Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ALLIK KONUSUNDA OTORİTE: NARS ALLIKLAR
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL

Allık

ALLIK KONUSUNDA OTORİTE: NARS ALLIKLAR

  • Temmuz 01, 2020

 

Allık konusunda bir gerçek var ki, o da Nars’ın otorite olduğu gerçeği. Renkleri ve dokularıyla yıllardır ‘En Çok Satanlar’ arasında olan allıklarda kimler, hangi renkleri kullanmalı? Biraz işinizi kolaylaştırdık!

 

Yanaklar için çok çeşitli ve ikonik renkler sunan Nars, allık konusunda otorite olmayı hakediyor. Cildinize hemen canlılık katacak, doğal ve sağlıklı görünmesini sağlayacak allıklar yaratıyor ve her allığı kadınlar arasında efsaneye dönüşüyor. Mikronize pudra formüllü allıklar, kolay sürülüyor, güzel bir görünüm ve his uyandırıyor. Nars Kabuki Yachiyo ve Nars Blush Brush fırçalar ile makyaj artistleri kadar profesyonel uygulama yapabilirsiniz.

 

Fondötende cilt alt tonu ne kadar önemliyse allık için de aynısı geçerli... Kendinize uygun olmayan bir allık rengiyle yorgun ve yaşlı görünebilirken, cildinize yakışan tonla canlı ve taze görünebilirsiniz. Hatta yorgunluğunuzu bile saklayabilirsiniz. 

 

 


Hangi cilt tonu, hangi Nars allığı kullanmalı? 

 

Soğuk cilt tonları

 

Soğuk cilt alt tonuna sahip kişilerin cilt altındaki pigmentleri pembedir. Soğuk alt tona sahip ciltlerin mutlaka beyaz tenli olması da şart değildir. Esmer biri de soğuk alt tonlu olabilir. Bu cilt tonuna sahip kişiler soğuk pembe, lila, eflatun tabanlı pembe ve tonlarında allık sürerlerse çok yakışır. 

 

Kullanmalılar: AngelikaGaietyMata HariDesireSuper OrgasmSeduction, MadlyDolce VitaNew OrderOutlaw.

CİLT ALT TONU RENGİ NE DEMEK? SİZİN CİLT ALT TONU RENGİNİZ NEDİR? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!

 

Sıcak cilt tonları

 

Sıcak alt tonuna sahip kişilerin cilt altındaki pigmentleri sarıdır. Bu yüzden sarı alt tonlu cilt olarak da tanımlanırlar.

Bu tip kişilere turuncu, turuncuya çalan kırmızı, şeftali ve tonları, bronz renkler ve şeftali-pembeler çok yakışır. Sıcak cilt alt tonuna sahip kişilere canlı tonlar, sıcak renkler çok yakışır. 

 

Sıcak cilt tonuna sahip biri sarışın da olabilir, esmer de...

 

Kullanmalılar: Taj MahalExhibit A, OrgasmDeep ThroatMiss LibertySex AppealAmourLiberteTorridLovejoyLuster.


 

HANGİ CİLT TONU MAKYAJDA HANGİ RENKLERİ KULLANMALI? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!

 

İkonik renkler
 

Nars allıklar arasında elbette fenomen haline gelmiş ve ünlüler arasında da çok sevilen renkler bulunuyor. Kırmızıya çalan Exhibit A, natürel Sex Appeal, turuncu Taj Mahal, Pembe Mata Hari, pembemsi şeftali Dolce Vita, açık mürdüm Sin, bej Nico... Elbette bu liste epey kabarık fakat ilk aklımıza gelen renkler bunlar. 

 

Ünlülerin tercihi

 

Blake Lively ve Kylie Minoque, Sex Appeal’den vazgeçemezken, Jennifer Lawrence Orgasm tutkunu! Amber Heard ise kırmızı rujuyla Exhibit A’yı tamamlamayı seviyor. Nicole Kidman genellikle Dolce Vita veya ışıltılı Super Orgasm’ı tercih edebiliyor. 

 

Rihanna ve Beyonce gibi koyu tenli ünlüler de bronz/kahve tabanlı olanları tercih ediyorlar, LusterLovejoy ve Madly gibi...

 

 

Bunun haricinde allıklar ile ilgili bilmeni gereken püf noktaları ise şöyle:
 

-Pembe allıklar her zaman için daha taze daha genç bir görünüm sağlarlar.

-Bronz allıkları ise mutlaka ten renginize göre seçmelisiniz. Bronz allıkları aynı zamanda gölgelendirme içinde kullanabilirsiniz. 

-Gündüz için mat allıkları seçebilirsiniz gece için ise daha ışıltılı allıklar daha sedefli allıklar daha güzel olacaktır.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ