Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BURCU GÖZDE: AYDINLIK BİR CİLDİN SIRRI NEDİR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Highlighter

BURCU GÖZDE: AYDINLIK BİR CİLDİN SIRRI NEDİR?

  • Temmuz 09, 2020

Cildinizin parlaklığını ve tazeliğini geri kazanmak ister misiniz? Cevabınız ‘evet’ diye tahmin ediyoruz ve size hayallerinizdeki o mükemmel cilde kavuşmanın zor olmadığını söylüyoruz. Kendisiyle daha çok makyajdan dolayı haşır neşirsiniz ama Nars’ın eşsiz bir cilt bakım serisi de var! Markanın eğitim müdürü Pınar Gerçek, bize bu serinin ürünlerinin özellikle anti aging’ten çok ciddi beklentisi olmayan ama cildinde ışık isteyen kişilere uygun olduğunu söylüyor. 
 

Cildinize inanılmaz bir ışık ve yansıma kazandırmak istiyorsanız, cilt bakım reçeteniz hazır! Nars Skin serisiyle cildinize kaybettiği sağlıklı ışıltıyı geri kazandırırken aynı zamanda makyajınızın da daha kalıcı olmasını sağlarsınız. Bu serinin özelliği, içeriğinde NARS’ın özel Light Reflecting Complex™ barındırmasıdır. Bu özel kompleks, cildin gençlik ışıltısını yenilemek ve bir prizma gibi ışığı yansıtmak için tasarlanmıştır.


 

Temizlik ve nem

 

İyi bir cildin püf noktası öncelikle temiz ve nemli bir cilttir. İlk olarak cildinizi Gentle Cream Cleanser ile temizleyin. Kremsi yapısı, nem bakımından zengin formülü makyajı hafifçe temizler ve bunu da cildin nem dengesini koruyarak yapar. Ardından Multi Action Hydrating Toner alkolsüz tonik ile cildinizi sıkılaştırın. Bu tonik cildinizi tazeler ve ferahlatır.
 

 

Günlük temizlik ritüelinize haftada 1 ya da 2 kez de Double Refining Exfoliator peeling bakımını ekleyebilirsiniz. Meyve asitli içeriğiyle cildin yüzeyini düzeltir. Gözenekleri derinlemesine temizler ve daha az görünür hale getirir. Cilde daha pürüzsüz bir doku verir ve cilt daha parlak görünür. 

 

Cildimizi temizledikten sonra sıra nemlendiricilere geldi. Luminous Moisture Cream’i az miktarda alıp yüzünüze nazikçe masaj yaparak cildiniz kremi tamamen emene kadar uygulayın. Ürün, 24 saat boyunca yoğun nemlendirme sağlayarak cildi yeniler ve zaman içinde doğal olarak azalan parlaklığı geri kazandırır.
 

Eğer cildiniz yağlı ve yağsız bir nemlendirici kullanmak isterseniz, Aqua Gel Luminous Oil-Free Moisturizer nemlendiriciyi tercih edebilirsiniz. Cildi nemlendiren, canlandıran ve güçlendiren tazeleyici, su içeriği bakımından zengin bir jel kremdir.

 

Son olarak göz çevrenizi Total Replenishing Eye Cream ile bakıma doyurabilirsiniz. Göz çevrenizdeki tüm sorunların üstesinden gelir. İnce çizgileri düzeltir, koyu halkaları-şişlikleri azaltır. Sonuç olarak göz çevreniz nemli ve aydınlanmış olur. 

 

 

ÖZEL BAKIM - AYDINLIK CİLDİN EN ÖNEMLİ 3 SİLAHŞÖRÜ

 

Işıltılı bir cildin 3 kahramanı daha var ki, onları günlük ve haftalık bakım kürünüza mutlaka dahil etmelisiniz: Serum, maske ve kuru yağ.
 

Optimal Brightening Concentrate/ Aydınlık veren serum

Nars Skin koleksiyonunun özünü oluşturur. NARS’ın özel Light Reflecting Complex teknolojisiyle doldurulan bu gelişmiş ışıltı artırıcı serum, cildi anında aydınlatır ve cilt tonunu canlandırır. Koyu renkli lekeler yavaş yavaş gözden kaybolmaya başlar ve cilt genç ve aydınlatılmış görünür.
 

Aqua Gel Luminous Mask / Cilde aydınlık veren jel maske

Cilde yüksek nem sağlayan ve cildi tedavi eden maskedir. İçeriğindeki güçlü doğal bitkiler, kolajen üretimini arttırır ve son derece yumuşak ve genç görünen bir cilt ortaya çıkarır. Maske, cildin ışığını ortaya çıkarmak için özel Light Reflecting Complex™ teknolojisi (ışık yansıtıcı) içerir. 


 

Restorative Night Treatment / Kuru yağ

Restorative Night Treatment gece bakımı, yapısı nedeniyle 'kuru yağ' olarak geçiyor. Kuru yağ, cilde uygulandığında yağlı görünüm bırakmadan bakım yapma işlevi gören bir yağ formudur. Uygulandıktan sonra hızla emilir ve cildi yumuşatıp pürüzsüzleştirir. İçeriğindeki ışıltıyı yansıtan özel etken maddeler sayesinde cilde doğal ışıltısını geri verir. 
 

Nars Restorative Night Treatment kuru yağ, %99 doğal formülü ile temel asit yağları, aktif içerikleri ve 'Gel-Matrix' teknolojisinin karışımıyla cilde yoğun bir gece tedavisi sunar. Hafif ve cilde hızlı nüfus eden yapısıyla dikkat çeken ve ince çizgileri onararak cilde sıkılık kazandıran kuru yağ, geceleri düzenli olarak kullanıldığında cildin nem oranında yüzde 146’lık bir artış sağlar. Aynı zamanda fondöten uygulamasını kolaylaştırır ve makyajın uzun süre dayanıklı olmasına yardımcı olur.
 


Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ