Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
Nars Yeni Ürünlerin Keşfi
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
RADIANCE PRIMER SPF35
NARS
Aydınlatıcı, Enerji Verici, Canlandırıcı Makyaj Bazı SPF35
1.880,00 TL
SOFT MATTE COMPLETE CONCEALER
NARS
Doğal Görünümlü Yüksek Örtücülük Sağlayan Kapatıcı
1.540,00 TL
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL

Allık

Nars Yeni Ürünlerin Keşfi

  • Temmuz 09, 2020

 

Ünlü makyaj artisti Selen Karabulut ile beraber Nars’ın yeni ürünlerini inceliyoruz. Özellikle Nars makyaj paletlerini efsane bulan Selen Karabulut “Bu ürünleri daha güzel kelimelerle tarif etmek isterdim, ancak elimden bu kadar geliyor” diyerek alçak gönüllülükle Nars kalıcı rujların mini boylarının da çıktığını da belirtiyor.

Selen Karabulut bu videoda özellikle yeni çıkan Nars ürünlerini kullanarak modelimiz üzerinde güzel bir makyaj yapmaya başlıyor. Bu video Makyajtrendi’nde canlı yayındaydı. Çekim yeri ise İstinye Park Nars Mağazası. Bir saate yakın bir süre boyunca makyaj artistimiz Selen Karabulut sizlerden gelen pek çok soruya da cevap veriyor.

İlk adımda yağlı mı yoksa karma mı cilt tipine sahipsiniz, buna göre size en uygun nemlendiriciyi seçerek başlamalısınız. Nemlendirici olmadan makyaj olmaz! Makyajın yüzünüzde gün boyu güzel bir şekilde dağılmadan kalmasını istiyorsanız önce nemlendirici, daha sonra da primer şart.

Seren Karabulut, primer olarak Nars Radience Primer’ı modelin yüzüne uyguluyor. Siz de nemli ve parlak bir cilt görüntüsüne bu şekilde ulaşabilirsiniz. Ufak bir de tüyo veriyor: Bu primer SPF 35 güneş koruyucu görevi de görüyor.

Bir başka makyaj tüyosu daha! Sivilceleriniz mi var? Ama az sayıda ve küçükler mi? O zaman yoğun bir kapatıcıya ihtiyacınız yok. Pire için yorgan yakmayın. İnce bir ürünle gerekli kapatıcı etkiye ulaşabilirsiniz. Özellikle fırça ile uygularsanız ürünü çok az uygulasanız da harika etkiyi yakalayabilirsiniz.

Fondöten için yaz günlerine uygun Nars renkli nemlendiriciyi kullanıyor. Bunu Nars Pro fırça 5 numara ile modelin yüzüne uyguluyor. Uygulama sırasında diğer makyaj artistlerinden biraz farklı olarak dudaklara da uyguluyor. Boynu da es geçmiyor.

Ve sıra günün konusunu ele geçiren o harika Nars makyaj paleti! Lavanta rengi özellikle çok açık renkli hanımlara özel, tercih edilebilir bir renk. Modelimiz biraz daha esmer tenli olduğu için Kabuki fırça ile beraber daha şeftali tonlarına yakın bir renk seçiyor Selen Karabulut.

Highlighter için de aynı Nars makyaj paletinden seçtiği açık renk ile makyaja devam ediyor. Özetle çok fazla sayıda farklı farklı ürün kullanmanıza gerek yok bu makyaj için.

Sıra göz makyajına geliyor. Bu makyaja özel tamamlayıcı göz makyajı uyguluyoruz. Nars Velvet Shadow Stick ile göz makyajının temellerini atıyor. Bu ürün yaz makyaj çantasında olmazsa olmaz bir ürün diyebiliriz. Çünkü suya oldukça dayanıklı ve kullanımı çok kolay.

Altın renklerde göz makyajını tamamlarken son dokunuşları yine Nars kapatıcı ile gözaltlarına yapıyor. Modelin kaşlarını tarıyor. Nars asansörlü göz kalemi Sorento göz kalemi ile gözlere derinlik veriyor. Ve göz makyajını Nars Audacious Mascara ile tamamlıyor. İki tüyo: Nars Audacious Mascarayı göze zigzag hareketlerle uyguluyor ve bulaşırsa kurumasını bekleyin, kuruyunca küçük bir kulak çubuğu ile kolaylıkla alabilirsiniz.

Makyajı Nars’ın yine son çıkan ikili kalıcı rujları ile tamamlıyor Seren Karabulut. Hem Seren Karabulut’a, hem de modelimize bu değerli bilgileri paylaştıkları ve bize Nars’ın yeni çıkan ürünlerini tanıttıkları için teşekkür ederiz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ