Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BERİL DENİZEL’İN SAĞLIKLI SARI SAÇLARININ SIRRI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
No. 4 BOND MAINTENANCE SHAMPOO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Bakım Şampuanı
1.490,00 TL
No. 3 HAIR PERFECTOR
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici ve Saç Kusursuzlaştırıcı
1.490,00 TL
No. 3 HAIR PERFECTOR 250 ML
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici ve Saç Kusursuzlaştırıcı
3.720,00 TL 2.950,00 TL
No. 0 INTENSIVE BOND BUILDING TREATMENT
OLAPLEX
Bağ Yapılandırıcı Yoğun Saç Bakım Spreyi
1.490,00 TL
No. 6 BOND SMOOTHER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Şekillendirici
1.490,00 TL
No. 8 BOND INTENSE MOISTURE MASK
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici &Yoğun Onarıcı & Nemlendirici Maske
1.490,00 TL
THE BOND TREATMENT SYSTEM
OLAPLEX
Yoğun Onarıcı & Nemlendirici & Bağ Güçlendirici Üçlü Saç Bakım Seti
4.470,00 TL
BOND TREATMENT DUO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici &Yoğun Onarıcı & Nemlendirici İkili Bakım Seti
2.980,00 TL

Boyalı Saçlar

BERİL DENİZEL’İN SAĞLIKLI SARI SAÇLARININ SIRRI

  • Ağustos 25, 2023

Sarı saçları sağlıklı bir görünümde tutmak biraz zor. Ancak saçlarını Olaplex’e emanet eden Beril Denizel, oluşturduğu etkili rutinle bunu başarıyor.

Isıyla şekillendirmek ya da çevresel zararlar, saça zarar veren şeylerin başında geliyor. Ancak boya ve kimyasal işlemler, bunlar arasında kesinlikle ilk sırada. Sık sık saç boyatmak, özellikle de açıcı işlemler, saçın zamanla kurumasına, yıpranmasına, matlaşmasına ve sonuç olarak sağlıksız bir görünüme yol açıyor. Sarı saçlara sahip olanlar ise  bu durumu yaşamaya en müsait olanlar. 

Ancak sonucun her zaman böyle olmayacağını sevgili Beril Denizel kanıtlıyor. Uzun sarı saçları sağlıkla parlarken, bunu elbette ki yaptığı bakımlara borçlu. Yani sağlıklı saçlar eşittir düzenli ve etkili bakımlar… Saç bakım rutininde Olaplex’in üstün teknolojilere sahip ürünlerine yer veren Beril Denizel’in favorileri ise şöyle;

No.4 Bond Maintenance Shampoo
Saçlara bakım yapmanın ilk adımı duşta, yani şampuan seçiminde saklı. Bu noktada da Beril Denizel Olaplex’in saçı derinlemesine nemlendiren, güçlendiren, saçtaki kırılmaları azaltan ve elektriklenmeyi önlemeye yardımcı olan şampuanı No.4 Bond Maintenance Shampoo’dan destek alıyor. Konsantre olan bu üründen az miktarda kullanmak ise kesinlikle yeterli.

No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment
Eğer boyalı saçlarınız varsa, bu ürün kesinlikle bakım rutininizde yer almalı. Çünkü Olaplex’in patentli bağ güçlendirme teknolojisinin en yüksek konsantrasyonuna sahip. Yani onarım gücü oldukça fazla. Üstelik birkaç kullanımdan sonra gözle görünür sonuçlar ortaya koyuyor. Kuru ve hasarlı saçları tekrar hayata döndürmenin kesin formülü demek hiç de yanlış olmaz. Beril Denizel’de sık sık takipçileriyle ürünün faydalarını paylaşmayı ihmal etmiyor.

No.3 Hair Perfector
Eğer saçlarınızı çok daha hızlı ve etkili şekilde onarmak, sağlıkla parlamalarını sağlamak istiyorsanız, No.0 ile birlikte bu ürünü de kullanmalısınız. Çünkü iki aşamalı saç bakımının ilk adımında yer alan No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment, No.3 Hair Perfector için astar görevi görüyor ve saç bağlarını yeniden güçlendirmek için saç bakım tedavisinin etkinliğini artırıyor. İkisi bir arada muhteşem bir etki sunuyor. 

Olaplex’in en çok satan ürünü No.3, saçtaki hasarlı bağları onararak ve saç yapısını koruyarak saçın sağlıklı görünümünü ve dokusunu geri kazandırıyor. Saçların parlaklığını ve canlılığını artırıyor.

No.6 Bond Smoother
Kuru, boyalı ve kimyasal işlem görmüş tüm saçları nemlendiren ve güçlendiren No.6, aslında durulanmayan bir saç şekillendirici. 72 saate kadar elektriklenmeyi azaltırken, kendisi Olaplex’in patentli bağ güçlendirme teknolojisine sahip. Yani hem saçları şekillendiriyor hem de onarıyor. Ayrıca fön süresini hızlandırma ve bukleleri belirginleştirme özelliği de mevcut. 

No.8 Bond Intense Moisture Mask
Saçlara yoğun nem sağlayan bu onarıcı maske, saçlara 2 kat fazla parlaklık, 4 kat fazla nem ve 6 kat fazla pürüzsüzlük sağlıyor. Hem saçların daha hacimli görünmesine yardımcı oluyor hem de parlaklığı artırarak saçlarda ipeksi yumuşaklık yaratıyor. Eğer saçlarınız aşırı hasar görmüş ve yıpranmışsa önce No.0, ardından No.3 ve son adımda da duşta No.8 uygulayarak saçınıza yoğun bir bakım sağlayabilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ