Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HOLLYWOOD YILDIZLARININ FAVORİ OLAPLEX ÜRÜNLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
No. 6 BOND SMOOTHER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Şekillendirici
1.490,00 TL
No. 7 BONDING OIL
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Yağı
1.490,00 TL
No. 4 BOND MAINTENANCE SHAMPOO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Bakım Şampuanı
1.490,00 TL
No. 3 HAIR PERFECTOR
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici ve Saç Kusursuzlaştırıcı
1.490,00 TL

Saç Bakımı

HOLLYWOOD YILDIZLARININ FAVORİ OLAPLEX ÜRÜNLERİ

  • Aralık 26, 2022

Kim Kardashian’dan Jennifer Lopez’e dünyaca ünlü isimlerin hangi Olaplex ürünlerini kullandığını merak ediyorsanız, bu yazımıza mutlaka göz atmalısınız.

Ünlü isimlerin görünümlerine dair en çok ilham aldığımız konu saçlar oluyor. Hangi stilistlerle çalışıyorlar, saçlarını sağlıklı tutmak için neler yapıyorlar, nasıl şekillendirmeyi tercih ediyorlar ve en önemlisi hangi ürünleri tercih ediyorlar… Kırmızı halı törenlerinden film setlerine, yıldızların saçlarının ne kadar yoğun şekilde işlem gördüğünü düşünürsek, onların onayladığı markaları gönül rahatlığıyla kullanabilir hale geliyoruz. Bunlar arasında elbette Olaplex de kendine sağlam bir yer edinmiş durumda yıllar içinde.


2014 yılında yolculuğuna başlayan Olaplex, gerek boyadan gerekse de ısıyla şekillendirmeden dolayı hasar gören, yıpranan, hatta yanan saçları bağ güçlendirme teknolojisiyle sağlıklı haline geri döndürmeye odaklanıyor. Kısa sürede popüler bir konuma yükselirken, bu yükselişinde ünlü isimlerin payı da büyük. Şimdi hangi yıldızlar hangi Olaplex ürünlerini favori listesine eklemiş bir bakalım.


Kim Kardashian - N°3 Hair Perfector 
Yıpranmış saçları ev ortamında profesyonel bir şekilde onarabilmeyi mümkün kılan Olaplex No. 3 Hair Perfector, en başta sık sık saç görünümünü değiştiren Kim Kardashian’ın favorisi. Reality yıldızı bu ürünü “devrim niteliğinde” olarak nitelendirirken, Drew Barrymore ve Margot Robbie de No. 3 Hair Perfector’ı çoktan saç bakım rutinine dahil eden isimler arasında.

 
Jennifer Lopez - N°4 Bond Maintenance Shampoo
Jennifer Lopez’in ihtişamlı ve hacimli saçlarını kıskanmayan var mıdır bilinmez. Her ne kadar yıllar içinde saç rengini çok değiştirmese de, sarı tonlarından vazgeçemediği kesin. Bu nedenle de saçlarını sıklıkla boyatmayı tercih ediyor. Canlı, parlak ve dolgun saçlarını korumasının formüllerinden biri olarak da Olaplex favorisi N°4 Bond Maintenance Shampoo.

Hailee Steinfeld - N°7 Bonding Oil
Hollywood’un saçlarıyla etkilemeyi başaran bir başka yıldızı da Hailee Steinfeld. Saçlarını uzun kullanmayı seven ve doğal tonlardan yana seçimler yapan Steinfeld, saç bakım rutininde N°7 Bonding Oil ürününe yer veriyor. 


Billie Eilish - N°6 Bond Smoother
Durulanmayan şekillendirici krem N°6 Bond Smoother, Billie Eilish’in en sevdiği ürünlerden. Verdiği bir röportajda saçlarını her yıkadığında bunu kullandığını ifade ederken, bir de şu şekilde bakım tüyosu veriyor; “Yatmadan önce kuru saçınıza da kullanabilirsiniz ve bu saçlara biraz hacim veriyor.”

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ