Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ERKAN ULUÇ’TAN TAKMA KİRPİK TAKMANIN SIRLARINI ÖĞRENDİK!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
AQUA INFUSED MAKEUP REMOVING WATER
NARS
Makyaj Temizleme Suyu - Yüz ve Göz
1.500,00 TL

Kirpikler

ERKAN ULUÇ’TAN TAKMA KİRPİK TAKMANIN SIRLARINI ÖĞRENDİK!

  • Haziran 30, 2020

 

Gür ve uzun kirpiklerin bakışlara çekici bir hava kattığı yadsınamaz bir gerçek. Özellikle davet, düğün, kokteyl, doğum günü gibi özel durumlarda makyajda iddialı bir görünüm yaratmak için takmak kirpik çok tercih edilir. Ama takma kirpik kullanımı özel gecelerle sınırlı olmaktan çıkıp günlük hayata da çoktan girdi. Çünkü bu kirpiklerin birçok çeşidi var, gündüz kullanmak için doğal görünümlüsü de var, cesaret isteyen artistik olanı da… Önemli olan, bunları nasıl uygulayacağınızı bilmek. 

 

Birçok kadın sırf takmayı beceremediği için takma kirpik kullanamıyor ya da sadece profesyonel makyaj yaptırdığında uygulatıyor. Kirpikleri kendi kendinize çok kolay takabilirsiniz aslında! Sadece birkaç püf noktası ve birkaç denemeye ihtiyacınız var. Sonrasında size bu iş maskara sürmek kadar pratik gelecek! 

 

Ünlü makyaj artisti Erkan Uluç, kolayca takma kirpik takmanın sırlarını bizimle paylaştı.

 

Takma kirpik kolayca nasıl uygulanır?
 

1) Yapıştırıcı sürmeden önce kirpiği göze hafifçe yerleştirir gibi yapıp uzunluğunu ölçün. Eğer kirpik gözünüze çok uzunsa kirpiğin dış kısmından biraz kesin. 
 


 

 

2) Kirpik uzunluğunu asla ayarlamaya çalışmayın. Bunun için satın alırken istediğiniz ve kullanabileceğiniz uzunlukta kirpik seçin. 

 

3) Göz makyajınızı yapın. Kendi kirpiklerinizi kıvırın ve ince bir kat maskara sürün. Nars Audacious maskara kirpiklerinizi ayırır ve uzatır. Takma kirpik kullanmak için ideal maskaradır.

 

4) Kirpiğe yapıştırıcıyı sürün ve yapıştırıcının hafifçe şeffaflaşmasını bekleyin, hemen takmayın.

 

5) Takma kirpiği özel aplikatörü ya da cımbız ile kendi kirpiklerinize doğru iyice yaklaştırın; önce orta, daha sonra uç ve en son iç kısmını yapıştırın.

 

6) Eğer gerekirse kendi kirpiğinizi takma kirpiğe birleştirmek için maskarayı tekrar uygulayın ama doğal bir sonuç için fazla maskara sürmekten kaçının. 
 


 

7) En son kirpik dibine ince bir eyeliner geçin. Bunun için Shiseido Automatic Fine Eyeliner'ı kullanabilirsiniz. İnce uçlu likit eyeliner’dır, hassas ve ince bir çizgi çekmenizi sağlar.
 

Artistik ya da ekstra yoğun bir kirpik takacaksanız…
 

Bu tarz kirpik kullanacaksanız bunu kirpik çizgisinden daha yukarı yapıştırmak zorunda kalabilirsiniz. Böyle bir durumda kirpiği takmadan önce eyeliner çekin. Bu şekilde kirpikle kendi kirpiğinizin arasında boşluk kalmaz.
 

 

Takma kirpiği nasıl çıkaracaksınız?
 

Kirpiği temizlemek ve tekrar kullanmak için kutusunu atmayın. Makyaj temizleyici ile göz makyajınızı sildikten sonra kirpiği hafifçe çekin, deforme etmemeye çalışın. Elinize kirpiği yaslayın ve kıvrık formunu korumak için parmağınızın yanında yatırın. Pamuk ve makyaj temizleyiciyle temizleyin, kutusuna koyun. Kurudugu zaman tekrar kullanabilirsiniz. 

 

Hem göz makyajınızı hem de kirpiklerinizi temizlemek için Nars Auqa Infused Makeup Removing Water makyaj temizleyici suyu kullanabilirsiniz. Makyajı etkili şekilde ve kolaylıkla temizler. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ