Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MARGOT ROBBIE’NIN BARBIE FİLMİ GALASINDAKİ MAKYAJ GÖRÜNÜMLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
RADIANCE PRIMER SPF35
NARS
Aydınlatıcı, Enerji Verici, Canlandırıcı Makyaj Bazı SPF35
1.880,00 TL
RADIANCE MAXIMIZER PRIMER & FOUNDATION BUNDLE
NARS
Cilde Maksimum Aydınlık Veren Primer & Fondöten Seti
4.260,00 TL 3.621,00 TL
LIGHT REFLECTING FOUNDATION
NARS
Cildin Işığını Ortaya Çıkaran & Cilt Bakım Etkili Fondöten
2.380,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
LAGUNA BRONZING CREAM
NARS
Krem Bronzer
1.950,00 TL
CLIMAX MASCARA
NARS
Maksimum Hacim Veren Maskara
1.420,00 TL
AFTERGLOW SENSUAL SHINE LIPSTICK
NARS
Besleyici & Parlak Bitişli Ruj
1.520,00 TL
AFTERGLOW LIP SHINE
NARS
Afterglow Ultra Parlak & Dolgun Gösteren Parlatıcı
1.420,00 TL

Makyaj

MARGOT ROBBIE’NIN BARBIE FİLMİ GALASINDAKİ MAKYAJ GÖRÜNÜMLERİ

  • Temmuz 13, 2023

Makyajınızda siz de pembelere yer açmaya hazır olun. Zira Margot Robbie’nin başrolünde yer aldığı Barbie filmi, makyaj görünümlerinde pembeyi başrole taşımaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yıl moda dünyasını etkisi altına alan Barbiecore trendine aşina olanlarınız vardır. Pembenin pek çok tonunu içeren bu trend, aksesuarlardan kıyafetlere pek çok parçayı kapsamış, ünlü yıldızların görünümlerine de renk katmıştı. Özellikle yüksek moda devi Valentino, koleksiyonlarına pembeyi sıklıkla dahil ederek bizlere ilham vermişti.

Şimdi ise sırada büyük bir merakla beklenen Barbie filmi var. Margot Robbie ve Ryan Gosling’in başrolünü paylaştığı film, Barbie ve Ken’in mükemmel yaşamlarından gerçek dünyaya gittiklerindeki maceralarını konu alıyor. 21 Temmuz’da vizyona girecek filmin tanıtım galaları tüm hızıyla devam ederken, Margot Robbie’nin görünümlerini keyifle takip ediyoruz.

Margot Robbie’nin Barbie filmi galasındaki makyaj görünümleri
Barbie bebeğin yıllar içindeki kostümlerinden ilham alınarak hazırlanan kıyafetleriyle Margot Robbie, bu role ne kadar uygun olduğunu kanıtlıyor. Bununla birlikte makyaj görünümleri ise herkesin kendi günlük hayatına adapte edebileceği gibi oldukça modern ve fresh…

Yıldızın makyaj artisti Pati Dubroff, Vogue dergisine verdiği röportajda Robbie’nin makyajını yapmadan önce mutlaka canlandırıcı bir serum kullandığını belirtirken, sağlıklı cilt görünümü için aydınlatıcı ve parlak bitişli bir fondöten, ardından bronzer ve Multi-Use Glow Stick uyguladığını ekliyor. Elbette yanaklarında ise doğal pembe tonlarına allık ön plana çıkıyor.

Barbie filmi galalarında Margot Robbie’nin göz makyajının en önemli parçası ise kirpiklerine hacim veren bir rimel. Dudaklarında da bazen nude tonlar bazen de daha dikkat çekici olması adına pembe ve kırmızının tonlarına yer veriliyor. 

Margot Robbie makyaj görünümleri için ürün önerileri

Eğer siz de Margot Robbie’nin makyajını kendinize uyarlamak isterseniz, öncelikle NARS Radiance Primer uygulayarak cildinize şahane bir parlaklık katabilirsiniz. Ardından fondöten adımındaki önerimiz ise Glass Skin trendinde de kullanılan NARS Light Reflecting Fondöten… Bu fondöten kusurları anında ortadan kaldırıyor, cildi pürüzsüzleştiriyor, koyu lekeleri ve kızarıklıkları gizliyor. Ayrıca akneye meyilli tenler için bile cilt dostu bir fondöten olmayı başarıyor. Cildinizde son dokunuş olarak ekstra kapatıcılık isterseniz de NARS Radiant Creamy Concealer kullanabilirsiniz. Böylelikle cildinizi daha nemli ve sağlıklı göstermeniz mümkün.

Bronzer adımında daha doğal bir görünüm ve bronzluk için NARS Laguna Bronzing Cream ile kusursuz bir görünüm elde edebilirsiniz. Cildi çok güzel aydınlatan NARS Multiple Stick ile de yanaklarınızı, gözlerinizi ve hatta dudaklarınızı renklendirebilirsiniz.

Göz makyajında siz de Margot Robbie gibi dolgun kirpiklere ulaşmak istiyorsanız, NARS Climax Mascara sizi istediğinizi kesinlikle verebilecek bir maskara. Kirpiklere maksimum hacim verirken hem  kıvrım kazandırıyor hem de yüksek pigmentiyle güçlü bir siyahlık kazandırıyor. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ