Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
NARS’IN ÖDÜLLÜ ÜRÜNLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL
CLIMAX MASCARA
NARS
Maksimum Hacim Veren Maskara
1.420,00 TL
LIGHT REFLECTING PRESSED SETTING POWDER - NEW
NARS
Aydınlatıcı Etkili Transparan Sıkıştırılmış Pudra
2.030,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL

Makyaj

NARS’IN ÖDÜLLÜ ÜRÜNLERİ

  • Aralık 31, 2021

NARS’ın ikonik ve ödüllü ürünlerini yakından tanımak ister misiniz?

Cesareti ve kendini ifade etmeyi yansıtan NARS, tıpkı kadınlar gibi ön planda olmayı seviyor. Bunu elbette ikonik ürünleri ile başarıyor. İkonik ürünler vazgeçilmezlerimiz arasında çoktan yerini almış durumda. Bu harika ürünleri daha yakından incelemeye ne dersiniz?

Kısaca isimlerini sayarsak, Radiant Creamy Concelar, Orgasm Allık, Velvet Matte Lip Pencil , Light Reflecting Setting Powder, Climax Mascara,Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30.

NARS RADIANT CREAMY CONCEALER

Ödüllü Radiant Creamy Concealer, kremsi yapısı ve ayarlanabilir kapatıcılığı sayesinde zamansız en iyi concealer olduğunu söyleyebiliriz. Göz çevresindeki renk eşitsizliklerini en iyi şekilde kapatır ve özel formülü sayesinde göz çevresini nemlendirerek canlı bir görünüm kazandırır. Vazgeçilmez özelliklerinden biri ise kolay kolay mimik çizgilerinde birikme yapmaması ve doğal görünümü.

Son olarak radyant bitişi göz çevresinin daha sağlıklı göstermesi sebebiyle vazgeçilmezler arasında.

Orgasm Allık

Uzun bir süredir açık ara bir farkla en çok satan allık olmasında dolayı ödülü kimselere kaptırmayan ünlü Orgasm allık, sürüldüğü anda cilde taze ve sıcak bir görünüm sağlıyor.

Altın ışıltılara sahip şeftali pembe tonundan dolayı her cilt tonuna uyum sağlayarak, cildin anında canlı ve sağlıklı bir ton almasını sağlıyor. Böylelikle her cilt tonuna mükemmel bir uyum sağlıyor.

Aynı zamanda bronz tende özellikle altın ışıltılarını daha ön planda görebileceğinizi ve bir nevi aydınlatıcı olarak da kullanabileceğinizi belirtebiliriz. Elbette göz kapaklarınıza uygulayarak da genel makyaj görünümünüze de sıcaklık katabilirsiniz.

Makyaj Sanatçıları ve tutkunları tarafından en çok tercih edilen allık olduğunu söylersek abartmış olmayız.

Velvet Matte Lip Pencil

Dudaklara anında kadifemsi mat bir görünüm kazandırırken aynı zamanda dudakları nemlendirir ve renklendirir.
Kalem formatı sayesinde hem dudak hattınızı çizebilir hem de ruj olarak kullanabilirsiniz. Aynı zamanda dilediğiniz bir dudak ürünü ile birlikte kullanarak farklı dudak görünümleri elde edersiniz.

Mat bitişli olmasına rağmen, dudaklarınızı kurutmaz aksine nemlendirir. Uzun süre dudaklarda kaldığını da gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz.

Light Reflecting Setting Powder

Light Reflecting Setting Pudra, cildi aydınlatan ‘’foto dosto’’ olarak da tanımlayabileceğimiz ve her ciltte özel bir sonuç sağlayan transparan pudradır.

Ten, göz ve dudak makyajınızı sabitler ve aydınlatır. Cildinizde sanki bir filtre etkisi yaratarak tüm ışıklarda cildinizin aynı oranda aydınlık gözükmesini sağlar. Böylelikle cilt sağlıklı ve aydınlık bir görünüme kavuşur.

Pudranın vazgeçilmez bir diğer özelliği ise cildinizdeki parlamayı kontrol altında tutması. Gün içinde yağlanan cildinize uyguladığınız anında doğal ve aydınlık bir sonuç elde edersiniz.

Kadifemsi dokusu cildinizde yumuşacık bir his bırakır ve asla hissetmezsiniz.

Climax Mascara

Kusursuz bakışlara sahip olmak için, anında yoğun hacim ve kıvrım kazandıran Climax maskarayı kullanmanızı tavsiye ediyoruz.
Formülündeki Lash Moisture Complex sayesinde kirpiklerde topaklanma yaşamazsınız ve aynı zamanda kirpiklerde ağırlık hissi duymazsınız. Yoğun siyah pigmenti anında kirpiklerinize hacim katarken bir yandan da kirpikleri kıvırmaya yardımcı oluyor.

En kısa kirpikleri dahi kökten uca boyayarak hacimli görüntüsü sayesinde vazgeçilmez maskaralar arsında NARS Climax maskaranın yer aldığını söyleyebiliriz.

Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30

Uygulandığı andan itibaren cilde uzun süre nem vererek cildin mükemmel derecede parlamasını sağlar. İnce örtücülükte ve nemli bir bitişe sahip bu renkli nemlendirici aynı zamanda formülündeki SPF30 sayesinde cildinizi güneşin zararlı ışınlarına karşı da koruyan harika bir ürün.

İçerisindeki C vitamini türevleri sayesinde düzenli kullanıldığında ciltteki renk eşitsizliklerini düzenler. Kopara bitkisi sayesinde ise cildin gün boyunca nemli kalmasını sağlar.

Bu sayede cilt eşit bir tona sahip olur ve daha canlı bir görünüme kavuşur.Tüm cilt tipleri için uygun olduğunu söyleyebiliriz.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ