Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
TİTREŞİMLİ Mİ, TİTREŞİMSİZ Mİ HANGİ MASAJ ALETİ SİZİN İÇİN ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
FACE AND BODY VIBRATING -Y- ROLLER
AURELIA GENEVE
Yüz & Vücut İçin Pilli ve Titreşimli Germanyum -Y- Roller
3.450,00 TL 2.760,00 TL
FACE AND BODY BEAUTY GERMANIUM ROLLER
AURELIA GENEVE
Yüz ve Vücut İçin Anti-Aging Etkili Germanium Roller
1.590,00 TL 1.272,00 TL

Cilt Bakım

TİTREŞİMLİ Mİ, TİTREŞİMSİZ Mİ HANGİ MASAJ ALETİ SİZİN İÇİN ?

  • Şubat 01, 2022

Ciltteki kan dolaşımını arttıran ve bu sayede cilt bakımının da etkilerini artırarak cilde fayda sağlayan bu masaj aletleri cilt bakım ritüellerinin de vazgeçilmez bir parçası oldu.

Son yıllarda günden güne popülerliği artan yüz masaj aletlerinin çeşitleri de her geçen gün artıyor. Bu masaj aletleri cildi sıkılaştırmaya, şekillendirmeye, ince çizgileri açmaya kısacası yaşlanma belirtileriyle mücadele de büyük bir rol oynuyor. 
Bu yüz masaj aletlerini cildine yatırım yapmak isteyen, cilt bakımını profesyonelleştirmek isteyen her yaş ve her cilt tipi kullanabilir. Günde sadece birkaç dakikanızı ayırarak cilt bakım serumlarınız veya bakım kremlerinizle birlikte cildinize uyguladığınızda ve bu uygulamayı düzenli olarak yaptığınızda cildinize olan faydalarına, cildinizde ki değişime siz bile inanamazsınız.

Peki , gelelim asıl soruya, yüz masaj aletlerinin arasındaki fark nedir? Titreşimli olan mı yoksa titreşimsiz olan mı daha etkili?

Bu soruya cevap verirken öncelikle şunu belirtmek isteriz tercih ettiğiniz yüz masaj aletinin materyali, şekli ve uygulama tekniği en önemli unsurdur. Titreşimsiz yani manuel olan ile titreşimli olan arasında aslında çok fazla bir fark yoktur. Burada fark yaratan asıl şey sizin harcadığınız zaman ve efor bakımından titreşimli olanın daha zahmetsiz olmasıdır. Tabi birde her ikisi de ciltte kan dolaşımını artırıyor olsa da titreşimli olan bu konuda daha profesyonel etkilere sahip. Ve dizayn olarak da farklılıklar gösterebiliyorlar, bu da hem yüz de hem de diğer uygulama alanlarında alacağınız sonuçları iyileştiriyor.

Elbette bu konu da size güvenle kullanabileceğiniz, bakım rutininize ekleyerek cilt bakımınızı profesyonelleştirebileceğiniz yüz masaj aleti önerimiz olacak. Hem titreşimli hem de titreşimsiz olan bu iki yüz masaj aleti önerimizi mutlaka değerlendirin. Asla pişman olmazsınız bizden söylemesi.

İlk olarak titreşimsiz olandan bahsedelim, Aurelıa Geneve Face And Body Beauty Germanıum Roller hem yüz bölgesinde hem de vücutta (Bacakalar, kollar, boyun ve dekolte) kullanabileceğiniz bir güzellik rollerıdır. Bu masaj aletini piyasada ki diğerlerinden ayıran en büyük özelliği ise üzerinde bulunan ve germanyum tozu ile kaplı 24 adet masaj taşıdır.

Germanyum tozu Antioksidan özelliği ile bilinen cildi sıkılaştırmaya, çizgileri açmaya ve aynı zamanda ciltte renk eşitleme etkisine sahip olan doğada çok nadir bulunan bir madendir. Bu masaj aleti ile yüzünüze masaj yaptığınızda kan dolaşımı etkili bir şekilde artacak, yaşlanma belirtileri ile savaşacak ve cildinizi şekillendirmenize yardımcı olacaktır. Özel tasarım olan 6 gen dönen başlığı ile uygulama rahatlığı sunan bu yüz masaj rolleri ile günde sadece 35-40 saniye cildinize masaj yapmanız yeterli olacaktır.

İkinci olarak ise hem yukarıdaki tüm özelliklere sahip olan hem de titreşimli olan Aurelıa Geneve Y roller hem yüz bölgesinde hem de vücutta kullanabileceğiniz Y şeklinde titreşimli güzellik rollerıdır. Rollerın 6D-Y dizaynının masaj etkisi, yüzdeki kan dolaşımını artırır ve düzenler. Cildin sıkılığını ve elastikiyetini onarır. İnce çizgiler ile kırışıklıkları azaltır. Doğal yaşlanma sürecini yavaşlatır. Yüzün sarkmasını,kırışıklıkları, lekelenmeleri ve gözaltı şişliklerini önler.

Mikro titreşimli masaj ile şekillenen ve güzelleşen cilt 6D-Y dizayn roller ile yapılan bir dakikalık uygulamanın etkisi, profesyonel güzellik salonlarında elle yapılan masajdan 600 kat daha fazladır. Roller, germanyum tozu ile kaplı 48 adet masaj bilyesi ile çevrelenmiş olup yüzü sıkılaştırma ve canlandırma etkisine sahiptir.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ