Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BEYAZ TENE BRONZ MAKYAJ HANGİ ÜRÜNLERLE YAPILIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
BRONZING POWDER
NARS
Altın Işıltılı Bronz Pudra
1.800,00 TL
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL

Makyaj Çantası

BEYAZ TENE BRONZ MAKYAJ HANGİ ÜRÜNLERLE YAPILIR?

  • Temmuz 08, 2020

Beyaz tenliler için bronz makyaj yapmak riskli olabilir bazen. Çünkü boyun ve yüzde renk farkı olmamalı, makyaj doğal görünmeli ve kırmızıya kaçan bronz renklerden uzak durulmalıdır. Peki, beyaz tenliler en basit, en doğal ve en güzel şekilde bronz makyajı nasıl yapmalıdırlar?

Baştan söyleyelim; bu makyajda Nars Laguna likit bronzlaştırıcı kilit rol oynuyor. Beyaz tenliler için bronz makyajın püf noktaları şöyle:

1) Nars Likit Laguna’yı vücut kreminizle karıştırın ve bacaklarınıza, kollarınıza ve dekolte bölgenize uygulayın.

2) Ayrıca bacaklarınızın daha parlak görünmesini istiyorsanız, Nars Monoi Body Glow bronz renkli ışıltılı güzellik yağını çok ince tabaka halinde bacaklarınıza uygulayabilirsiniz. Bu simli olmayan yağ bacaklara güzel bir parlaklık verir.

 

3) Yüzünüze geldi sıra... Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30’u cildinize uyguladıktan sonra Nars Likit Laguna’yı güneşin doğal olarak yüzünüze vurduğu noktalara yaymayı unutmayın. Buralar genellikle yüzün yüksek noktalarıdır: Elmacık kemikleri, şakaklar, kaş kemiği, çene, alın ve burun üzeri. Likit Laguna’yı bu bölgelere parmak uçlarınızla yayabilirsiniz.Sonra rengi hafifçe dağıtın.

4) Bronz makyajda önemli bir detay da göz altı kapatıcısıdır. Göz altlarınızı çok açık renk bir kapatıcı ile örtmeyin. En fazla yarım ton açık olsun teninizden. ..

5) Nemli, canlı bronz bir görünüm için likit aydınlatıcı kullanmak da gerekiyor. Nars Hot Sand likit aydınlatıcıyı elmacık kemiklerinize uygulayın. 

6) Bronz ve altın tonları ışığı yansıtır ve cilt tonunu sıcak gösterir. Sıcak toprak tonları, özellikle açık renkli gözlerde muhteşem durur. Shiseido Shimmering Cream Eye Color GD803 altın rengi krem farı tüm göz kapağınızın üzerine uygulayın. Sonra alt kirpik çizgisi hattına da küçük bir fırça kullanarak sürün. Shiseido Full Lash Volume maskaranın kahverengi rengi ile makyajı bitirin. 

7) Dünyanın en çok satan nude rujlarından biri olan Nars Dolce Vita ile makyajı bitirin.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ