Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
EN BASİT KONTÜR MAKYAJ UYGULAMASI NASIL YAPILIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
kontür
MINI LIGHT REFLECTING PRESSED POWDER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Transparan Sıkıştırılmış Pudra
1.270,00 TL
LIGHT REFLECTING PRESSED SETTING POWDER - NEW
NARS
Aydınlatıcı Etkili Transparan Sıkıştırılmış Pudra
2.030,00 TL
LAGUNA BRONZING CREAM
NARS
Krem Bronzer
1.950,00 TL
LAGUNA BRONZING CREAM
NARS
Krem Bronzer
1.950,00 TL
LAGUNA BRONZING CREAM
NARS
Krem Bronzer
1.950,00 TL
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
loose

Ten Makyajı

EN BASİT KONTÜR MAKYAJ UYGULAMASI NASIL YAPILIR?

  • Haziran 26, 2020

Gölge ve ışık oyunları kullanarak yüzümüzü boyutlandırabileceğimizi artık hepimiz biliyoruz. Asıl maharet de bu zaten. Peki, bunu en basit şekilde nasıl yapabiliriz? 

Temel kural: Makyajda koyu renk saklamak istediğiniz yerleri gizler, açık renk öne çıkarmak istediğiniz yerleri vurgular. 

Makyaj basit kontür nasıl uygulanır ?

 

Kontür yaparken açık ve koyu olmak üzere 2 renge ihtiyacınız olacak. Koyu renk ile gölge yani kontür yaparken, koyu rengin bittiği yerlere açık rengi uygulayarak kontürü daha da vurgulamak profesyonel bir yöntemdir. Kontürü, ister direkt cildinize isterseniz fondöteninizin veya BB kreminizin üzerine de uygulayabilirsiniz.

kontür nasıl uygulanır

 

Ayrı ayrı 2 ürün yerine, ikili kontür paletlerini kullanabilirsiniz. Çantada taşınabilir, pratiktir, istediğiniz an makyajınızı tazeleyebilirsiniz. Bunun için en iyi kontür fırçası olan NARS Kabuki Ita’yı kullanabilirsiniz.

NARS’ın favori kontür ürünleri olan NARS Laguna Bronzing Cream ya da NARS Bronzing Powder’ ı tercih edin. Altın ışıltı içeren formülü  doğal bronzlaşmış cilt görünümü yaratır. Yüze sıcaklık ve canlılık verir. Laguna ve Casino gibi ikonik renkleri de  tüm cilt tonları için doğal güneş öpücüğü etkisi sağlar.


Bir de kontür sonrası görünümü sabitlemek için transparan pudra uygulayabilirsiniz. Bunun için de önerimiz ,  NARS Light Reflecting  Pressed  Powder . Her kişinin kendi cildine özel ayrı bir aydınlatma efekti yaratır. Makyajı sabitler ve makyajın fazlalıklarını alır. Yağlı ciltlerin parlaklığının azalmasını sağlar ve cilde kadifemsi bir yumuşaklık verir.
 

Makyajda kontür nasıl yapılır? 3 adımda basit kontür
 

Kontür ürünü seçerken, koyu rengi cildinizden 1-2 ton koyu olmasına dikkat edin. 

 

kontür uygulaması

1. Açık rengi elmacık kemiklerine ve aydınlık vermesi istenen yüzün diğer yerlerine sürün. Koyu rengi ise yüze derinlik kazandırmak için elmacık kemiklerinin altına –o hat boyunca- fazla bastırmadan uygulayın. Sonra koyu çizgiyi etrafa çok fazla yaymadan, degradeli şekilde hafif hareketlerle kendi çevresine yayın. 

Bu hareket, elmacık kemiklerinizi belirginleştirecek ve ortaya çıkaracaktır.

2. Açık rengi burun kemiğine, elmacık kemiklerinin üzerine ve dudak üstünün ortasına uygulayın. Bu, kontürünüzü vurgular.

3. Kontürün kalıcılığını arttırmak ve sabitlemek için transparan pudra ile makyajın üzerinden geçerek kalıcılığı sağlayın.

İşte bu kadar! Gördüğünüz gibi gayet basit bir kontür uygulaması! Pudra yapıdaki kontür ürünleri yüze her zaman doğal bir görünüm verir, gündüz-gece rahatlıkla uygulanabilir.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ