Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ISLAK MAKYAJ NEDİR? NASIL YAPILIR? HANGİ ÜRÜNLER KULLANILIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
THE MULTIPLE
NARS
Çok Amaçlı Stik
2.120,00 TL
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL

Suya Dayanıklı Makyaj

ISLAK MAKYAJ NEDİR? NASIL YAPILIR? HANGİ ÜRÜNLER KULLANILIR?

  • Haziran 29, 2020

Ünlü yıldızların imrendiğimiz parlak ciltlerinin sırrı, ‘Wet Look’ denilen ıslak görünümlü makyaj. Bu makyajda yüzümüzün bazı noktalarına parlaklık verip belirginleştiriyoruz ve ıslak görünüm etkisi yaratıyoruz. Islak görünümlü makyaj cildi olduğundan daha genç ve sağlıklı gösterir. Ayrıca ıslak makyajda cildinizi kat kat fondöten ve kapatıcılarla kapatmanıza gerek yok. Hem sağlıklı hem de cilde nefes aldıran bir makyaj! Fakat cildiniz çok sorunluysa, sivilce ve akne gibi problemler yaşıyorsanız, bu makyaj sizin için çok uygun olmayabilir tabii...
 

Peki, ıslak makyajı en doğru şekilde nasıl yapabilirsiniz? İşte bu makyajda dikkat edilmesi gereken çok önemli bir nokta var: Cildi yağlıymış gibi yaldır yaldır parlak göstermemek!
 

 

Islak makyaj hangi ürünlerle ve nasıl yapılır?
 

1) Cildinize öncelikle aydınlık veren bir serum uygulayın. Böylece cildiniz hem nem kazanır, hem de makyaj için kendi ışığını güzelce ortaya çıkarmış olur. Bunun için Nars Optimal Brightening Serum’u kullanabilirsiniz. 

 

2) Cildi fondöten veya pudrayla kapatmaya gerek yok. Bunun yerine renkli nemlendirici kullanabilirsiniz. Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer ile cildinizi makyaja hazır hale getirin. Bu renkli nemlendirici, cilde harika bir ışıltı ve tazelik verir. Hem ufak tefek kusurlarınız varsa onları da görünmez kılar.

 

3) Nars Multiple Copacabana ile elmacık kemiklerinin üzerini aydınlatın. Yanaklara ve şakaklara doğru da ürünü uygulayın. Burun üzerine ve dudakların üst kısmına da kontür olarak geçin. Bu, güzel bir hat oluşturacağından dudakları öne çıkarır. 

 

Copacabana’yı Make Up For Ever Flat Round Brush #156 ile uygulayın. Fırça ile daha hassas ve detaylı uygulama yapabilirsiniz.

 

 

4) Gözün alt kısmını üçgen şeklinde düşünüp, buraya aydınlatıcı uygulamayın. Çok suni ve tüm yüzünüze yağlı bir görünüm verir. 

 

5) Yüzü renklendirme amaçlı Nars Illuminator Orgasm’ı yanaklara ve şakaklara doğru Nars Yachiyo Kabuki fırça ile uygulayın. 

 

Bu likit aydınlatıcıyı fırça ile uygularsanız yoğun bir etki elde edersiniz. Gündüz makyajı için parmaklarınızla uygularsanız daha doğal bir sonuç elde edersiniz.

 

İşte, ıslak görünümlü ten makyajınız hazır! Taze, sağlıklı ve aydınlık bir ten makyajı

 

Püf noktası: Islak makyajda yoğun göz makyajına gerek yoktur, hiç hoş da durmaz. O yüzden aydınlatıcınızdan fırçadan kalanı biraz göz kapaklarınıza (Copacabana)ve göz pınarlarınıza sürüp, far uygulamasını pas geçebilirsiniz. Maskara sürün. Kirpikleri ayırıp uzunluk veren maskaralar bu makyaj için idealdir. Nars Audacious maskara gibi.

 

 

Dudaklarınıza istediğiniz ruju sürebilirsiniz! Sadece çok parlak olmamasına dikkat edin ki, hem cildiniz hem dudaklarınız birlikte parlamasın. 

Çok mat rujlardan hoşlanmıyorsanız da yarı mat, yarı saten bitişli kadifemsi rujlar kullanabilirsiniz. Bunun için ruj sayfamızı ziyaret edin lütfen: TIK TIK!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ