Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
EN İYİ KONTÜR FIRÇALARI HANGİLERİ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Fırçalar

EN İYİ KONTÜR FIRÇALARI HANGİLERİ?

  • Temmuz 01, 2020

 

Kontür, ten makyajının en önemli son dokunuşu... Kontür ile hatlarımızı daha güzel ve belirgin şekilde ortaya çıkarıyoruz. Bunu yapmak için kullandığımız fırçalar da en az kontürde kullandığımız ürünler kadar önemli. 

Mükemmel kontürün yolu, mükemmel kontür fırçasından geçer. Kontür için tasarlanmış fırçalarla yüzünüze istediğiniz boyutu sorunsuzca verebilirsiniz. Cilt makyajında gölgelendirme hata kabul etmez, unutmayın!
 

Kontür yaparken kullanmanız gereken fırçalar:
 

Açılı fırça / Nars Contour Blush #21, elmacık kemiklerini şekillendirmek ve vurgulamak, yüzün genelinde boyutlandırma yaparken kullanılmak için tasarlanmış açılı bir fırçadır. Pudra yapılı ürünlerle birlikte kullanmak için idealdir. Açılı fırçaların kullanımı kolaydır. Eğer kontüre yeni başlayacaksınız açılı fırça kullanabilirsiniz.


 

HANGİ YÜZ TİPİ NASIL KONTÜR UYGULAMASI YAPMALIDIR? TIKLAYIN!

 

Düz uçlu / Nars Mizubake Kabuki Brush, elmacık kemiklerini vurgulamak için mükemmeldir. Fırça ucu düzdür. Geniş alanlara uygulama yapmak için idealdir. Makyaj artistlerinin en sevdiği fırçalardan biridir. Pudra formlu ya da kremsi yapıdaki tüm ürünlerle kullanılabilir.

 


İkonik tasarım / Nars Ita Kabuki Brush, Nars’ın ikonik fırçalarından biri... Dikdörtgen şekilli, düz kesim kıllara sahip bir fırça. Güçlü ve heykel gibi görünen belirgin yanaklar yaratmak için birebir. Bu yüzden podyum, reklam, film çekimlerinde bu fırça kullanılır. Net hatlı kontür sevenler için... Pudra formlu ya da kremsi yapıdaki tüm ürünlerle kullanılabilir.
 

Kardashian’ın yüz kontüründe kullandığı fırça ise elbette Ita Kabuki! Kim’in efsanevi elmacık kemiklerinin tasarımcısı diyebiliriz bu fırça için.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ