Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
3'Ü 1 ARADA ÇOK AMAÇLI GÜZELLİK ÜRÜNLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
WASO SHIKULIME COLOR CONTROL OIL-FREE MOISTURIZER SPF30
SHISEIDO
Cildi Yağlandırmadan Renk Eşitleyen Nemlendirici – Tüm Ciltler
1.950,00 TL
WASO SHIKULIME GEL-TO-OIL CLEANSER
SHISEIDO
Yağa Dönüşen Jel Yapılı Cilt & Makyaj Temizleyicisi
1.550,00 TL
REPAIR 3-IN-1 CONDITIONER
WE ARE PARADOXX
3’ü Bir Arada Vegan Onarıcı Saç Bakım Kremi
1.050,00 TL 840,00 TL

Cilt Bakım

3'Ü 1 ARADA ÇOK AMAÇLI GÜZELLİK ÜRÜNLERİ

  • Haziran 21, 2022

Son zamanlarda tek bir ürün ile çok işlev oldukça moda oldu. Özellikle pandemi sonrası her birimiz tekrardan yoğun iş temposunun içerisinde kendimizi bulmuş ve bu yaşam tarzına yeniden adapte olmaya çalışırken pratik ve çok işlevli ve bize vakit kazandıracak birçok ürünü araştırır ve hayatlarımıza dahil eder olduk. Bu aslında neredeyse her alanda ihtiyaç duyduğumuz bir kriter olsa da en önemlisi sanırız ki güzellik ürünleri.

Çünkü biz kadınlar her zaman bakımlı, özenli olmayı ve güzel görünmeyi çok seviyoruz… Ama tabi ki daha az zaman ayırarak kullanacağımız etkili güzellik ürünlerini bulmakta da oldukça zorlanıyoruz. 

Bu yazımızda hem yoğun temponuzda sizlere zaman kazandıracak hem de önümüzde ki yaz aylarında da tatil valizlerinizde az yer kaplayacak ama bir o kadar etkili olacak 3’ü 1 arada güzellik ürünlerini seçtik.

Hadi gelin, bu harika ürünleri hep birlikte inceleyelim!

İlk olarak saç bakımından başlamalıyız, Saçlarımız da her zaman özel ve ayrıcalıklı bir bakıma ihtiyaç duyar. Saç bakımı konusunda kendini ispatlamış ve tam bir uzman olan WE ARE PARADOXX markasının tüm ürünleri ile aşk yaşıyor olsak bile elbette sizlere söz verdiğimiz gibi pratik, çok işlevli ve çok etkili olan 3’ü 1 arada WE ARE PARADOXX REPAIR 3-IN-1 CONDITIONER ürününden bahsedeceğiz. Bu ürün %99’u doğal olan çok yönlü bir saç bakım kremidir. Duş sırasında saç kremi, onarıcı bakım maskesi veya kuru saça şekillendirici balsam olarak 3 farklı şekilde kullanılabilir. Saçlara pürüzsüzlük, yumuşaklık ve eşsiz bir parlaklık kazandıran bu özel saç bakım ürünü aynı zamanda özel içerikleri sayesinde saçları onarmaya ve güçlendirmeye yardımcı olur. Tek ürünle 3 değil hatta daha fazla etki de diyebiliriz.

Sırada kuşkusuz cilt bakımı ürünleri var. Cilt bakımı denilince de değişmez ilk kural cilt temizliğidir. Ciltte ki yağı, kiri, makyajı ve güneş koruyucuyu yani SPF’ i arındırmak için ikili temizleme yöntemi uygulamamız gerektiğini artık hepimiz biliyoruz. İkili temizleme yönteminde ise 2 farklı ürün kullanmamız gerekiyor. Ve birde tabi ki ayrı olarak göz makyajımızı temizlemek için bir göz makyaj temizleyicisi. Fakat şimdi size bahsedeceğimiz bu üründe 3’ü 1 arada özelliğine sahip olmasından dolayı 3 farklı ürüne gerek duymayacaksınız. SHISEIDO WASO SHIKULIME GEL-TO-OIL CLEANSER jelden yağa, yağdan ise süte dönüşen özel yapısıyla en kalıcı göz makyajı da dahil olmak üzere hem makyajı hem de cildi derinlemesine temizler. Aynı zamanda cildin ideal nem dengesini korur ve cilt sorunlarının tekrarlamasını önler. 

Temizleme adımında SPF’den ve makyajdan bahsetmişken şimdi sizlere anlatacağımız ürüne değinmeden asla olmazdı. Bir ürün düşünün ki hem cildinizi nemlendirecek, hem SPF30 ile güneş ışınlarına karşı koruyacak hem de cildinizde renk eşitliği sağlayarak ten makyajı görevi de görecek. E daha ne yapsın bu 3 ‘ü 1 arada olan SHISEIDO WASO SHIKULIME COLOR CONTROL OIL-FREE MOISTURIZER SPF30 ürünü. 

Cildimizi nemlendirdik, koruduk hatta ten makyajımızı bile yaptık hem de tek bir ürünle. Sıra neye geldi dersiniz? Evet bildiniz biraz da renklenmemiz lazım. Renklenmek SHISEIDO MINIMALIST WHIPPED POWDER BLUSH ile çok basit. Bu köpük formunda ki ürünü hem yanaklarda allık, hem gözlerde far, hem de dudaklarda ruj olarak kullanarak görünümünüzü tamamlayabilirsiniz. Birbirinden güzel renk seçeneklerinden sizde kendinize uygun olanı seçmeyi unutmayın.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ