Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
EN BEĞENİLEN 10 SHISEIDO ÜRÜNÜ HANGİSİ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Cilt Bakım

EN BEĞENİLEN 10 SHISEIDO ÜRÜNÜ HANGİSİ?

  • Haziran 26, 2020

Tüm dünyada favori gösterilen Shiseido ürünlerini merak ediyor musunuz? Cilt bakımından makyaja, her kategoriden en iyileri topladık ve sizin için inceledik. Aradığınız ve ihtiyacınız olan ürünler belki buradadır, göz atmaz mısınız?

Shiseido en sevilen ürünler

Gençlik iksiri !
 

Ultimune: Bu bir serum değil aslında tam anlamıyla bir ‘konsantre’. Düzenli kullanımla cildin tıpkı doğduğu andaki gibi göz alıcı, pürüzsüz, esnek ve genç görünmesine yardımcı oluyor. Shiseido’nun üstün teknolojiyle geliştirilmiş en yeni ürünlerinden biri. Cildin bağışıklığını yöneten Langerhans hücrelerine erişerek cildin bağışıklık gücünü arttırıyor..Ultimune kullanıcıları bunu çok iyi biliyor!

Sadece 1 haftada cilt tonu daha parlak, ışıltılı, dengeli ve berrak oluyor. 4 hafta sonunda ise cilt hatları daha az kırışık, daha az ince çizgili, çok daha esnek ve sıkı görünüme kavuşuyor. 


Kusursuz dudaklar!
 

Rouge Rouge: Yalnızca bir katla dudakları kaplayan zengin, canlı renkler... Piyasaya çıktığı 

ilk anda itibaren kadınların gözdesi oldu. Çünkü besleyici etken maddeler içeren kremsi yapısı, düzenli kullanıldığında dudakların durumunu da iyileştiriyor; nem ve elastikiyet katıyor.


Tek kişilik dev ordu!
 

Perfect BB Cream: Burcu Esmersoy’un en sevdiği makyaj ürünlerinden biri! Cildin renk tonunu eşitliyor ve cildi aydınlatıp sağlıklı bir renk veriyor. Makyajsızken de bakımlı ve hoş görünmenizi sağlıyor. Cilde yüksek nem ve renk veren BB krem, kadife gibi bir ten ve taze bir görüntü yaratmak için en ideal ürün. (‘Burcu Esmersoy’un Favorisi BB Kremi İnceledik’ yazısını okumak için TIKLAYIN.)


shiseido benefiance wrinkle resist 24 pure retinol eye mask

15 dakikada göz çevresine ekspres bakım!
 

Benefiance Wrinkle Resist 24Pure Retinol Express Smoothing Eye Mask: Bu ekspres maske sadece 15 dakikalık bir uygulama sonrasında kırışıkların görünümünü iyileştiriyor! İnanılmaz ama gerçek. Retinollü göz maskesi kırışıklık görünümünü azaltıyor ve göz bölgesinde daha sağlıklı bir görünüm sağlıyor. Göz çevresindeki halkaları ve matlığı gidermek için cilde anında parlaklık veriyor. 


Bebek cildi efsanesi gerçek oluyor!

 

Future Solution Balancing Softener: Future Solution efsanesinin losyon versiyonu! Bu dengeleyici losyon cilt yapısını gözle görülür biçimde iyileştiriyor, renk eşitliği sağlıyor, aydınlık bir cilt yaratıyor ve belirgin gözeneklerin görünümünü minimize ediyor. Yumuşatıcı kremlerden daha yumuşak yapısıyla ciltte ağırlık yapmıyor ve yapışkan bir his bırakmıyor. Sürdüğünüz ilk anda nem ve yumuşaklık farkını hissediyorsunuz! 

 

Tüm zamanların en çok satan serumu!
 

Bio Performance Super Corrector Serum: Bu serumun dünyanın en çok satan formüllerinden biri olduğunu biliyor musunuz? Evet, zamanı yenen bir cilt yaratan Super Corrective Serum, yaşlanmanın üç önemli şikayeti olan kırışıklık, sarkma ve donuk görünüme etkili bir çözüm sunuyor ve kadınlara mutluluğunu geri veriyor! Bio-teknolojinin gücünü kullanarak yaşlı hücreleri genç hücre seviyesinde tutmak için onaran serum, Bio-Regenesist kompleks teknolojisi ile geliştirilmiş. Böylece derin kırışıklıkların durumunu hızlıca düzeltiyor, sıkılık ve toparlama sağlıyor. (‘Kırışıklık, Sarkma, Donukluk: Hepsiyle Savaşan Mucize Bir Serum Var’ yazımıza TIKLAYIN, ürünü detaylı öğrenin.)


Cilt ile mükemmel uyumlu likit fondöten!
 

Synchro Skin Foundation: Göze çarpan gözenekleri, akne izlerini ve cilt pürüzlerini anında gizler. Kusursuz bir şekilde dağılır. Cildin nem dengesini en iyi düzeye çıkarırken parlaklığı en aza indirir. Cilt ile senkronize olarak zarif bir şekilde pürüzsüz, güzel bir cilt görünümü sağlar. 


Shiseido anti spot serum
Lazer tedavisi yerine leke serumu!
 

Intensive Anti-Spot Serum: Sizi leke tedavisinde gelinen son nokta ile tanıştıralım mı? Evet, sıkı durun; artık lazer tedavisine alternatif bir serum var: Shiseido Intensive Anti Spot Serum.

Bu serum, lekeler üzerinde o kadar etkili ki, lazer tedavisine ihtiyaç bıraktırmıyor ve ciltteki lekeleri tedavi ediyor. Sabah akşam düzenli kullananlar lazere ihtiyaçları kalmadığını belirtmiş! (‘Leke Tedavisinde Son Nokta’ yazımıza TIKLAYIN, ürünü detaylı öğrenin.)


Mükemmel kıvrık kirpikler!
 

Eyelash Curler Her türlü kirpiğe bir kez uygulandığında bile büyüleyici kıvrımlar yaratır, kirpiklerin şekil almasını sağlar. Kirpikler şeklini uzun süre korur. Blogger ve güzellik editörleri arasında çok popüler!

 

Tek maske çok etki!
 

Pure Retinol Instant Treatment Face Mask: Cilde uzman bakımı uygulayan yüz maskesi. İki parça halinde, paket içerisinde 4 adet bulunur; alın ve burun kısımlarını tamamen kaplarken ikinci kısmıyla da çene ve dudak çevresine oturur. İlk uygulamada etki göstermeye başlayan maske, kuru, mat ve kırışık cilt görünümünü ortadan kaldırır. Cildi derinlemesine nemlendiren Shiseido Benefiance Maske, kolajen üretimini arttırarak daha genç bir görünüme erişmenizi sağlarken, cildin yapılanma sürecini hızlandırır.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ