Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KÖTÜ SAÇ KESİMİ TERSİNE ÇEVRİLEBİLİR Mİ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili ürünler
GROWTH ADVANCED SCALP SERUM
WE ARE PARADOXX
Saç Uzamasını Destekleyen & Dökülmeyi Engelleyen Saç Serumu
2.490,00 TL
GROWTH THICKENING CONDITIONER
WE ARE PARADOXX
Saç Uzamasını Destekleyen & Dökülmeyi Engelleyen Saç Kremi
1.580,00 TL

Saç

KÖTÜ SAÇ KESİMİ TERSİNE ÇEVRİLEBİLİR Mİ?

  • Aralık 13, 2022

Pek çoğumuzun mutlaka kötü saç kesimi deneyimi olmuştur. Peki, böyle durumlarda neler yapmak gerekiyor?

Kuaför koltuğuna oturup sonuçların hiç de tatmin edici olmadığı durumlarla mutlak karşılaşmışsınızdır. Bunun yanı sıra belki de evde kendi başınıza denediğiniz saç kesimi de hüsranla sonuçlanmış olabilir. Böyle zamanlarda kötü saç kesimi deneyimi yaşayanlar için elbette dünyanın sonu değil. Sadece biraz yeniliklere açık olmak, sabretmek ve aşağıdaki yolları denemek kesinlikle yardımcı olabilir.

Kuaförünüze karşı açık olun
Öncelikle henüz kesim işlemi yapılmadan önce kesinlikle beklentileriniz açıkça ifade etmenizde yarar var. Eğer artık çok geçse ve saç kesiminizi beğenmediyseniz, yine de bunu mutlaka kuaförünüze dile getirmelisiniz. Belki ufak rötüşlarla görünümünüzü içinize sinen bir modele dönüştürebilir. 


Kaynak ya da çıtçıtlardan yardım alın
Geri dönülmez bir modelle karşı karşıyaysanız ve dönüş yolunuz yoksa, çıtçıtlar saçlarınıza hacim kazandırabilir ve ayrıca kötü bir saç kesimini gizleyip düzeltmeye yardımcı olabilir. Daha kalıcı olmalarını isterseniz de kaynak yaptırmayı düşünebilirsiniz.


Saç aksesuarlarına yer açın
Saç modelinizi farklı görünümlere büründürebilecek tokalar ve aksesuarlar, kötü saç kesimi tecrübenizi tersine çevirmenize destek olabilir. Ayrıca mevsimine uygun şapkalar ise trend ve stil sahibi olmanızı sağlayacaktır.


Yeni şeyler deneyin
Bazılarımız onlarca yıldır aynı saç rutinlerine sahip. Ancak açık fikirli olmayı da deneyebilirsiniz. Farklı stil seçenekleri, kötü saç kesimini tersine çevirmenin yollarından biri. 


Uzamasını sağlayacak ürünler kullanın
Yeni saç kesiminizle hiçbir şekilde barışamıyorsanız, öncelikle uzaması için biraz sabırlı olmanız gerekiyor. Beslenme düzeniniz ve ekstra alacağınız vitaminlerle birlikte saç uzamasını hızlandıracak ürünlere de bakım rutininizde yer vermeniz, daha kısa sürede sonuç almanıza yardımcı olur. We Are Paradoxx The Growth Regime Set ise tam bu noktada devreye giriyor;


We Are Paradoxx Growth Thickening Shampoo: Hacimli, dolgun bir görünüm sağlamak için formüle edilmiş besleyici bu şampuan, bitkilerden güç alan formülü sayesinde saçların sağlıklı uzaması için en uygun koşulları teşvik etmek amacıyla saçları derinlemesine temizliyor ve saç derisini besliyor.
We Are Paradoxx Growth Thickening Conditioner: Besleyici formülü saç tellerini güçlendirmeye yardımcı oluyor, saçların daha dolgun görünmesini sağlıyor ve sağlıklı saç büyümesini destekliyor.
We Are Paradoxx Growth Advanced Scalp Serum: Kafein, vegan keratin, biotin ve at kuyruğu özü gibi uyarıcı özlerle güçlendirilen saç derisi serumu, sağlıklı saç büyümesini desteklemek, kırılmayı azaltmak ve dolgunluk için kafa derisini ve saç köklerini uyaran tescilli Trioplexx Teknolojisi ile güçlendirilmiştir.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ