Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KREM ALLIK MI, TOZ ALLIK MI?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL
THE MULTIPLE
NARS
Çok Amaçlı Stik
2.120,00 TL
THE MULTIPLE
NARS
Çok Amaçlı Stik
2.120,00 TL
#16 BLUSH BRUSH
NARS
Allık Fırçası #16
1.850,00 TL
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL

Allık

KREM ALLIK MI, TOZ ALLIK MI?

  • Haziran 29, 2020

Makyaj uygulamalarından allıklar artık çok çeşitli. Kremi, tozu, likiti... Bu allık çeşitlerinden kendinize hangisi daha uygun biliyor musunuz? Bu sorunun cevabı aslında çok basit ve çok kısa: Cildiniz pürüzlü ise, toz allık kullanın. Sorunsuz bir cilde sahipseniz tercihiniz krem allıktan yana olsun. Elbette bu kadar değil! Hadi krem allık ve toz allıkları karşılaştıralım.
 

 

KREM ALLIKLAR
 

Krem allıklar yapılarından dolayı yüzde canlı ve doğal görünürler, özellikle yazın bronz tende harikalar yaratırlar, kışın da cildinizin taze ve canlı görünmesini sağlarlar. Kalıcılıkları fazladır ve ikinci bir ten gibi cilt ile bütünleşirler. 
 

Krem allıklara karşı önyargılarınız olabilir. Kullanımı zor gelebilir, pratik olmadığını ya da size uygun olmadığını düşünebilirsiniz. Ya da alışkanlıklarınızla örtüşmediğini... Hepsini unutun!
 

 

Nars Matte Multiple

 

Matte Multiple’lar kremsi yapıda olmalarına rağmen mat dokularından dolayı oldukça kalıcıdırlar. Çok kolay uygulanıp yayılırlar, ciltte birikme yapmazlar. Bu ürünü 2 şekilde uygulayabilirsiniz: Islak ve kuru. 

 

Kuru uygulamada stik’i doğrudan yanaklara ve dudaklara sürüp, parmak uçlarınız veya fırça ile dağıtabilirsiniz. Nars Kabuki Yachiyo fırça ile mükemmel uygulama yapabilirsiniz. Islak uygulamada ise nemli parmak uçlarınızla ürünü cilde uygularsanız daha saten bitişli bir görünüm yakalarsınız. Ürünün kremsi ve kolay dağılır yapıda olması, her yere uygulanabilmesi çok pratik! Çantadan hiç çıkmayacak makyaj malzemelerinden birisi... 

 

Tam 7 renge sahip Matte Multiplerin 4 rengini yanaklarınızı renklendirmek için kullanabilirsiniz. Anguilla (pembe)Exumas (kayısı kırmızısı)Siam (açık kırmızı)Laos (mercan pembe) tonları yanaklarınıza mat ve doğal renkler verir. 

 

NARS MATTE MULTIPLE NASIL KULLANILIR? NEDEN ÇOK PRATİK? TIKLAYIN!

 

 

NEDEN KREM ALLIK KULLANMALISINIZ?
 

- En çok normal ve kuru ciltlilere uygundur. Aşırı yağlı ciltliler de altına matlaştırıcı bir makyaj bazı ile uygulayabilirler.
 

- Krem allık, diğer krem ya da toz allıklardan farklı olarak, çok uzun süre kalıcı bir sonuç için cildinizle bütünleşirler. Oldukça dayanıklıdır. Uzun saatler boyu yüzünüzde kalır. Gün içerisinde tazeleme ihtiyacı duymazsınız.
 

-Cilde o kadar doğal ve taze bir sonuç verir ki, allık sürüldüğü belli bile olmadan taze bir görünüm kazanırsınız. Yüze çok sağlıklı bir ifade ve aydınlık görünüm verir. 
 

-Fotoğraflarda pürüzsüz bir görüntü sunar ve cildi ikinci bir cilt gibi sarar.
 

KREM ALLIK NASIL SÜRÜLÜR? TIKLAYIN!

 

 

TOZ ALLIKLAR
 

Kadınların en çok tercih ettiği alllık tipidir! Toz allıklar daha sert yapılı oldukları için yüzeyde kalırlar, cilt ile bütünleşmezler ama pürüzleri kapatmak için idealdirler. Kusurları görünmez kılarlar. Kullanımları da çok kolaydır. Elmacık kemiklerinin üzerine iyi bir allık fırçası ile rengi ileri geri uygulayabilirsiniz. Bu iş için Nars Yachiyo Brush’ı kullanabilirsiniz.
 

EN İYİ ALLIK FIRÇALARI HANGİLERİ? TIKLAYIN!
 

Tüyo: Fondöten sürmeden allık uygulayacaksanız altına mutlaka nemlendirici sürün ki, allık hemen uçup gitmesin, cilde uzun süre tutunsun ve doğal görünsün.
 

İkonik Nars allıkları

 

Yanaklar için çok çeşitli ve ikonik renkler sunan Nars, allık konusunda otorite olmayı hakediyor. Cildinize hemen canlılık katacak, doğal ve sağlıklı görünmesini sağlayacak allıklar yaratıyor ve her allığı kadınlar arasında efsaneye dönüşüyor. Mikronize pudra formüllü allıklar, kolay sürülüyor, güzel bir görünüm ve his uyandırıyor. 

 

 

Nars allıklar arasında elbette fenomen haline gelmiş ve ünlüler arasında da çok sevilen renkler bulunuyor. Kırmızıya çalan Exhibit A, natürel Sex Appeal, turuncu Taj Mahal, pembe Mata Hari, pembemsi şeftali Dolce Vita, açık mürdüm Sin, bej Nico, şeftali pembe Orgasm... Elbette bu liste epey kabarık fakat ilk aklımıza gelen renkler bunlar.
 

ALLIK KONUSUNDA OTORİTE: NARS ALLIKLAR! TIKLAYIN!
 

HANGİ TENE HANGİ RENK ALLIK YAKIŞIR? TIKLAYIN!
 

 

NEDEN TOZ ALLIK KULLANMALISINIZ?
 

-Normal, yağlı ve karma ciltler için uygundur. 
 

- Yapısı nedeniyle hatları belirginleştirir.
 

- Ciltte kusurlar varsa onları örter.
 

- Yüze kadifemsi ve yumuşak bir görünüm verir.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ