Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
5 ÜRÜNLE 7 FARKLI MAKYAJ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL

Makyaj

5 ÜRÜNLE 7 FARKLI MAKYAJ

  • Temmuz 14, 2020

Çekmece dolusu kozmetiğiniz var ama siz hala aynı tarz mı makyaj yapıyorsunuz? O zaman bu yazı size çok iyi gelecek! Sadece 5 ürün seçtik ve bu 5 ürünün farklı kombinasyonlarıyla sizin için 7 gün makyajı hazırladık.
 

 

1) Eyeliner+Maskara

 

Eyeliner ve maskara ile günlük makyajı bitirebilirsiniz. Çünkü göz makyajının ifadeye olan katkısı her zaman güçlüdür ve bazen destek kuvvetlere (yüzün geri kalanına makyaj) gerek bile kalmaz.
 

Make Up For Ever Ink Liner ile inceden kalına doğru giden hafif kuyruklu bir eyeliner çekin. Dövme etkisi veren bu eyeliner, profesyoneller için de olmazsa olmazdır. Ink Liner’ın uzun ve esnek ucu, mükemmel çizgiler yaratmak için idealdir. Zengin mat siyah rengiyle 12 saat boyunca gözleri tanımlar. Tazelemenize gerek kalmaz! Eyeliner’dan sonra Shiseido Full Lash Volume maskara ile kirpiklerinize dolgunluk ve hacim verin.
 

Unutmayın, etkili bir göz makyajı tüm ilgiyi kendine çeker. Çenenizdeki sivilce bile dikkat çekmez!
 



2) Krem allık+Aydınlatıcı

 

Make Up For Ever HD Blush Cool Pink ve Nars Illuminator Copacabana her zaman iyi bir ikili olmuştur. Bu 2 rengin birbiriyle uyumu cildinizde hoş efektler yaratır. Böylece taze, dinlenmiş ve canlı görünürsünüz. 

 

Krem allığı yanaklarınıza uygulayın ve hafifçe dağıtın, fazla yaymayın. Sonra aydınlatıcınız ile elmacık kemiklerinizin üzeri, şakaklar, burun kemiği üzeri ve kaş altına uygulama yapın. Bunları da iyice harmanlayın ki doğal gözüksün; cildinizin doğal ışığı ortaya çıkmış gibi bir ifade kazanın.
 



3) Eyeliner+Aydınlatıcı

 

Make Up For Ever Ink Liner ve Nars Illuminator Copacabana ile 2-3 dakikada genel olarak bakımlı bir hava kazanabilirsiniz hatta iş toplantısına bile gidebilirsinz. Gözlerinize eyeliner’ınızı çekin ve aydınlatıcı ile yüzün doğal ışık vuran yerlerine uygulama yapın ve dağıtın. Bitti işte!

NewYork Moda Haftası’nda da bu görünüm çok modaydı, biliyor musunuz?

 



4) Eyeliner

 

Bazen sadece eyeliner yeter... İşte burada gözlere yapılan ufak bir dokunuşun bile ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz. Sabah uyandınız ve felaket! Saat çok geç olmuş, önemli randevunuza geciktiniz.

Acil durum: Gözlerinize eyeliner çekin ve evden çıkın! Hiç yoktan iyidir! (Kate Moss sırrı)
 



5) Allık+Eyeliner+Maskara

 

Bu üçlü her zaman favorimiz! Bu ürünlerle seyahata bile çıkabilirsiniz. Eyeliner, maskara ve allık ile her yere gidersiniz, her durumu kurtarırsınız. Gündüzden geceye geçiş için de olabilir. Elinizde sadece bunlar var ve eve gidemeyeceksiniz, neden olmasın o halde?

 



6) Kapatıcı+Maskara

 

Nars Radiant Creamy Concealer gibi bir ürününüz varsa, çok şanslısınız! Bu kapatıcıyı hem cildinizdeki sorunları gizlemek hem göz çevrenizi aydınlatmak hem de aydınlatıcı olarak kullanabilirsiniz. Tüm bunları yaptınız mı? Ok o zaman, maskaranızı sürüp çıkın. Hepsi bu! 




7) Aydınlatıcı+ Maskara+ Allık

 

Taze bir görünüm için harika bir üçlü! Ne kadar uykusuz ve yorgun olsanız dahi, allık ve ve aydınlatıcı ile her şeyi değiştirebilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ