Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SAÇ KREMİ NEDEN KULLANMALIYIZ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
VOLUME CONDITIONER
WE ARE PARADOXX
Hacim Veren Saç Kremi
1.390,00 TL 1.112,00 TL
MOISTURE CONDITIONER
WE ARE PARADOXX
Yoğun Nem Veren Saç Kremi
1.050,00 TL 840,00 TL
DETOX HYDRATING CONDITIONER
WE ARE PARADOXX
Detoks Etkili Yoğun Nem Veren Saç Kremi
1.050,00 TL 840,00 TL
REPAIR 3-IN-1 CONDITIONER
WE ARE PARADOXX
3’ü Bir Arada Vegan Onarıcı Saç Bakım Kremi
1.050,00 TL 840,00 TL

Saç

SAÇ KREMİ NEDEN KULLANMALIYIZ?

  • Ocak 05, 2022

Saçlarımızın daha yumuşak, daha esnek, daha güçlü, daha parlak kısacası göz alıcı olmasını hangimiz istemeyiz ki

Saç bakımında da tıpkı cilt bakımında olduğu gibi kişinin endişesine göre birçok çeşit ürünle karşılaşıyoruz. Yağlar, maskeler, serumlar… Bu ürünler her ne kadar özel bakım ürünleri gibi görünse de hepimizin en az bir kere olsun denemişliği vardır. Fakat şampuan ve saç bakım kremlerinin günlük hayatımızda en sık kullandığımız saç bakım ürünleri olduğu kesin. 
Peki, “Saç kremlerini neden kullanmalıyız?” sorusuna cevap vermeden önce saç kremleri nedir ve ne işe yarar sorusuna cevap vererek başlayalım.

Saç bakım kremleri, saçlarımızı yumuşatan, canlandıran, parlaklık kazandıran, saçları nemlendiren ve kolay tarama sağlayan formüller ile üretilmiştir. Saç kremi seçerken saç yapımıza uygun seçim yapmamız çok önemlidir.

Saç bakım kremleri özellikle işlem görmüş, boyalı, kuru ve cansız saçlar için kurtarıcı bir bakım ürünüdür.  Saç bakım kremleri ile ilgili de doğru bilinen çok yanlış vardır. Bunlardan bir kaçına ise bu yazımızda açıklık getirmek isteriz.

*Saç kremi saçları yağlandırır – Hayır, saç kremleri doğru uygulandığı ve iyi bir şekilde durulandıktan sonra saçlarda kesinlikle yağlandırma yapmaz. Doğru uygulama şekli ise saçların uzunluğu boyunca uçlara uygulanmasıdır. (Diplere uygulanmaz)

* Saç kremini maske gibi daha çok bekletebilirim – Hayır, saç kremlerini saçta fazla bekletmek saç maskesi görevi görmez. Saç kremleri ve saç maskeleri farklı formüle edilir.

*Saç kremi kullanmak saçları döker – Hayır, saçları dökmez, tam tersine saçları güçlendirir.

Sonuç olarak saç bakım kremleri saçlarınızla ilgili endişelerinizde olumlu sonuçlar almanızı sağlayacak ürünlerdir. Saç kremi kullanmak saçlarınızın daima daha sağlıklı, daha canlı, daha yumuşak ve parlak görünmesini sağlayacaktır.

Günlük hayatımızda saçlarımızı şekillendirmek için ısı uyguluyoruz, bu ısıl işlemler maalesef saçlarımızın matlaşmasına, kurumasına, yıpranmasına yol açıyor. İşte burada saç kremi kullanmanın önemi de ortaya çıkıyor çünkü saç kremleri saçları nemlendirerek nem kazandırarak bu zararlara karşı da saçların sağlıklı ve güzel görünümünü her daim korumamızı sağlıyor. 
Yukarıda da belirttiğimiz gibi saç kremi seçimi yaparken de endişelerimiz ve saç yapımızı göz önünde bulundurmamız gerekir.

Ve tabi ki içerikleri, özellikleri de en önemli noktalardan.

İşte size bu konuda doğru seçimler yapabilmeniz için Saç bakım kremi önerilerimiz.

We ARE PARADOXX markasının %100 kadar doğal içeriklere sahip olduğunu, saç bakımı konusunda uzman olduğunu ve en önemlisi tamamen vegan bir marka olduğunu hatırlatarak sizlere en güzel saç bakım kremlerini derledik. 
Hazırsanız hadi gelin bu güzel markanın saç bakım kremlerini birlikte keşfedelim.

We Are Paradoxx Volume Conditioner: Hacim Veren bu Saç Kremi %99 doğal içeriklere sahiptir. Saçlara yoğun parlaklık vermesinin haricinde saçları yumuşatır, canlandırır ve besler. En öne çıkan özel içerikleri Hindistan cevizi yağı, fındık yağı ve Matcha çayıdır. Tüm saç tipleri için mükemmel bir saç kremidir. Saçları ağırlaştırmaz ve aça ipeksi bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur. Sizde sönük, mat, hacmini kaybetmiş ve yıpranmış saçlarınız için bir çözüm arıyorsanız Volume Conditioner tam size göre.

We Are Paradoxx Moisture Conditioner: Yoğun Nem Veren ve %99 doğal içeriklere sahip bu saç kremi, özellikle nemini kaybetmiş, kuru ve kırılgan saçlar için Argan yağı, mineraller ve B, C + E vitaminlerinin karışımı sayesinde saçınızın ihtiyacı olan nemi geri kazandırır. Nem ile birlikte saçın elastikiyetini arttırır, saçı pürüzsüzleştirir, saçlara sağlıklı, nemli ve parlak bir görünüm kazandırır.

We Are Paradoxx Detox Hydrating Conditioner: Detoks Etkili ve Yoğun Nem Veren Saç Kremi %99 doğal olan içerikleri ile Antioksidanlar açısından zengindir. Saçları besler, güçlendirir, saçın uzamasını ve parlaklığını destekler. Aynı zamanda detox etkisiyle bakteri oluşumuyla savaşır. Tüm saç tipleri için uygundur. Saç kremi olarak da daha uzun süre bekleterek saç maskesi olarak da kullanılabilir.

We Are Paradoxx Repair 3-in-1 Conderition: 3’ü 1 arada onarıcı saç kremi %99 doğal içeriği ile çok yönlü bir saç bakım ürünüdür. Hem saç kremi, hem saç bakım maskesi, hem de şekillendirici balsam olarak kuru saçlarda kullanılabilir. Saçları onarır,nemlendirir ve eşsiz bir parlaklık kazandırır. İçeriğindeki İrlanda yosunu özü ile saç tellerini iyileştirmeye ve güçlendirmeye yardımcı olur.Tüm saç tipleri için uygundur. 

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ