Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
NİHAT EGEMEN: İNCE VE AYDINLIK TEN MAKYAJININ SIRLARI NELER?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün

Ten Makyajı

NİHAT EGEMEN: İNCE VE AYDINLIK TEN MAKYAJININ SIRLARI NELER?

  • Temmuz 14, 2020

1) Nemlendirici krem veya aydınlatıcı bir serum ile makyaja başlayın. Nemli cilt ürünü çok iyi hapseder ve dayanıklılığını arttırır. Cildi aydınlatan bir ürün kullanırsanız iyi olur.

 

Bop Glow Revival Serum, tamamen parlak bir cilt yaratmaya odaklanarak ,cildi kusursuzlaştıran çok fonksiyonlu bir serumdur. Makyaj altı olarak da idealdir. Cildi aydınlatır ve bakım yapar. 
 

2) Mutlaka makyaj bazınızı uygulayın, bu çok daha pürüzsüz bir tene sahip olmanızı sağlayacak ve ten makyajının dayanıklılığını arttıracaktır. 
 

Refining Makeup Primer SPF15, ciltteki kusurları görünmez kılar ve fondötenin kalıcılığını artırır. Cildi yumuşak, arıtılmış, parlak ve eşit bırakmak için ince çizgileri doldurur, donukluk, kızarıklık ve eşitsizlik etkisini yok eder.

 

3) Sıra geldi fondötene... Sheer and Perfect Foundation, cildin ışıltısını ortaya çıkaran ince yapılı fondötendir. Hem cildinizi güzelce ve incecik kapatır hem de doğallıktan ödün vermez. Mükemmel tenin kilit ürünüdür. Ürünü kullanmak için fondöten fırçası olarak Perfect Foundation Brush’ı kullanabilirsiniz. Bu fırça gerektiği kadar ürünü eşit şekilde cilde yayar. Ödüllü bir fondöten fırçasıdır. O yüzden aşırı ve kat kat uygulama yapmayın. 

 

4) Fondötenden sonra kapatıcı kullanabilirsiniz. Göz çevrenize Perfect Stick Concealer uygulayın.Bu kapatıcının aydınlatıcı etkisi, göz çevrenizi taze ve genç gösterir. Ürün, en koyu göz altı halkalarını kapatmak ve ciltte istediğiniz bölgelere aydınlık vermek için ideal bir üründür. Kremsi yapısıyla cilde kolay sürülür.

 

5) Translucent Pressed Powder ile fondöteninizi ve göz çevrenizi sabitleyin. Bu transparan pudra sayesinde makyajınız saatler boyu ilk günkü tazeliğini koruyacaktır. Bu pudra, Her cilt tonuna uygun yumuşak bir pudradır. Cildin nemli tutarken fondöten görünümünü korur. Çizgilerin ve gözeneklerin görünümünü en aza indirgeyen eşit, hafif tül gibi uygulanır. Gün boyu kalıcı güzel bir görünüm için aşırı yağı emen ve makyajın kırışmasını önleyen Super Oil-Absorbing Powder içerir.
 

6) Son olarak Luminizing Satin Face Color ile yanaklarınızın üzerine renk verin. Yalnızca tek bir dokunuşla yüze güzel ve parlak bir renk veren allık, ciltte satenimsi bir etki yaratır. 

 

İşte, aydınlık teniniz hazır!

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ