Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
PUDRA FONDÖTENLİ MAKYAJDA HANGİ ÜRÜNLER KULLANILDI?
PAYLAŞ

Fondöten

PUDRA FONDÖTENLİ MAKYAJDA HANGİ ÜRÜNLER KULLANILDI?

  • Temmuz 21, 2020

Cilde pürüzsüz ve kadife gibi bir görünüm veren Nars All Day Luminous Powder Foundation ile yapılan makyajda, cildi bu kadar kusursuzve mükemmel gösteren hangi ürünler kullanıldı? Profesyonel makyaj artisti Pınar Gerçek, bize pudra fondöteni hangi ürünlerle, nasıl tamamlayacağımızı anlattı.
 

Pratik ve kolay pudra fondöten uygulamasında Nars ürünleriyle adım adım:

Nars Oil-Free Pore Refining Primer

Makyajın ilk adımında bu primer tercih edildi. Oil-Free Pore Refining Primer, gün içinde yağlanmayı önler, gözenekleri düzeltir ve cildi makyaja hazırlar. Üstüne uygulanan makyajın kalıcılığını attırır. 

 

Primer’ı yani makyaj bazını cilde ince ve çok hafif şekilde uygulamalısınız ki, üstüne yapacağınız makyaj ile birleşince ciltte ağırlık yapmasın. Ağır bir cilt, makyajı güzel göstermez ve çabuk atar.” –Pınar Gerçek


Nars All Day Luminous Powder Foundation Punjab ve Nars Powder Blush #10

Pudra fondötenin diğer ürünlerden farkı; cilde doğal, şeffaf ve mat kapatıcılık verip kadife gibi bir görünüm yaratmasıdır. Bu ürünü fırçayla uygularsanız daha hafif ve doğal bir ten; sünger ile uygularsanız yüksek kapatıcılık elde edersiniz.


Fırça olarak Nars’ın pudra fırçası Powder Blush #10 kullanabilirsiniz.

Nars Stick Concealer Vanilla

Doğal kapatıcılık ve ince bir sonuç için göz çevresine bu stik allık ile uygulama yapıldı. Ayrıca yüzde gerekli gördüğünüz noktaları da bu kapatıcı ile kapatabilirsiniz. Kızarıklıkları ve sivilceleri ince şekilde kapatır. En açık rengi ile göz pınarlarınıza uygulama yaparsanız aydınlık etki verir.

 

Kapatıcıyı yoğun olarak göz pınarlarına uygulayın, diğer yerler ince olsun. Böylelikle kaz ayağı bitiş noktasındaki mimikler çok belli olmaz. Ben ürünü Nars’ın Cream Blending Brush 13 no’lu fırçası ile uygulamayı tercih ediyorum.” –Pınar Gerçek


Nars Blush Desire ve Nars Kabuki Mizubake Brush

Günlük, temiz ve canlı makyaj için allık olmazsa olmaz. Bunun için Nars allıklardan Desire rengi ile yanaklarınıza renk verin. Elmacık kemiklerin üzerine rengi uygulayın. Bu, taze bir görünüm verir. Kabuki Mizubake, allık uygulamak için harika bir fırçadır ve makyaj artistleri genelde bu fırçayı kullanır. 


Nars Larger Than Life Volumizing Mascara
Hacim veren maskara ile kirpikleri dolgunlaştırın ve ortaya çıkarın.

Nars Velvet Lipliner Nihiwatu ve Audacious Lipstick Janet
Dudak kalemi makyaj uygulamasında kullanılmalıdır. Dudak çizginizi net şekilde belirginleştir ve hatları kusursuzca ortaya çıkarır. Dudaklar daha boyutlu ve daha güzel görünür. Üstüne uygulanan ruju vurgular.” – Pınar Gerçek

Pınar Gerçek, ruj uygulamasından sonra Nars Precision Blending Brush #13 ile biraz kapatcı alıp dudak hattının dışına uygulama yaptı. Böylece kalemle çizilen dudak çerçevesi çok daha belirgin şekilde ortaya çıktı. Çekici dudakların sırrı!



 

PINAR GERÇEK: PUDRA FONDÖTEN ADIM ADIM NASIL UYGULANIR? 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ