Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ÖNE ÇIKAN SAÇ ÖRGÜ MODELLERİ
PAYLAŞ

Saç Bakımı

ÖNE ÇIKAN SAÇ ÖRGÜ MODELLERİ

  • Aralık 23, 2022

Farklı çeşitleriyle her zaman görünümümüzü daha şık hale getiren ve her stile uygun olan örgü modellerini sizler için sıraladık. Hadi birlikte en popüler örgü modellerini inceleyelim;

Saçlarınızda farklı bir hava yaratmak istediğiniz zamanlarda, örgü saç modelleri tam da ihtiyaç duyduğunuz çözüm olabilir. Romantik ve bir o kadar etkileyici olmayı başaran örgüler biraz el pratikliği gerektirse de, sonucunda vadettiği görünümler bu çabaya kesinlikle değer. İşte öne çıkan ve mutlaka denemeniz gereken saç örgü modelleri;

Düz Örgü
En çok tercih edilen ve herkes tarafından bilinen örgü modeli olan düz örgü için saçınızı üç parçaya ayırıp saç tutamlarının yerlerini değiştirip örerek düz örgü görünümünü elde edebilirsiniz. Günlük hayatınızda kurtarıcınız olacak bu örgü modeli size daha şık bir görünüm katacaktır.

Kılçık Örgü
Klasik örgü modellerinden farklı örgü modelleri arayanlar için kılçık örgü hem pratik hem de havalı bir görünüm elde etmenizi sağlayacak. Kılçık örgü modeli için saçınızı at kuyruğu yaparak başlayın ve saçınızı iki tutama ayırın. Saçınızın sağ tutamını alarak sol kısmıyla birleştirin. Sol tutam için de aynı işlemi gerçekleştirerek örgünüzü tamamlayın. Son adımda kılçık örgünüzü gevşeterek daha doğal bir görünüm elde edebilirsiniz.

İkili Örgü 
Günlük hayatta sportif bir tarz tercih edenlerin severek kullanacağı ikili örgü modelini elde etmek için saçınızı ortadan ayırarak başlayın. Saçlarınızı önce iki tutama sonra da bu tutamları 3’e ayırın. Saçlarınızı eşit şekilde alarak örgünüzü tamamlayın. Saçınızın uç kısımlarını daha sıkı şekilde örerek saçlarınızın dağılmamasını sağlayabilirsiniz.

Mısır Örgü
Uzun saçların en sık tercihi olan mısır örgü için saçlarınızı iki eşit bölüme ayırın. Sağ tutamın altından üçüncü ince bir tutam alarak ince tutamı başınızın orta kısmına getirin. Aynı işlemi sol tutam için de uygulayın ve sıkı bir şekilde tutamları yerleştirin. Bu işlemi örgünüz bitene kadar devam ettirin. Mısır örgünüz hazır!

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ