Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BÖYLE GÖRÜNMEK ÇOK MODA!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL

Ten Makyajı

BÖYLE GÖRÜNMEK ÇOK MODA!

  • Temmuz 11, 2020

Moda haftalarında ve güzellik çekimlerinde son zamanlardaki trend, ıslak ve nemli bir cilt görünümü. Çıplak gibi görünen aydınlık ve taze tenler zaten uzun bir süredir yükselişteydi. Yeni sezonda ise bu görünüm zirveye yerleşti. 
 

Kusursuz berraklıkta bir ten, renksiz ama asla cansız görünmeyen bir makyaj adım adım nasıl elde edilir? İşte, Nars’ın moda haftalarında uyguladığı trend makyajının detayları....
 

1) Makyaj bazı: Makyajın ilk adımı her zaman belirttiğimiz gibi makyaj bazı. Bu, duru ve nötr bir cildin davetiyesi adeta. Cildinizi nemlendiriyor ve ışık veriyor. Cilt tonunuz dengelenirken, üstüne uygulayacağınız makyajın da kalıcılığı artıyor. Bu ilk adımda önerimiz Nars’ın ışık yansıtıcı makyaj bazı Light Optimizing Primer.

 

2) Renkli Nemlendirici: Cildin pürüzsüz ve natürel bir görünüme kavuşması çok önemli. O yüzden ciltte ağırlık yapmadan doğal duran bir ürüne ihtiyaç var. Üstelik cildin ışığını da kapatmaması tersine cildin doğal aydınlığını vurgulaması gerekiyor.... Bu da kesinlikle Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer Broad Spectrum SPF30 renkli nemlendirici.
 


 

3) Kapatıcı: Göz çevresini nötr bir hale getirmek, canlı bir görünümün temeli. Varsa yorgunluk belirtileri, koyu halkalar bunları kapatmalısınız. Göz çevresi ince bir dokuya sahip olduğundan buraya uygulayacağınız kapatıcı çok ince ve rahat sürüme sahip olmalı ki, kalıp gibi durmasın ve çizgilere dolmasın. Nars Radiant Creamy Concealer, göz çevresindeki tüm sorunları kapatırken aydınlatma özelliği ile tüm makyaj artistlerinin favorisi ve bu makyajın da olmazsa olmazı.

 

4) Aydınlatıcı: Yağlı bir görünüm bırakmadan yüzünüzün parlak olması için aydınlatıcıyı sadece elmacık kemiklerinizin üstüne uygulamalısınız. Nars Illuminator serisi bu iş için çok iyi. Özellikle Copacabana her cilt rengine yakışan bir renk. Likit aydınlatıcıların yoğunluğunu her zaman kontrol edebilirsiniz, az az sürün sonra isterseniz yoğunluğu arttırırsınız.

 

5) Allık: Bu makyajda allık ve kontürü ayrı ayrı uygulamaya gerek yok. Çünkü amaç, çıplak gibi görünen nemli ama sağlıklı bir görünüm yakalamak. O yüzden renkler de çok fazla canlı olmamalı. Minimal görünüm bozulmamalı. Nars Gina allık, yüze hafif bir renk verirken, arzulanan taze görüntüyü elde etmeyi sağlıyor. 
 


Eğer mutlaka vurgu da yapmak isterseniz bunu belli belirsiz yapmalısınız. Nars Laguna bronz pudrayı kontür hattına fırçanın ucuyla değdirip iyice dağıtmalısınız.

 

6) Far ve Maskara: Far çok şart değil ama göz kapaklarınızı aydınlatmak için inci beyazı bir far fena olmaz. Bunu tüm göz kapağına yayıp yedirdikten sonra kirpikleri belirginleştiren ve natürel duran bir maskara tercih etmelisiniz. Nars Lengthening Mascara, kirpikleri uzun ve ayrık göstermek için idealdir.

 

7) Ruj: Son dokunuş ruj... Dudak renginde bir parlatıcı yeterli. Hafif renk ve parlaklık için Nars Orgasm Lip Gloss tek başına istediğiniz görünümü size verir.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ