Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
NARS ILLUMINATOR NEDİR? NASIL KULLANILIR? KİME YAKIŞIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Highlighter

NARS ILLUMINATOR NEDİR? NASIL KULLANILIR? KİME YAKIŞIR?

  • Haziran 29, 2020

 

Aydınlatıcı deyince aklımıza ilk gelen elbette Nars’ın Illuminator’ları oluyor. Çünkü birçok aydınlatıcı ilk olarak Nars’ta yaratıldı ve hiçbir markada olmayan aydınlatıcılar bu markada var. Nars için aslında aydınlık makyajın çıkış noktası diyebiliriz! Illuminator dediğimiz likit aydınlatıcılar da Nars’ın ikonik ürünlerinden biri. Şu anda birçok marka bu aydınlatıcılara muadil çıkarsa da, bu alanda hala en iyisi ve en çok satan Nars’ın Illuminator’ları. Rakipsiz bir ürün! 
 

Yüzü eşsiz bir aydınlık ve abartıya kaçmadan, hayran bırakacak derecede zarif bir şekilde parlatan Illuminator’lara ünlü yıldızlar da bayılıyor. Hem kırmızı halıda hem de günlük hayatta aydınlık ten makyajının vazgeçilmezi...
 

NARS ILLUMINATOR MI YOKSA NARS MULTIPLE MI? HANGİSİ? TIKLAYIN!
 


Nars Illuminator kullanan ünlüler kim?
 

- Çok beyaz tenli olan Gwyneth Paltrow, Super Orgasm Illuminator kullanıyor. Paltrow, bu ürünü Oscar törenlerinde mutlaka uygulatıyor. Çünkü hem ışıltı hem renk verdiği için hafif bir göz ve dudak makyajı ile tamamlanması yetiyor.
 

- Koyu tenli Zoe Saldana da Nars Illuminator Orgasm tutkunlarından biri... Orgasm’ı allık gibi kullanmayı seviyor. Elmacık kemiklerinin üzerine, yanaklarına ürünü yayarak hem parlak hem de hafif renkli bir görünüm elde ediyor.
 



- Jennifer Lopez’in makyajı her zaman kusursuz her zaman mükemmel! Lopez de makyajda Laguna Illuminator’ı tercih edenlerden biri... Bronz renkte bir aydınlatıcı olan Laguna, yüze hem kontür yapmaya hem renk vermeye yarıyor. 
 

- Leighton Meester’ın pırıl pırıl parlayan berrak yüzü bu muhteşem görüntüsünü Copacabana Illuminator’a borçlu! Copacabana’nın inci pembesi neredeyse şeffaf rengi yüzde derinlik duygusunu adeta yeniden uyandırıyor. 

 

ÜNLÜLER NARS ILLUMINATOR’I NASIL KULLANIYOR? TIKLAYIN!


 Kime hangi renk yakışır?

 

Copacabana (açık inci pembe): Çok beyaz tenlilerden esmerlere kadar herkes kullanabilir. Çok açık inci pembesi rengi tüm ciltlerle uyum sağlar.

 

Orgasm (şeftali pembe): Buğday tenliler, orta tenliler ve hatta koyu renk tene sahip olanlar da kullanabilir. Cilt üzerinde sağlıklı ve taze bir görünüm yaratır. 

 

Super Orgasm (ışıltılı şeftali pembe): Orgasm ile aynı renk olmasına rağmen, Super Orgasm’da pembe biraz daha ağırlıklı olarak hissedilir. En çok beyaz ve açık tenlilere yakışır. 

 

Laguna (bronz): Bronzlaşmış, esmer ve buğday tenliler için ideal bir aydınlatıcıdır. 

Hot Sand (altın ışıltılı şeftali): Bronz, esmer ve buğday tenliler için efsane bir aydınlatıcı.


 

Nars Illuminator nasıl kullanılır?

 

Illuminator’lar birçok şekilde kullanılabilir.

 

- Fondöten üzerine, çıplak ten üzerine veya mat bir fondötenle karıştırılarak kullanılabilir. Fondötenin kalın ve mat dokusunu alır, tüm yüzde ince ve satenimsi bitiş sağlar.

 

- Islak ve nemli görünüm için en ideal üründür. Yüzün yüksek yerlerine uygulanır, aydınlık ve ışıklı bir ten yaratır. ‘Wet Look’ ve ‘Strobing’ makyaj için olmazsa olmazdır.

 

STROBING MAKYAJ NEDİR? NASIL YAPILIR? TIKLAYIN!

 

ISLAK GÖRÜNÜMLÜ MAKYAJ NASIL YAPILIR? TIKLAYIN!

 

- Allık olarak da yüze canlı ve taze bir parlaklık vermek için kullanılabilir. Illuminator’ın renkli olanlarını yanaklarınızın üzerine renk vermek için kullanabilirsiniz. Orgasm, Super Orgasm ve Laguna bunun için uygundur. 

 

Örneğin; Copacabana ile aydınlatmak istediğiniz yerleri vurgularken, Orgasm rengi ile yanaklarınıza renkli bir parlaklık verebilirsiniz. Jennifer Lopez özellikle ıslak görünümlü makyajda bu iki rengi birlikte –karıştırmadan- yüzünde kullanıyormuş. 

 

JENNIFER LOPEZ MAKYAJI NASIL YAPILIR? TIKLAYIN!


 

 

Illuminator’ı aydınlatıcı olarak nerelerde kullanabilirsiniz?

 

1) Elmacık kemiklerinin üzerinde: Kontürden sonra, allıktan önce elmacık kemiklerinizin üzerine aydınlatıcı sürebilirsiniz. Bu şekilde elmacık kemikleriniz daha da belirginleşecektir.

 

2) Burun kemiği üzerinde ve alın ortasında: Fotoğraflarda harika görünmek için burun kemiği üzerinde deneyin! 

 

3) Alın ortasına minik bir dokunuşla aydınlatıcı uygulamak cildinizin daha sağlıklı ve ışıltılı görünmesini sağlar. Özellikle yorgun ve uykusuz olduğunuzda bunu deneyin.

 

4) Göz pınarlarına uygulanan aydınlatıcı hem gözlerinizi birbirinden uzaklaştırarak gözlerinizin daha büyük görünmesini sağlar; hem de gözlerinizdeki yorgunluğun belirtilerini azaltır. 

 

5) Kaş altında ve kaş üzerinde: Kaş altına aydınlatıcı uygulayarak kaşlarınızı daha kalkık ve yukarda gösterebilirsiniz. Kaş üzerinde aydınlatıcı uygulayarak kaşlarınızın şeklini daha da ortaya çıkarabilirsiniz.

 

6) Dudaklarda ve çene ortasında: Dudaklarınızdaki cupid's bow olarak tabir edilen ortadaki v şeklindeki bölgeye aydınlatıcı uygulamak, dudakları olduğundan dolgun gösterir.

 

7) Çene ortasına ve alın ortasına aydınlatıcı uygulamak bütün olarak görünümü tamamlar; parlak ve sağlıklı gösterir.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ