Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
EVDE KULLANILAN YÜZ MASAJ ALETLERİ NEDEN BU KADAR POPÜLER OLDU?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SPOON GUA SHA - ROSE QUARTZ
AURELIA GENEVE
Kaşık Şekilli Gua Sha Taşı - Pembe Kuvars
990,00 TL 891,00 TL
FLAT HEART – ROSE QUARTZ
AURELIA GENEVE
Yassı Kalp Şekilli Gua Sha Taşı - Pembe Kuvars
990,00 TL 891,00 TL
STAINLESS STEEL GUA SHA
AURELIA GENEVE
Paslanmaz Gua Sha - Çelik
1.190,00 TL 1.071,00 TL
BLACK BIAN STONE BUTTERFLY SHAPED GUA SHA
AURELIA GENEVE
Kelebek Gua Sha Taşı - Siyah Bien
990,00 TL 891,00 TL
JADE COMB GUA SHA
AURELIA GENEVE
Tarak Şekilli Gua Sha Masaj Taşı – Yeşim
990,00 TL 891,00 TL
AMETHYST GUA SHA CRYSTAL - HEART
AURELIA GENEVE
Kalp Şekilli Gua Sha Taşı – Ametist
1.090,00 TL 981,00 TL
ROSE QUARTZ GUA SHA CRYSTAL - SQUARE
AURELIA GENEVE
Kare Şekilli Gua Sha Taşı - Pembe Kuvars
890,00 TL 801,00 TL
ROSE QUARTZ GUA SHA CRYSTAL - HEART
AURELIA GENEVE
Kalp Şekilli Gua Sha Taşı - Pembe Kuvars
890,00 TL 801,00 TL
FACE AND BODY VIBRATING -Y- ROLLER
AURELIA GENEVE
Yüz & Vücut İçin Pilli ve Titreşimli Germanyum -Y- Roller
3.450,00 TL 3.105,00 TL
FACE AND BODY BEAUTY GERMANIUM ROLLER
AURELIA GENEVE
Yüz ve Vücut İçin Anti-Aging Etkili Germanium Roller
1.590,00 TL 1.431,00 TL

Cilt Bakım Aletleri

EVDE KULLANILAN YÜZ MASAJ ALETLERİ NEDEN BU KADAR POPÜLER OLDU?

  • Ocak 31, 2022

Son zamanlarda hızla büyüyen bir trend haline gelen ve cilt bakım rutinlerinin vazgeçilmezi olmayı başaran, herkesin denemek istediği yada çoktan deneyimlediği yüz masaj aletlerini her yerde ne kadar çok görür olduk öyle değil mi?

Bu yüz masaj aletleri neredeyse estetik operasyonların bile pabucunu dama atacak. Aslında bu yüz masaj aletleri çok uzun yıllardan beri özellikle Asyalı kadınların güzellik sırlarından biri. Bizim ülkemizde ise daha yakın bir zamanda popüler olmaya başladı.

Masaj aletlerinin bu kadar popüler olmasında elbette kullanıcı yorumları da oldukça etkili oldu. Her bütçeye uygun olan çeşit çeşit yüz masaj aletleri zamanınızdan çalmadan ve konfor alanınızdan çıkmadan pratik ve etkili bir şekilde sizlere cilt bakım deneyimi sunuyor. Daha genç, daha sağlıklı ve daha canlı bir cilt için bakım rutininize mutlaka eklemeniz gerekenlerden.

Yüz masaj aletlerini kullanmak ciltte ki kan dolaşımını artırarak daha canlı ve parlak bir cilde kavuşmanızı sağlıyor. Bu masaj aletleri yalnızca ciltte kan dolaşımını arttırmakla kalmıyor aynı zamanda cildinizde ki ince çizgiler, sarkmalar, şişlik ve renk eşitsizliği gibi endişeler ile de mücadelede büyük rol oynuyor. Bir de elbette yalnızca cilde olan etkilerinden bahsetmek doğru olmaz, çünkü bu masaj aletleri ile yüze yapılan masaj sayesinde sağlık açısından da olumlu etkilerinden faydalanabiliyoruz. Örnek vermek gerekirse bu masaj aletleri ile özellikle yüzde T bölgesine ve alına yapılan masaj sonrası sinüsler de rahatladığı için baş ağrısı gibi bizi olumsuz etkileyen sorunlara da iyi geliyor. ‘’Bir taşla iki kuş’’ deyimi burada tam olarak anlam kazanıyor diyebiliriz.

Tabi bir de kullandığınız bakım ürünlerinizin etkisini arttırmasından da bahsetmek gerekli. Yüz masaj aletleri kullandığınız serumlarınızın, bakım kremlerinizin de etkisini artırarak daha net sonuçlar almanızı sağlıyor. Doğru tekniklerde günde sadece birkaç dakikanızı ayırarak uygulayacağınız yüz masaj aletleri cildinizin şekillenmesi için de oldukça etkili.

Yüz masaj aletlerinin tüm faydalarını sıraladık. E yani ‘’NEDEN BU KADAR POPÜLER OLDU?’’ sorusuna da cevap vermiş olduk diye düşünüyoruz.

Bu kadar etkili, bu kadar faydalı olan bir şeyin Popüler olmaması, tercih edilmemesi de çok garip olurdu zaten. Yazımızın başında ‘’herkesin denemek istediği ya da çoktan deneyimlediği yüz masaj aletleri’’ demiştik.  Yazımızın sonunda da diyoruz ki hala deneyimlemeyenlerdenseniz bir an önce edinmeli ve mutlaka denemelisiniz.

Sizin için seçtiğimiz en etkili ve özel yüz masaj aletlerini incelemeden hangisini seçeceğinize de karar vermeyin.

Aurelia Geneve serisi Gua Sha taşları ile Yüz masajı yapmak ve cilt bakımınızı daha profesyonel bir hale getirmek çok keyifli. Aurelia Geneve  Gua Sha taşlarının her biri Ametist, Kuvars, yeşim taşı gibi özel kristallerden elde edilmektedir. Cilde sağladıkları faydaların yanı sıra bu yüz masaj taşları Kristallerin özellikleri ile ruhumuza da dokunuyor.

Bir diğeri ise Aurelıa Geneve Face And Body Beauty Germanıum Roller hem yüz bölgesinde hem de vücutta (Bacakalar, kollar, boyun ve dekolte) kullanabileceğiniz bir güzellik rollerıdır. Bu masaj aletini piyasada ki diğerlerinden ayıran en büyük özelliği ise üzerinde bulunan ve germanyum tozu içeren 24 adet masaj taşıdır. Germanyum Antioksidan özelliği ile bilinen cildi sıkılaştırmaya, çizgileri açmaya ve aynı zamanda ciltte renk eşitleme etkisine sahip olan doğada çok nadir bulunan bir madendir.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ