Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
EN GÜZEL ALLIK TONLARI BİR ARADA: DESPAIR CHEEK PALETTE
PAYLAŞ

Allık

EN GÜZEL ALLIK TONLARI BİR ARADA: DESPAIR CHEEK PALETTE

  • Temmuz 12, 2020

 

Nars Steven Klein koleksiyonunda öyle bir palet var ki, herkes ona hayran! Despair Cheek Palette, en güzel allık renklerini buluşturan sınırlı sayıda özel bir allık paleti...

Bazı ürünler kesinlikle ilgili hak ediyor, hem de çok fazlasını! Nars Steven Klein koleksiyonu gibi. Bu koleksiyondaki her ürün sıra dışı ve cesur bir zekanın ürünün. Bu yüzden her biri ambalaj ve tasarım harikası! Özellikle içlerinde biri var ki, piyasaya çıktığı anda odak noktası haline geldi. Elbette bunda koleksiyon içindeki en güzel allık tonlarını bir araya getirmesinin yanı sıra, efsanevi Kabuki Ita Brush’ın mini boyutunu içermesinin de büyük payı var. Düşünün; hem en sevilen ve en çok kullanılan allık tonları, yanında da dünyanın en mükemmel allık ve kontür fırçası! Daha ne olsun?

 

Despair Cheek Palette’i yakından inceleyelim...

 

Steven Klein koleksiyonuna ait sınırlı sayıda özel bir allık paleti olan Despair, 3 yeni allık rengi ile bizi tanıştırıyor: Esoteric (kayısı), Savage (şeftali pembe), Ferocious ( açık mürdüm pembe). Palette yer alan hepimizin bildiği Nico ise Nars’ın en sevilen ve en çok satan saten ışıltılı bej allıklarından biri. 


 

Bu palette harika 4 allık rengi ile birlikte mini bir kabuki Ita Brush’ta yer alıyor.

Tüm cilt tonları ile uyumlu olan renkler, özellikle seçilmiş. Esoteric’i hem allık olarak hem de kontür yapmak için kullanabilirsiniz. Elbette kontür için açık ve orta tenlilere daha uygun. 
 

Nico ise hepimizin gözbebeği... Saten ışıltılı bu bej allık, highlight yapmak için de müthiş bir renk. Yüzünüzün aydınlatmak istediğiniz yerlerinde ve göz makyajında da kullanılabiliyor. Göz pınarlarına minik bir dokunuş kafi. 
 

Ita Nars Ita Brush ise düz ve köşeli tasarımı ile hem profesyonel makyaj artistlerinin hem de hepimizin kullanmayı en sevdiği mükemmel kontür ve allık fırçası. Bu fırçanın orijnal boyu 185TL iken mini boyu bu paletin içinde resmen hediye! 
 

Sınırlı sayıdaki Despair Cheek Palette’i kaçırmayın, sonra pişman olacağınız garanti!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ