Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
NARS DUAL INTENSITY ALLIK PALETİNİ KULLANMANIN 11 FARKLI YOLU
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Allık

NARS DUAL INTENSITY ALLIK PALETİNİ KULLANMANIN 11 FARKLI YOLU

  • Temmuz 12, 2020

 

Dual-Intensity farlar ve Dual-Intensity allıklar ile aynı aileden olan bu 4 renkli yanak paleti de çift kullanıma sahip. Islak ve kuru kullanılabiliyor. Üstelik yüze renk, boyut ve sıcaklık katmak için mükemmel tonlar içeriyor. Pek çok farklı görünüm yaratmak için kullanılabilir. Farklı renkler ve farklı uygulama teknikleri denemekten korkmayın!

 

Hadi size 11 farklı şekilde bu paleti nasıl kullanabileceğinizi anlatalım:

 

Tüyo: Dual-Intensity allıklar için özel tasarlanan ıslak ve kuru kullanılabilen Nars Wet/Dry Blush Brush #23 no’lu fırçayı kullanmanızı tavsiye ederiz.

 

“Dual Intensity allıkları makyajda çok severek uyguluyorum çünkü bu allıklar kelime anlamı ile sadece ‘allık’ değil. Aydınlatıcı hatta far olarak da kullanabiliyorum. Makyaja renk, derinlik ve parlaklık katıyorlar. Ten makyajını tek başına üstlenebiliyorlar bile bazen... Paletteki koyu rengi gölgelendirme için de kullanıyorum.” – Erkan Uluç

 

Soft Tulle: Işıltılı açık pembe (aydınlatıcı)

Damask with Gold Sheen: Işıltılı şeftali bronz (allık)

Peony: Açık ahuhudu (allık)

Titian: Açık amber (allık, kontür için ve bronzlaştırıcı)



 

 

1) Dual Intensity allığın diğer allık paletlerinden en önemli farkı ve özelliği, ıslak ve kuru olarak çift etkili olarak kullanılabilmesi. Metalik ve ıslak etkili bir görünüm için fırçayı nemlendirerek ürünü cilde uygulayın. Bu şekilde parlak ve kalıcı, yoğun bir allık görünümüne sahip olursunuz. Özellikle gece makyajı için bu ıslak kullanım harika!

 

2) Doğal görünümlü bir parlaklık için de kuru uygulama yapabilirsiniz. Allıkların tüm tonları zaten satenimsi bir ışıltıya sahip. Kuru fırça ile uyguladığınızda saten bitişli ama doğal görünen güzel bir parlaklık elde edebilirsiniz. Günlük kullanım için harika!

 

3) Çok boyutlu bir ışıltı için tonları birbiriyle karıştırarak allık olarak uygulayabilirsiniz. Bu da yüzde inanılmaz efektler yaratır. 

 

4) Paletteki 4 rengi de far olarak kullanabilirsiniz. Nars Wet/Dry Eyeshadow Brush #49'u bu uygulama için kullanabilirsiniz.

 

5) Boyutlandırma ve kontür için Titian (açık amber) rengi idealdir.



 

6) Yüze canlılık ve tazelik vermek, sağlıklı bir renk kazandırıp yorgun görünümü almak için Damask with Gold Sheen (ışıltılı şeftali bronz) ve Peony (açık ahuhudu) renklerini tercih etmelisiniz.

 

7) Cildinize bronz ve aydınlık bir görünüm vermek istiyorsanız Titian (açık amber) ve Soft Tulle (ışıltılı açık pembe) renklerini seçmelisiniz.

 

8) Sağlıklı kızarmış yanaklar için, Peony rengini yanağınızın elmacık kemiklerinden şakaklara ve saç diplerine kadar hafifçe yayın. Soft Tulle rengini burun kemiğinin üstünden saç diplerine doğru yayarak Peony’nin keskinliğini kırın. Titian rengiyle hafifçe göz kapaklarını süpürün, gözlerinize belirsiz bir renk katın.

 

9) Tüm yüzde sıcak ve parlak bir efekt için Titian rengini yanaklardan saç hattına kadar yayın. Göze boyut vermek için göz kapağına da uygulayın. Damask with Gold Sheen rengini nazikçe elmacık kemiklerinin üstüne bastırarak rengi yumuşatın. 

10) Soft Tulle rengini tek başına aydınlatıcı olarak da kullanabilirsiniz.

11) Ayrıca dilerseniz, renkleri göz makyajı yapmak için bile kullanabilirsiniz!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ