Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
2024 SAÇ MODASI: KISA SAÇ TRENDLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
No. 3 HAIR PERFECTOR
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici ve Saç Kusursuzlaştırıcı
1.490,00 TL
No. 3 HAIR PERFECTOR 250 ML
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici ve Saç Kusursuzlaştırıcı
3.720,00 TL 2.950,00 TL
HAIR PERFECTOR DOUBLE POWER DUO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici & Saç Kusursuzlaştırıcı İkili Bakım Seti
2.980,00 TL
NO. 3 HAIR PERFECTOR HOME & AWAY DUO
OLAPLEX
Ev ve Seyahat İçin Bağ Güçlendirici & Saç Kusursuzlaştırıcı İkili Bakım Seti
5.215,00 TL 4.440,00 TL
No. 8 BOND INTENSE MOISTURE MASK
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici &Yoğun Onarıcı & Nemlendirici Maske
1.490,00 TL
BOND TREATMENT DUO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici &Yoğun Onarıcı & Nemlendirici İkili Bakım Seti
2.980,00 TL
THE BOND TREATMENT SYSTEM
OLAPLEX
Yoğun Onarıcı & Nemlendirici & Bağ Güçlendirici Üçlü Saç Bakım Seti
4.470,00 TL
No. 4D CLEAN VOLUME DETOX DRY SHAMPOO
OLAPLEX
Hacim Veren Detoks Etkili Kuru Şampuan
1.490,00 TL
WEIGHTLESS BODY CLEAN HAIR KIT
OLAPLEX
Saçları Temizleyen & Nemlendiren & Hacim Veren Bakım Seti
4.470,00 TL

Saç Bakımı

2024 SAÇ MODASI: KISA SAÇ TRENDLERİ

  • Ekim 16, 2023

2024 yılına dair güzellik dünyasının trendlerini inceleme altına almaya devam ediyoruz. Bu kez ise sırada 2024 kısa saç modelleri var.

2024 yılına doğru adım adım ilerlerken, nelerin trend haline geleceğini önceden keşfetmeye ne dersiniz? Elbette odak noktamız güzellik… Bu kez ise saç dosyasına yeni bir sayfa açıyor ve kısa 2024 saç modelleri başlığını atıyoruz. O halde hadi gelin, önümüzdeki sene kısa saç sevenler için hangi modeller yükselişe geçecek birlikte inceleyelim.

2024 kısa saç modelleri
Özellikle 2024 İlkbahar/Yaz defilelerinde ve sokak modasında karşımıza çıkan görünümler, kısa saçlara dair nelerin bizi beklediğinin göstergesiydi. İşte öne çıkan 6 kısa saç modeli;

1- Mixie Cut
Bir süredir popüler olan “pixie” ve “mullet” isimli kesim modelleri yükselişteydi. Mixie Cut ise bu ikisinin birleşimini sunan oldukça yenilikçi bir kesim. Florence Pugh ve Ursula Corbero gibi isimlerin de radarına takılan Mixie Cut, kısa saç trendleri 2024 dosyamızın en iddialı kesimlerinden biri. 2024 yılında ise sıkça karşımıza çıkacağı kesin.


2- Wolf Cut
70’lerin ruhunu yansıtan Wolf Cut, takvimler 2024’ü gösterirken de etkileyici olmaya devam edecek. Bu kesim modelinde saçın üst taraflarında yoğun katlar oluşturulurken, alt kısımlar ise biraz daha uzun şekilde bırakılıyor. Yani hem saçlarını biraz kısaltmak isteyenler ancak toplamaktan da vazgeçemeyenler için biçilmiş kaftan.


3- Curly Bob
Kısa saç modelleri denildiğinde ilk akla gelen modellerden biri olan bob kesim, varlığını sürdürmeye devam edecek hiç şüphesiz. Ancak Curly Bob ile dalgalar da ön planda olacak. Eğer doğal bukleleriniz veya dalgalarınız varsa, Curly Bob yani kıvırcık bob sizin için kesinlikle mükemmel bir saç modeli. Çünkü hem kadınsı hem de sevimli bir yanı var. 


4- Hailey Bieber Bob
Hailey Bieber’ın saç kesimi, direkt olarak kendi adıyla anılmaya başlamış durumda. Küt kesilmiş saçlarıyla 2024 için de ilham kaynakları arasında yer alan Bieber, bu modelin kısa sürede yükselişe geçmesini sağladı. Üstelik şekillendirmesi de son derece zahmetsiz bir kısa saç modeli.


5- Butterfly Bob Cut
Zendaya ile karşımıza çıkan Butterfly Bob Cut, , kısa saç trendleri 2024 konusunun da bir parçası olmayı başarıyor çünkü oldukça zamansız bir saç modeli aslında. Yoğun hacim vermeyi amaçlayan bu kesim, yoğun katlar içeriyor. 
BUTTERFLY BOB KESİM NEDİR? keşfetmek için tıklayın 

6- Stacked Bob 

Düz ve dalgalı saçlar için pratik olduğu kadar modern görünümlü saç kesimlerinden biri olarak karşımıza çıkan Stacked Bob, yoğun katlardan oluşuyor. Daha keskin ve açılı şekilde atılmış katlar sayesinde ise saçlar daha hacimli hale geliyor. 


Kısa saç bakımı nasıl yapılır?
Kısa saç hem bakım yapması hem de şekillendirmesi kolay olduğu için pek çok kişi tarafından tercih ediliyor. Kısa saç bakımı noktasında da atlanmaması gereken birkaç husus var. 

Daha az ürün kullanın
Çok fazla ürün kullanmak kısa saça ağırlık verebilir ve yağlı görünmesine neden olabilir. Bunu önlemek için ise daha az miktarda ürün tercih etmeli ve bunu yalnızca saçınızın boy ve uçlarına kullanmalısınız.

Saçlarınızı en az 6 haftada bir kestirin
Hem saç kesiminizin formunu korumak hem de kırık uçlardan kurtulmak için en az 6 haftada bir kuaför ziyareti gerçekleştirmelisiniz. Bob veya lob gibi kısa bir saç stiliniz varsa, düzenli kesimlerle görünümü koruyabilirsiniz.

Derinlemesine nemlendirmeyi es geçmeyin
Kısa saçlar daha sağlıklı bir görüntü oluştursa da, daha az bakıma ihtiyaç duydukları anlamına gelmez. Bunun için Olaplex No.8 Bond Intense Mouisture Mask ya da Olaplex No.3 Hair Perfector gibi saçlarınıza bakım yapan haftalık maskeler tercih etmelisiniz. 

Kuru şampuanla saçlarınızı yenileyin
Saçlarınıza daha taze bir hava katmak istediğiniz günlerde kuru şampuanlar en büyük kurtarıcınız olabilir. Özellikle kısa saçlarda kuru şampuan uyguladıktan sonra parmaklarınızla biraz dağıtmanız, harika bir hacim yaratır. Olaplex No.4D Clean Volume Detox Dry Shampoo ise saçta beyaz kalıntı bırakmadan ve gözenekleri tıkamadan fazla yağı emer ve saça hacim verir.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ