Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BOYALI SAÇ BAKIMI NASIL OLMALI?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
No. 9 BOND PROTECTOR NOURISHING HAIR SERUM
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Besleyici Saç Serumu
1.490,00 TL
No. 8 BOND INTENSE MOISTURE MASK
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici &Yoğun Onarıcı & Nemlendirici Maske
1.490,00 TL
No. 4C BOND MAINTENANCE CLARIFYING SHAMPOO
OLAPLEX
Derinlemesine Temizleyen & Bağ Güçlendiren Şampuan
1.490,00 TL
No. 7 BONDING OIL
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Yağı
1.490,00 TL
No. 4 BOND MAINTENANCE SHAMPOO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Bakım Şampuanı
1.490,00 TL
BOND TREATMENT DUO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici &Yoğun Onarıcı & Nemlendirici İkili Bakım Seti
2.980,00 TL
No. 3 HAIR PERFECTOR
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici ve Saç Kusursuzlaştırıcı
1.490,00 TL
No. 4D CLEAN VOLUME DETOX DRY SHAMPOO
OLAPLEX
Hacim Veren Detoks Etkili Kuru Şampuan
1.490,00 TL
MOISTURE HEAT PROTECT SPRAY
WE ARE PARADOXX
Yüksek Isıya Karşı Koruyucu Sprey
1.050,00 TL 735,00 TL

Boyalı Saçlar

BOYALI SAÇ BAKIMI NASIL OLMALI?

  • Şubat 28, 2023

Saçlarınızı sık sık boyatıyorsanız ve bundan dolayı bazı yıpranmalarla karşı karşıyaysanız, boyalı saçlarınıza nasıl bakmanız gerektiğini incelemeye ne dersiniz?

Günümüzde saç boyasıyla henüz tanışmamış olanların sayısı giderek azalıyor. Sadece radikal değişimler için değil, doğal ışıltılar ve daha canlı görünümler için de renklendirme işlemlerinden destek alıyoruz. Haliyle ister istemez saçların zarar görmesi de kaçınılmaz hale geliyor. Ancak sırf boyattığınız için saçlarınız kuru ve yıpranmış görünmek zorunda değil. Alacağınız bazı önlemler ve dikkat edeceğiniz detaylarla bunun önüne geçebilirsiniz. İşte boyalı saç bakımı için bilmeniz gerekenler;

Zararlı kimyasallardan uzak durun
Boyalı saç bakımının en önemli kısmı, zararlı kimyasallardan kaçınmayı gerektiriyor. Sülfatlar (SLS veya SLES), parabenler, sodyum klorür ve petrokimyasallar bunlara örnek gösterilebilir. Sülfatlar şampuanların daha çok köpürmesini sağlarken, kafa derinizden ve saçınızdan gerekli yağların da arınmasına neden olur ve böylece saçta kuruluğa sebebiyet verir. Boyalı saçlar hali hazırda zaten kurumaya meyilli olduğu için Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo gibi hem bağ güçlendirici hem de besleyeci bir şampuan kullanmak çok önemli. 

Yoğun nemlendirmeyi es geçmeyin
Saçınızı derinlemesine yumuşatması hem de ısıya karşı güçlendirme ve korumaya yardımcı olması için durulanmayan saç kremi kullanabilirsiniz. Ekstra güçlü saçlar için, hasar görmüş, kırılmaya eğilimli saçları daha canlı ve eski haline getirecek onarıcı maskeleri ise haftalık düzenli olarak kullanmalısınız. Bu aşamada ise Olaplex No.3 Hair Perfector ve No.8 Bond Intense Moisture Mask devreye giriyor. 

Renk tonunu koruyun 
Özellikle sarı saçlara sahipseniz, zamanla saç renginizin solmasıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Olaplex No.4P Blonde Enchander Toning Shampoo mor şampuan ise turuncu tonların giderilmesine yardımcı olurken saçlarınızın çok daha parlak ve canlı olmasına yardımcı oluyor. 

Saç renginizi çevresel faktörlerden koruyun
Daha çok yaz aylarında karşımıza çıkan güneşin zararlı ışınları ve klor gibi kimyasallar, boyalı saçın renginin solmasına neden olabiliyor. Tam da bu nedenle koruyucu önlemler almak şart. No.9 Bond Protector Nourishing Serum ve No.7 Bonding Oil ise UV filtresiyle saçları çevresel zararlardan koruyor. 

Suyun ısısına dikkat edin
Duş esnasında saçlarınızı sıcak suyla yıkamak saç renginizin canlılığı için pek de iyi değil. Çünkü sıcak suda saç kütikülü açıldığından saç rengi daha çabuk solabilir. Bunu önlemek adına ılık suyla saçlarınızı yıkamayı ve en son durulama aşamasında soğuk su kullanmayı deneyebilirsiniz. 

Yıkamadığınız günlerde kuru şampuan kullanın
Saçınızı yıkamadığınız günlerde, renk vermeyen kuru şampuanlar kullanın. Hem saçınız tazelenmiş olacak hem de saçınızı yıkamak zorunda kalmayacaksınız.

Isıyla şekillendirmeden önce koruyucu sprey kullanın
Isı, nemi yok ederek saçın zarar görmesine neden olur. Maşa ve düzleştirici gibi şekillendiriciler kullanırken bu sorunların oluşmasını önlemeye yardımcı olmak için ısıdan koruyucu bir ürün kullanmayı deneyin. Isı koruyucu özelliğe sahip ürünler, nem kaybını azaltmaya ve saçın dışını pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur. Böylece saç renginizi de korur. 

Saçınızı bir sonraki boyama işlemi için hazırlayın
Kuaförde bir sonraki boya uygulamanızdan bir gün önce arındırıcı bir şampuan kullanın. Bu tarz şampuanlar boyanın saçınıza nüfus etmesini engelleyecek yağların arınmasını ve boyanın daha etkili olmasına destek verir. Bizim önerimiz ise tek kullanımda saçtaki fazla yağ, sert su mineralleri, klor, ağır metal gibi kirleri ve birikintileri nazikçe temizleyen Olaplex No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo...

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ