Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
AT KUYRUĞU MODELLERİ KİME YAKIŞIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
DETOX HYDRATING CONDITIONER
WE ARE PARADOXX
Detoks Etkili Yoğun Nem Veren Saç Kremi
1.050,00 TL 840,00 TL
VOLUME CONDITIONER
WE ARE PARADOXX
Hacim Veren Saç Kremi
1.390,00 TL
REPAIR SHAMPOO
WE ARE PARADOXX
Yoğun Onarıcı & Yapılandırıcı Şampuan
1.220,00 TL
MOISTURE CONDITIONER
WE ARE PARADOXX
Yoğun Nem Veren Saç Kremi
1.050,00 TL
MOISTURE SUPER FUEL FACE, HAIR + BODY OIL
WE ARE PARADOXX
Nemlendirici & Besleyici Kuru Yağ - Yüz&Vücut&Saç
1.475,00 TL
DETOX DRY SHAMPOO
WE ARE PARADOXX
Detoks Etkili Arındırıcı Kuru Toz Şampuan
1.390,00 TL
DETOX SCALP + BODY SCRUB
WE ARE PARADOXX
2’si 1 Arada Vegan Saç & Vücut Peelingi
1.475,00 TL 1.175,00 TL
VOLUME BLOW DRY SPRAY
WE ARE PARADOXX
Hacim Veren Vegan Saç Spreyi
1.390,00 TL 1.175,00 TL
REPAIR GAME CHANGER HAIR MASK
WE ARE PARADOXX
Yoğun Onarıcı Mucize Etkili Vegan Saç Maskesi
1.940,00 TL 1.550,00 TL
MOISTURE HANGOVER HAIR ELIXIR
WE ARE PARADOXX
Çok Yönlü Nemlendirici Vegan Saç İksiri
1.475,00 TL 1.175,00 TL
REPAIR 3-IN-1 CONDITIONER
WE ARE PARADOXX
3’ü Bir Arada Vegan Onarıcı Saç Bakım Kremi
1.050,00 TL 840,00 TL

Saç

AT KUYRUĞU MODELLERİ KİME YAKIŞIR?

  • Temmuz 19, 2022

Sadeliğin, derli toplu olmanın sembolü haline gelen at kuyruğu saç modeli biz kadınlarında kurtarıcı saç modellerinden birisi. Özel bir günde daha özenerek toplanan, günlük hayatımızda ay çok bunaldım diye bir lastik toka ile hızlıca yaptığımız bu At kuyruğu saç modelleri kimlere yakışır?

Aslında herkese yakışan bu saç modeli özellikle oval yüz tipine yakışır diyebiliriz. Burada sadece belirtmek istediğimiz şey at kuyruğunu aşağıdan ya da tepeden ya da yarım olarak kimlere daha çok yakışacağıdır. Örneğin, eğer uzun bir yüz tipine sahipseniz at kuyruğunuzu olabildiğince tepeden toplayarak yapmanızı öneririz. Eğer alnınız genişse ve yüzünüz yuvarlak ise burada daha aşağıdan yapılan bir at kuyruğu tercih edebilir, saçınızın ön kısımlarından bir tutam saçı da bırakabilirsiniz. At kuyruğu yüzü nasıl gösterir? Derseniz hangi yüz tipine sahip olursanız olun at kuyruğu saç modeli yüzü çok daha ince gösterecektir.

Yarım at kuyruğu 

Özellikle kısa saç kullanan kişiler için ideal olan bir at kuyruğu çeşidi yarım at kuyruğu... Saçlar ister düz ister uzun olsun yarım at kuyruğu özel günlerde de günlük olarak da rahatlıkla kullanılabilir. 

Yarım at kuyruğu saç modelleri nasıl yapılır?

Yarım at kuyruğu saç modelinde saçların tamamı değil sadece üst kısmından yarısı toplanır. Yani saçların yarısı toplu diğer yarısı ise açık görünür. Saçlarınızı taradıktan sonra ister düz isterseniz de maşa ile şekillendirin ve ardından saçınızın üst kısmından bir tutam ayırın. Ayırdığınız saçı bir toka yardımı ile olabildiğince tepeden sıkıca toplayın. At kuyruğu ne kadar sıkı görünürse o kadar da dinamik görünür. Sonrasında bir saç spreyi ve ince bir fırça yardımı ile çıkan küçük saçları yapıştırın. Böylelikle pürüzsüz bir yarım at kuyruğu elde etmiş olursunuz.

Pürüzsüz at kuyruğu nasıl yapılır?

Saçlarınızın kuru olduğundan emin olun. Ve saçlarda ki elektriklenmeleri önlemek için saçlarına bir bakım yağı uygulamayı ihmal etmeyin. Saçlarınızı tarayarak sıkı bir şekilde toplayın ve sonrasında bir saç spreyi ve ince bir fırça yardımı ile çıkan küçük saçları yapıştırın. Böylelikle pürüzsüz bir yarım at kuyruğu elde etmiş olursunuz.

Hacimli at kuyruğu nasıl yapılır?

At kuyruğunu çok sevsek de eğer saçlarımız ince ise bazen istediğimiz o hacimli görüntüyü elde edemiyoruz. Daha gür ve hacimli at kuyruğu yapmak için alt kısımdan bir tutam üst kısmından bir tutam olacak şekilde saçlarınızı ikiye bölün, ilk olarak alt kısmı sıkı bir şekilde olabildiğince yukarıdan toplayın daha sonra ise üst kısmı aynı şekilde toplayın. Üst kısma hacim vermek isterseniz toplamadan önce krape uygulaması yapabilirsiniz. Son olarak ise alt kısım ile üst kısmı birleştirip tekrar toplayın. Böylelikle at kuyruğunuz daha gür görünecektir.

At kuyruğu Hangi elbiseye yakışır?

Son dönemlerde Gelinlerinde çokça tercih ettiği bu saç modeli, abartılı kıyafetlerle, abiyelerle, spor kıyafetlerle aslına bakarsanız her tarza yakışan bir modeldir. Elbiseler de ise en çok derin sırt dekoltelerinde, kayık yaka omuzları açıkta bırakan elbiselerde, küçük ve minimal elbiselerle oldukça uyumlu bir model olacaktır.

Hangi model saçı kullanıyor olursak olalım burada önemli olan bir diğer nokta da saçların sağlıklı, temiz, bakımlı ve parlak görünmesidir. Bunun için ise saç bakımı asla ihmal edilmemelidir. Sizinle saç bakımı konusunda uzman olan WE ARE PARADOXX markasını paylaşmak isteriz. Eşsiz ürünlerini mutlaka incelemelisiniz.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ