Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
NARS SHEER GLOW VE NATURAL RADIANT FONDÖTENİ KARŞILAŞTIRDIK
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SHEER GLOW FOUNDATION
NARS
Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten
2.240,00 TL
NATURAL RADIANT LONGWEAR FOUNDATION
NARS
Uzun Süre Dayanıklı Cilde Parlak Görünüm Veren Fondöten
2.380,00 TL

Fondöten

NARS SHEER GLOW VE NATURAL RADIANT FONDÖTENİ KARŞILAŞTIRDIK

  • Aralık 31, 2021

Farklı bitiş ve kapatıcılıkta bir fondötene ihtiyacınız varsa ve hangisini seçeceğinizi tam olarak bilemiyorsanız içeriğimiz tam size göre! İşte Sheer Glow ve Natural Radiant Longwear Fondöten karşılaştırması…

İyi bir ten makyajı için fondöten seçimini doğru yapmalısınız. Ancak fondöten öncesinde mutlaka cildinizin ihtiyaçları doğrultusunda doğru ürünlerle nemlendirmeli ve bakımını yapmalısınız. Yeterince nemlendirilmemiş ciltler solgun ve kuru görünür, böyle bir cilde uyguladığınız tüm fondötenler iyi bir sonuç vermeyecektir. Böyle bir durumda fondöten ciltte homojen ve pürüzsüz durmaz. 

Bu sebepten cildinizi hem ölü derilerden çok iyi arındırmalı hem de cilt tipinize uygun bir nemlendirici kullanmalısınız. Bunun haricinde düzenli olarak nem maskeleri kullanabilirsiniz ve mutlaka su içmeyi unutmamalısınız. Düzenli cilt bakımı sonrası cildiniz daha canlı ve nemli bir görünüme kavuşacaktır.

Sheer Glow Fondöten

Ten makyajında tercihiniz orta kapatıcılık, canlı veya satenimsi bir bitiş ise size Sheer Glow fondöteni önerebiliriz. Anında cildinize doğal bir canlılık katar ve cilt tonunuzu eşitler. Cildinizi nemlendireceği için cilt daha parlak ve pürüzsüz görünür. Kapatıcılığını artırmak için iki kat uygulayabilirsiniz. Cildinizle bütünleşerek doğal bir görünüm sağlar. Cildinizin ışığını ortaya çıkaracak harika bir fondöten. 

Tüm cilt tipleri için uygundur.

Natural Radiant Longwear Fondöten

Fondötende tercihiniz daha yüksek bir kapatıcılık ve aynı zamanda radyant bir bitiş ise harika bir fondöten önerisi ile karşınızdayız. Elbette Natural Radiant Longwear fondöteni öneriyoruz. Yoğun yapısı sayesinde uyguladığınız anda kusursuz bir kapatıcılık sunar ve ağır bir his bırakmaz.

İçerisindeki meyve özleri (ahududu, elma, karpuz) sayesinde cilt yumuşak ve nemlidir. Böylelikle gün içerisinde cildinizde bir kuruluk hissetmezsiniz. Bu sayede cilt canlı ve kusursuz bir görünüme kavuşur. Kuru, karma ve karmadan kuruya dönük ciltler için ideal bir fondöten.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ