Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HAMİLELİKTE SAÇ BOYANIR MI?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
No. 4 BOND MAINTENANCE SHAMPOO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Bakım Şampuanı
1.490,00 TL
No. 5 BOND MAINTENANCE CONDITIONER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Kremi
1.490,00 TL
No. 8 BOND INTENSE MOISTURE MASK
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici &Yoğun Onarıcı & Nemlendirici Maske
1.490,00 TL
No. 7 BONDING OIL
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Yağı
1.490,00 TL
No. 6 BOND SMOOTHER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Şekillendirici
1.490,00 TL
No. 9 BOND PROTECTOR NOURISHING HAIR SERUM
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Besleyici Saç Serumu
1.490,00 TL
No. 4P BLONDE ENHANCER TONING SHAMPOO
OLAPLEX
Renk Koruyucu & Bağ Güçlendirici Mor Şampuan
1.490,00 TL 1.345,00 TL
BLONDE ENHANCER DUO
OLAPLEX
Sarı Saçların Rengini Koruyan & Canlandıran Bağ Güçlendirici İkili Bakım Seti
2.980,00 TL
REPAIR GAME CHANGER HAIR MASK
WE ARE PARADOXX
Yoğun Onarıcı Mucize Etkili Vegan Saç Maskesi
1.940,00 TL 1.550,00 TL

Saç Bakımı

HAMİLELİKTE SAÇ BOYANIR MI?

  • Mart 23, 2023

Hamileyken saç boyamanın zararlı olup olmadığını ve boyalı saçlarınıza bu süreçte nasıl bakım yapabileceğinizi keşfedin.

Hamileyseniz, beslenmeden cilt ve saç bakımına uzak durmanız gereken içeriklerin listesi epey fazla olabilir. Pek çok hamile kadının genel olarak kullanmasının sakıncalı bulunduğu şeylerin yanı sıra, kişiden kişiye farklılık gösterenler de var. Ayrıca hamile kalmadan önce düzenli olarak yapılan rutinler de bu süreçte kafa karışıklığına sebep olabiliyor. Tıpkı saç boyatmak gibi…

Hamilelikte saç boyama söz konusu olduğunda bunun kesinlikle yapılmaması gerektiğini söyleyenler olduğu gibi, bebeğe hiçbir zararı olmadığını savunanların sayısı da epey fazla. Burada önemli olan kesinlikle bilinçli hareket etmek. Eğer evde kendiniz boyamayı düşünüyorsanız, içeriğinde paraben ve ftalat olan ürünlerden uzak durmalısınız. Aynı şekilde bu konudaki hassasiyeti kuaförünüzle de konuşarak saç boyama işlemini düşünebilirsiniz.

Hamilelikte saç ne zaman boyanır?
Hamileliğin herhangi bir aşamasında saç boyatmanın anneye veya bebeğe zararlı olduğuna dair kanıtlanmış sonuçlar bulunmasa da, ilk üç aylık dönemden sonra yapılması öneriliyor. Çünkü 12 haftanın ardından kimyasal maddelerin bebeğe zarar verme riskinin daha düşük olduğu ortaya konmuş durumda. Ancak elbette hamilelik oldukça hassas bir dönem ve hangi maddelerin kime nasıl bir alerjik reaksiyon göstereceği bilinmiyor. Bu sebeple mutlaka doktor kontrolünde ilerlemeli ve güvenmediğiniz içerikleri kullanmamalısınız. 

Ayrıca saç derinizde hassasiyet varsa ve boyanın saç derisine değmesinin zararlı olabileceğini düşünüyorsanız balyaj ya da röfle gibi işlemleri değerlendirmeyi düşünebilirsiniz. 

Hamilelikte boyalı saçların bakımı nasıl olmalı?
Saç boyası hamilelikte zararlı mı? ya da Hamilelikte saç boyatılır mı? sorularına cevap verdikten sonra sıra boyalı saçların bakımının nasıl olması gerektiğine geliyor. Eğer hamile kalmadan önce saçlarınızı boyattıysanız ve hamileliğinizde de boyatmak istemiyorsanız, burada renk koruyucu bakımların önemi devreye giriyor. 
-    Öncelikle saçlarınıza bakım yapacak ve koruyacak şampuanları bakım rutininize dahil edebilir, böylece daha sağlıklı ve canlı olmalarını sağlayabilirsiniz. Olaplex N°4 Bond Maintenance Shampoo saçı derinlemesine nemlendirir ve güçlendirir. Saçtaki bağları güçlendirme teknolojisine sahip olduğu için her kullanımda saçların daha sağlıklı olmasını sağlar.
-    Saç maskeleri de boyalı saçların bakımında mutlaka olması gereken ürünlerden. Olaplex teknolojisi ise bir kez daha burada devreye giriyor  No. 8 Bond Intense Moisture Mask saçlara 2 kat fazla parlaklık, 4 kat fazla nem ve 6 kat fazla pürüzsüzlük sağlıyor.
We Are Paradoxx’un doğal içerikli maskelerini de bu noktada kesinlikle incelemeye almalısınız. Nem ve onarım sunan maskeleri hemen keşfedin.
-    Eğer saçlarınız sarıysa mor şampuanlar da kesinlikle işinize yarayabilir. İstenmeyen turunculukları önlerken, saç renginin canlı ve parlak olmasını sağlar. Olaplex No. 4P Blonde Enhancer Toning Shampoo sülfatsızdır, saçı kökten uca nemli tutarken temizler, rengini korur ve onarır.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ