Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MAKYAJ MALZEMESİ SEÇMENİN 7 PÜF NOKTASI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Makyaj Çantası

MAKYAJ MALZEMESİ SEÇMENİN 7 PÜF NOKTASI

  • Temmuz 08, 2020

Püf noktalarını bildiğimiz zaman makyaj malzemelerini de çok doğru seçebiliyoruz. Yoksa güzellik marketlerinin kozmetik reyonlarında kendimizi alakasız ürünleri ayna başında denerken bulabiliriz. Tabii her işte olduğu gibi makyaj malzemesi seçmenin de bazı sırları var. 
 

En doğru ve istediğiniz makyaj malzemelerini seçebilmeniz için önerilerimize göz atın. 
 

 

1- Renkleriniz 

 

Dürüst olalım. Her renk, herkese gitmez. Öncelikle bunu iyi anlamamız gerekiyor. Ancak bu şekilde istediğiniz ürünü daha kolay bulabiliriz. Kozmetik reyonlarındaki birçok makyaj uzmanı, size cilt tipinize uygun en iyi görünümü sağlayacak doğru renkler hakkında bir değerlendirme sunabilir. Siz eğer cilt tipinize uygun renkleri öğrenirseniz, o zaman en iyi ürünleri herhangi bir mağazadan kolayca alabilirsiniz.
 

2- Cilt tonu 

 

Fondöten seçerken, cilt tonunuza uygun bir fondöten seçmek önemlidir. Aksi takdirde, çene kısmında ton farklılığını ortaya çıkaran bir çizgi meydana gelir ve bu da yanlış makyaj rengi demektir. En iyisi bir kozmetik mağazasına gidip doğru fondöten renginizi bulmanızdır. Bunun için fondöteni çenenizin üstüne sürerek en doğru rengi bulabilirsiniz.
 

3- Test edin 

 

Makyaj ürünlerini almadan önceden muhakkak test edin. Ürün satın alırken, ürünü beğenmediğiniz takdirde değiştirme şansınız bulunabilmeli. Eğer bir şeyi beğenmediyseniz ve ürüne hiçbir şey olmamışsa, iade edebilmelisiniz. Bunun için de ürünün paketini mümkün olduğunca orijinal şeklinde korumalısınız.
 

 

4- Tamamlayıcı renkler

 

Makyaj yapacağınız zaman birbirini tamamlayıcı ürünleri seçmek önemlidir. Tüm yüzünüze doğru makyaj malzemeleri uygulamazsanız, göz ve dudak makyajınızda tercih ettiğiniz renkler birbirini tamamlamaz. Dediğimiz gibi kozmetik reyonlarında görev yapan makyaj uzmanlarından sizin içn uygun renkleri öğrenmelisiniz.
 

5- Fonksiyonellik

 

Kısa sürede makyaj yapmaktan hoşlanıyorsunuz, o zaman çok yönlü ürünleri tercih edebilirsiniz. Örneğin; hem far hem de ruj olabilen fonksiyonel makyaj malzemeleri, hayat kurtarıcı. Fonksiyonel makyaj malzemeleriyle, sadece birkaç dakika içerisinde muhteşem görünebilmek mümkün.
 

 

6- Kullanım kolaylığı

 

Hiçbir şey likit eyeliner’ı düzgün uygulamaya çalışmak kadar sinir bozucu olamaz. Eyeliner’ı düzgün çekebilmek için bazen saatlerimizi harcıyoruz ve yine de istediğimiz sonucu alamıyoruz. Siz de likit eyeliner yerine başka ürünler tercih edebilirsiniz. Örneğin; siyah bir göz farıyla göz kapağınıza eyeliner çekebilirsiniz. Hem uygulaması da oldukça kolay. Burada önemli olan, kesinlikle seçtiğiniz ürün diğerinin yerini tamamlayabilmeli ve uygulama aşaması kolay olmalıdır. 
 

7- Dayanıklılık

 

Hepimiz yaptığımız makyajın bütün gün yüzümüzde hiç bozulmadan kalmasını istiyoruz, Bu yüzden alışverişe çıktığınız zaman son çıkan ürünleri tercih etmelisiniz. Özellikle de üzerlerinde uzun süre dayanıklı yazanları. Eğer gün içerisinde sürekli makyaj tazelemek gibi bir şansınız yoksa, bu ürünler size süper yardımcı olacaktır. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ