Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KRISTEN STEWART'TAN ÖĞRENDİKLERİMİZ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Makyaj Çantası

KRISTEN STEWART'TAN ÖĞRENDİKLERİMİZ

  • Temmuz 04, 2020

O bir güzellik ikonu ya da trendsetter değil ama yıllar içindeki değişimi oldukça iddialı! Genç, asi bir kızdan seksi bir kadına dönüşen Kristen Stewart’tan öğrendiğimiz güzellik sırlarını okurken siz de çok keyif alacaksınız. İşte, ünlü yıldızdan öğrendiklerimiz:
 


İmza görünüm

 

Makyaj sanatçısı Jillian Dempsey, Stewart’ın ruj pek sevmediğini ve kendisine ne zaman renkli ruj sürmeye kalksa bunu kibarca reddettiğini söylüyor.

“Stewart’ın bir tarzı var ve bu tarz da onun yüzüne çok yakışıyor. Dumanlı göz makyajı, Kristen’in imzası. Bazen siyah-gri, bazen kahve-bronz, bazen daha renkli ama kesinlikle hep mükemmel şekilde yapılmış dumanlı göz makyajı” diyor, Jillian Dempsey.

Kristen Stewart'ın göz makyajında en sevdiklerinden biri de, eyeliner. Uzun ve kuyruklu eyeliner'ları son zamanlarda çok kullanıyor. Nars Stylo Eyeliner ile siz de bu görünümü elde edebilirsiniz.

Dumanlı göz makyajı için ise Make Up For Ever Artist Shadow Nude Palette iyi bir seçim olur.


Cildinizi koruyun

 

Yıllardır değişmeyen bir şey var ki, o da Kristen’in cilt rengi. “Ben güzel beyaz bir tene sahibim, bunu neden değiştireyim ki?” diyor, Allure dergisi için verdiği röportajda. Bu şekilde cildinin pürüzsüz göründüğünü ekliyor. Pürüzsüz bir cilt için Nars All Day Luminous Weightless fondöten kullanarak Stewart'ınki gibi cilde sahip olabilirsiniz.
 

Kendinize yakışan renkleri öğrenin

 

Stewart, zaman içinde kendisine en yakışan rengin mavi ve tonları olduğunu keşfettiğini söylüyor. Kimi zaman far, kimi zaman eyeliner, kimi zaman maskara olarak maviyi kullanan güzel yıldız, tonlarla oynamak gerektiğini söylüyor. Tek tona takılmayın; deneyin ve keşfedin!


Öneri: Nars Matte Eye Shadow Chine BlueMake Up For Ever Kohl Pencil 8K Pearly Deep BlueMake Up For Ever Smoky Lash Blue


Saçınızı kişiselleştirin 

 

Stewart saçlarını her zaman moduna göre seçiyor ve hiçbir zaman klasik görünmüyor. Klasik bir topuzu bile basit ve dağınık hale getirerek kendi imzasını atıyor.
 

Güvenli alanınızdan çıkın

 

Bazen bir kere de olsa bunu denemek lazım. Kristen de öyle yaparak risk almış ve kırmızı ruj (Shiseido Veiled Rouge RD 506) sürmüş. Makyaj sanatçısı Jillian Dempsey ünlü yıldızı ikna ederek bu ruju sürmüş ve sonuç gerçekten çok çarpıcı olmuş! Göz makyajını eyeliner (Nars Eyeliner Stylo) ve maskara (Make Up For Ever Smoky Stretch) ile sınırlayarak yanaklarına belirgin bir renk vermiş. Böylece ruj ile harika bir bütünlük sağlanmış.

 

Saç renginizi değiştirin

 

Yıllar içinde Kristen’i farklı saç renkleri ile gördük. Yüz hatlarını yumuşatan sarı ve tonları, gözlerini vurgulayan siyah gibi... Buradaki önemli nokta: Doğal renginiz olmasa bile, yeni saç rengi tüm görünümünüzü değiştirebilir ve güzel özelliklerinizden birini vurgulayabilir. Bunu denemeden asla bilemezsiniz.
 

Koyu renk oje ile sofistike görünmek mümkün

 

Siyah, bordo ve lacivert gibi koyu renk ojeler ile salaş görünmezsiniz. Tırnaklarınızı ne uzun ne kısa, doğal formunda manikür yaptırıp koyu renk oje sürerseniz gayet sofistike ve şık görünürsünüz.


Öneri: Nars Nail Polish Endless Night Mürdüm

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ