Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YIPRANMIŞ SAÇLAR İÇİN BAKIM ÖNERİLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
MOISTURE HEAT PROTECT SPRAY
WE ARE PARADOXX
Yüksek Isıya Karşı Koruyucu Sprey
1.050,00 TL 735,00 TL
REPAIR GAME CHANGER HAIR MASK
WE ARE PARADOXX
Yoğun Onarıcı Mucize Etkili Vegan Saç Maskesi
1.940,00 TL 1.550,00 TL
No. 8 BOND INTENSE MOISTURE MASK
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici &Yoğun Onarıcı & Nemlendirici Maske
1.490,00 TL
No. 7 BONDING OIL
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Yağı
1.490,00 TL
THE BOND TREATMENT SYSTEM
OLAPLEX
Yoğun Onarıcı & Nemlendirici & Bağ Güçlendirici Üçlü Saç Bakım Seti
4.470,00 TL
BONDING & INTENSE MOISTURE DUO
OLAPLEX
Bağ Güçlendiren & Yoğun Nem Sağlayan İkili Bakım Seti
2.980,00 TL
BOND TREATMENT DUO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici &Yoğun Onarıcı & Nemlendirici İkili Bakım Seti
2.980,00 TL

Yıpranmış Saçlar

YIPRANMIŞ SAÇLAR İÇİN BAKIM ÖNERİLERİ

  • Aralık 20, 2022

Boyadan ya da ısıl işlemden saçlarınız yıprandıysa, sizin için bir araya getirdiğimiz 5 öneriyle durumu tersine çevirebilirsiniz.

Hasar görmüş ve yıpranmış saçları tekrar hayata döndürmek göz korkutucu bir görev olabilir. Kırık saç uçları, donuk ve pürüzlü saç telleri ve elektriklenme, hasarın en net belirtilerindendir. Kimyasal işlemlerden ısıyla şekillendirmeye kadar çeşitli faktörler saç yıpranmasına neden olur. Ancak saçınıza yeterli özeni gösterirseniz, yıpranmış saçlarınıza yeniden canlılık kazandırabilirsiniz. Mesela hasarlı ve yıpranmış saçların bakımı nasıl olmalı? başlıklı yazımız, bu konuda da size rehber olabilir. Eğer yıpranmış saçlar için başka bakım önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız, okumaya devam edin!


Güçlü bir maskeye yatırım yapın
Saçınızdaki yıpranmalarla mücadele ederken hızlı ve başarılı sonuçlar almak istiyorsanız, mutlaka güçlü bir saç maskesi edinmelisiniz. Vitaminler ve yağlar, onarıcı ve nemlendirici etkiler gösterirken,  saç yüzeyine derinlemesine nüfuz ederler  ve hasarlı saçların yüzeyinde gelişen boşlukları zamanla doldururlar. We Are Paradoxx Repair Game Changer Hair Mask ürünü ise donuk, hasar görmüş ve kuru saçları şaşırtıcı derecede sağlıklı görünen saçlara dönüştürür. Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask de bu konuda öne çıkan bir ürün. Saçtaki bağları onaran bu maske, kuru, kırılgan ve yıpranmış saçları onarırken 4 kat fazla nem sağlıyor. 


Saç şekillendiricilerin ısısını düşürün
Saçlarımızı kurutmak ve şekillendirmek için fön makinesine ya da maşaya sıkça eliniz gidiyor olabilir. Ancak tüm şekillendirme araçları, ısı hasarını da beraberinde getiriyor.  Çok kalın telli saçlarınız yoksa, bu tarz aletleri orta sıcaklıkta kullanabilirsiniz. Isıya maruz kalmadan önce saçınızı We Are Paradoxx Moisture Heat Protect Spray veya 232 dereceye kadar UV/ısı koruması sağlayan Olaplex No.7 Bonding Oil ile koruyabilirsiniz.


Saçlarınızı ıslakken taramayın
Islak saç daha kırılgandır ve kolayca zarar görebilir. Islak saçı sert bir şekilde taramak saçı esnetebilir ve saç tellerini kırabilir. Bunun yaşanmaması adına saçlarınızın biraz kurumasına izin vermeli, mutlaka saç karışıklıklarını açacak bir ürün kullanmalısınız. 


Düzenli olarak uçlarından kestirin
Saçınızı uzatmaya çaba harcıyorsanız da sağlıklı olmaları için belirli aralıklarla uçlarından kestirmelisiniz. Üstelik yıpranan saç uçlarından kurtulduğunuzda saç bakımınız çok daha kolay hale gelecektir.  


Yağ bakımlarını es geçmeyin
Duştan çıktıktan sonra saçlarınıza uygulayacağınız yağ bazlı serumlar gibi, saçlara nem ve parlaklık kazandıran avokado yağı, hindistan cevizi yağı ve jojoba yağı karışımlarıyla da saçlarınıza bakım yapabilirsiniz. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ