Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
NARS ORGASM & LAGUNA AİLESİ BÜYÜYOR
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
LAGUNA BRONZING CREAM
NARS
Krem Bronzer
1.950,00 TL
AIR MATTE BLUSH
NARS
Kadifemsi Mat Bitişli Köpük Allık
1.570,00 TL
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL

Makyaj

NARS ORGASM & LAGUNA AİLESİ BÜYÜYOR

  • Kasım 01, 2022

NARS’ın ikonik tonları Orgasm ve Laguna birleşiminden oluşan ikili allıklardan, tüm vücut ışıltısı için Orgasm’ın eşsiz rengi ile harmanlanmış vücut yağı ve yenilikçi bir formül ile bizi karşılayan Orgasm dudak maskesi… Daha ne olsun?

Marka ikonik renkler ile çok özel bir koleksiyon hazırlandı. Orgasm ve Laguna ile hala tanışmadıysanız bu koleksiyona bayılacaksınız.

İkili Allıklar

Güneş öpücüğü görünümü için tasarlanmış bu allıklar, karşı konulmaz derecede yumuşak ve esnek bir uygulama sağlar. Bu sayede hem doğal bir bronz, hem de sıcak canlı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Bronz kısmıyla dilerseniz yüzünüzü boyutlandırmak için elmacık kemiklerinize, çene hattınıza ve alın bölgenizi hafifçe uygulayabilir veya sıcak bir görünüm için tüm yüzünüze eşit bir miktarda uygulama yapabilirsiniz. Allık kısmı ile de elmacık kemiklerinizin üst kısmına uygulama yaparak canlı bir görünüm yakalayabilirsiniz. Güneş öpücüğü için ise bronz ve allık kısmı hafifçe karıştırarak burun üzerine geçebilirsiniz. Şahane doğal bir görünüm elde edeceğinizi söyleyebiliriz.

Far Paleti

16 harika renkten oluşan far paleti ile yaza uygun ışıltılı ve sıcak birden fazla farklı görünümler elde edebileceğiniz gibi aynı zamanda göz yapınızı da farklılaştırabilirsiniz. Doğal pembe, lila, şeftali, altın, kahve ve bakır tonlarından oluşan bu göz alıcı far paleti ile tüm yazınızı tamamlayabileceksiniz.

Bir ilk: Orgasm Dudak Maskesi

NARS’ın ikonik rengi ORGASM karşımıza yepyeni bir formüle sahip dudak maskesi ile çıkıyor. Evet, yanlış okumadınız ORGASM DUDAK MASKESİ ile makyajda yeni bir döneme girdiğimizi söyleyebiliriz.

Hasar görmüş ve kurumuş dudaklara yoğun bakım yaparken aynı zamanda çevresel faktörlere karşı da güçlü bir koruma oluşturan bu dudak maskesi,  Orgasm tonunu doğal olarak dudaklara vermesi etkileyici bir sonuç yaratıyor. Omega-3 asitleri bakımında çok zengin formülü, nemi dudaklarınıza gün boyunca hapseder.

Maksimum nem için tüm gece dudaklarda kalacak şekilde çıplak dudaklarınıza uygulayabilir veya tek başına dudaklarınız neme ihtiyaç duyduğunda uygulayabilirsiniz. Aynı zamanda ruj uygulamadan önce de az bir miktarda çıplak dudaklara uygulayabilirsiniz. Sağlıklı bir dudak görünümü için iyi bir zemin oluşacağından eminiz. 

Vücut için Kuru Yağ

Koleksiyonun bir diğer çarpıcı ürünü ise ORGASM DRY BODY OIL, formülündeki skualen sayesinde cilt bariyerini güçlendirirken cildi nemlendirir ve aynı zamanda nem kaybına uğramasını da önler. 
6 saate kadar bulaşmaya karşı dayanıklı olduğunu söyleyebiliriz. Işıl ışıl bir ten için, dekoltenize, bacaklarınıza ve kollarınıza uygulayabilirsiniz. Gözlerin üzerinizde olacağını söyleyebiliriz.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ