmamak için bronz allığı kaç farklı şekilde kullanabileceğinizi sizin için araştırdık, yazdık. 
 

 

1. Kontür yapmak için

 

Makyaj çantamızın über kahramanı bronz allıklar, yüze kontür yapmak için en ideal ürünlerden biridir. Hem uygulaması kolaydır, hem de istenilen yer ve zamanda hızlı bir uygulama sağlar. Yüzün vurgulamak istediğimiz yerlerini ön plana çıkarmak için bronz allıklar biçilmiş kaftandır.

 

Dünyanın en çok kullanılan ürünlerinden Nars Laguna’yı allık, pudra ve kontür için kullanabilirsiniz. Kontür için öncelikle fırça virtüözleri sayılan Kabuki serisinden Nars Kabuki Mizubake Brush edinmelisiniz çünkü bu fırçalar ile yüzün öne çıkarmak istediğiniz yerlerini en iyi şekilde vurgulayabilirsiniz. Fırçaya aldığınız ürünü kulak çizginizden elmacık kemiğinin altına doğru hat şeklinde sürün ve hafifçe yanlara doğru dağıtın ama ürünü fazla yaymayın. Bu şekilde elmacık kemiklerinize dikkati çekmiş olursunuz. Fırçada kalan ürünü ise çok hafif bir uygulama ile şakaklara, burun kemiğine çeneye dağıtarak yüzün kalanına da belli belirsiz renk verebilirsiniz.

 


2. Allık olarak uygulamak için

 

Bronz allığı adı üstünde allık olarak kullanmak için elmacık kemiklerinizin üzerine uygulama yapmalısınız. Bu yüzün derinliğini değiştirir ve dikkati yanaklarınıza çeker. En sevilen ürünlerden biri olan Laguna'yı da allık, kontür ve pudra olarak kullanabilirsiniz.
 


3. Pudra olarak kullanmak için

 

Bronz allığı pudra olarak da kullanabilirsiniz. Böylece yüzünüze canlı ve sağlıklı bir ifade verir. Bronz pudra, doğal bronzluğu taklit etmek için kullanılır. Bu, doğal bir görünüm olarak kabul edilir ve genellikle günlük bir tarzdır. Cilde renk vermek ve cilt tonuna ışıltı katmak için kolay bir yoldur. 
 

“Bronz pudra cilt rengini tamamlamalıdır, asla farklı bir gölge yaratmak için kullanılmamalıdır. Anahtar nokta, güneşin vurduğu yerlere bronz pudra uygulamaktır” diyor, - Janice Daoud, Nars makyaj artisti .

 

“Her zaman canlı, taze ve bakımlı görünmenin en kolay yolu bronz pudralardır. Çünkü bunları allık, kontür ve pudra olarak çok yönlü olarak her zaman-her yerde kullanabilirsiniz. Üstelik 3 farklı etkiyi sadece 1 ürünle yapıyorsunuz!”

Erkan Uluç, makyaj artisti

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ