Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KORKMADAN BRONZLAŞIN: ALTIN RENGİNDE BRONZLUK
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Bronzer

KORKMADAN BRONZLAŞIN: ALTIN RENGİNDE BRONZLUK

  • Temmuz 01, 2020



Uygular uygulamaz cildinize ışıltılı ve sağlıklı bir bronzluk kazandıran ürünlerle tanıştıralım mı sizi? Shiseido bronzlaştırıcıları, cildinizin altın renginde ışıltılı bir bronzluk kazanmasını sağlar. Üstelik hem sağlıklı ve güzel şekilde bronzlaşır, hem de içeriklerindeki SPF ile güneşin zararlı ışınlarından korunmuş olursunuz.

 

Yüz ve vücut için bronzlaştırıcı emülsiyon
 

Shiseido Protective Tanning Emulsion SPF10 veya SPF6, UV ışınlarının zararlı etkilerine karşı savaşırken, son derece besleyici içerikleriyle birlikte cilde altın renginde parlak bir bronzluk veren, yüz ve vücut için geliştirilmiş bronzlaştırıcı güneş koruyucu emülsiyondur. Uygulandığı zaman cilde ferahlık hissi verir ve cildi nemli, yumuşak bırakır; asla yapış yapış yapmaz. Suya karşı yüksek oranda dayanıklıdır. 

 


Yüz için bronzlaştırıcı krem
 

Shiseido Protective Tanning Cream SPF10 ve SPF6, UV ışınlarının zararlı etkilerine karşı savaşırken, son derece besleyici içerikleriyle birlikte cilde altın renginde parlak bir bronzluk veren, yüz için geliştirilmiş bronzlaştırıcı güneş koruyucu kremdir. Uygulandığı zaman cilde ferahlık hissi verir ve cildi nemli, yumuşak bırakır; asla yapış yapış yapmaz. Suya karşı yüksek oranda dayanıklıdır. 
 

Bronzlaştırıcı kompakt fondöten (Bronz)
 

Shiseido Tanning Compact Foundation (Bronze) SPF6, cilde altın bronzluğu veren kompakt fondötendir. Cilde pürüzsüzce yayılır ve doğal bir parlaklık verir. Makyajı ve güneş koruma özelliğini bir arada sunar. Kuruluğu önler, cildin ideal nemini ve yumuşaklığını korur. Ciltteki kusurları en aza indirir. Bronzlaştırıcı kompakt fondöten, tere ve suya dayanıklıdır, havuz ve plaj kenarında rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ