Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
OLAPLEX GİRİŞ REHBERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
No. 0 INTENSIVE BOND BUILDING TREATMENT
OLAPLEX
Bağ Yapılandırıcı Yoğun Saç Bakım Spreyi
1.490,00 TL
No. 3 HAIR PERFECTOR
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici ve Saç Kusursuzlaştırıcı
1.490,00 TL
No. 4C BOND MAINTENANCE CLARIFYING SHAMPOO
OLAPLEX
Derinlemesine Temizleyen & Bağ Güçlendiren Şampuan
1.490,00 TL
No. 4P BLONDE ENHANCER TONING SHAMPOO
OLAPLEX
Renk Koruyucu & Bağ Güçlendirici Mor Şampuan
1.490,00 TL 1.345,00 TL
No. 4 BOND MAINTENANCE SHAMPOO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Bakım Şampuanı
1.490,00 TL
No. 5 BOND MAINTENANCE CONDITIONER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Kremi
1.490,00 TL
No. 6 BOND SMOOTHER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Şekillendirici
1.490,00 TL
No. 7 BONDING OIL
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Yağı
1.490,00 TL
No. 8 BOND INTENSE MOISTURE MASK
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici &Yoğun Onarıcı & Nemlendirici Maske
1.490,00 TL
No. 9 BOND PROTECTOR NOURISHING HAIR SERUM
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Besleyici Saç Serumu
1.490,00 TL

Saç Bakımı

OLAPLEX GİRİŞ REHBERİ

  • Aralık 26, 2022

Saçınız gerek kimyasal işlemlerden gerekse de ısıyla şekillendirmeden yıprandıysa, eski sağlıklı saçlarınıza kavuşmanız imkansız değil. Zira devreye Olaplex giriyor!

Olaplex markasını bir süredir pek çok yerde duyuyor ve görüyor olma ihtimaliniz yüksek. Çünkü saç sağlığı söz konusu olduğunda güçlü bir teknolojiyi elinde barındırıyor ve yıpranmış saçları eski, canlı ve parlak haline döndürmeye söz veriyor. Peki, Olaplex’i biraz daha yakından tanımaya ve ürünleri detaylı incelemeye ne dersiniz?


Olaplex neyi başarıyor?
Aslında Olaplex’in hayatlarımızda kolaylaştırdığı en büyük şey, profesyonel kuaför bakımlarını evlere taşıyor olması. İnce telli, kalın, düz ya da kıvırcık fark etmeksizin her saç tipinin kullanabildiği ürünlere imza atarken, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate içeren patentli bağ güçlendirme formülü sadece Olaplex’e özel.


Olaplex dünyasında hangi ürünler yer alıyor?
Hangi Olaplex ürününün size uygun olacağını merak ediyorsanız, tek tek ürünleri tanımaya başlayalım.


N° 0 Intensive Bond Building Hair Treatment - Hasarlı Saçlar için Yoğun Onarıcı Saç Bakım Spreyi
Olaplex’in evde saç bakımına dair sunduğu serinin ilk ayağı olan bu ürün, yoğun onarıcı bir saç bakım spreyi. İki aşamalı saç bakımının ilk adımında yer alan N° 0 Intensive Bond Building Hair Treatment, N°.3 Hair Perfector için bir astar görevi görüyor. Bununla birlikte ise saç bağlarını yeniden güçlendirmek için saç bakım tedavisinin etkinliğini artırıyor. Bir diğer özelliği de Olaplex’in patentli bağ güçlendirme  teknolojisinin en yüksek konsantrasyonuna sahip olması.
N°3 Hair Perfector - Saç Kusursuzlaştırıcı
En popüler Olaplex ürünü olarak karşımıza çıkan N°3 Hair Perfector, boya, ısı, güneş ve çevresel faktörlerden dolayı yıpranmış, hasar görmüş tüm saçları eski sağlığına döndürmeyi amaçlıyor. Saçtaki kırılmaları azaltarak saçı gözle görünür şekilde güçlendirirken, hasarları onararak ve saç yapısını koruyarak saçın sağlıklı görünümünü ve dokusunu geri kazandırıyor.
N°4 Bond Maintenance Shampoo - Onarıcı & Besleyici Şampuan
Normal şampuanlardan farklı olarak Olaplex’in patentli bağ güçlendirme teknolojisine sahip olması, elbette benzerlerinden ayrışmasını sağlıyor. Yüksek oranda nemlendirici ve onarıcı özellikleri sayesinde her kullanımda saçları daha parlak ve sağlıklı hale getiriyor. Saçtaki kırılmaları azaltması ve elektriklenmeyi önlemesi de diğer özelliklerinden.
Nº.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo -  Sarı & Gri Saçlar için Renk Koruyucu Şampuan
Eğer sarı ve gri saçlarınız varsa, bu şampuan kesinlikle saç bakım rutininizde olmayı hak ediyor. Yüksek konsantrasyonlu sülfatsız bu şampuan en başta saç tonunu korumakla ve canlı tutmakla görevli. Diğer mor şampuanlara kıyasla da saç rengini 3 kat daha canlı hale getiriyor. 
Nº.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo - Derinlemesine Arındırıcı Şampuan
Olaplex dünyasında yer alan bir başka şampuan ise saç derisini arındırmaya odaklanmış durumda. Tek kullanımda saçtaki kiri ve birikintileri nazikçe temizlerken, yağlı saç derisini kontrol altına almaya yardımcı oluyor.
Nº 5 Bond Maintenance Conditioner - Onarıcı & Besleyici Saç Kremi
Yüksek oranda nemlendirme sağlayan Nº 5 Bond Maintenance Conditioner, saçları parlak ve sağlıklı hale getiriyor. Hasar görmüş bağları güçlendirip elektriklenmeyi kontrol altına almaya yardımcı olurken,  saçları derinlemesine nemlendiriyor.


Nº 6 Bond Smoother - Pürüzsüzleştirici, Durulanmayan Saç Şekillendirici
Saç temizliğinin ardından sıra şekillendirmeye geliyor. Durulanmayan bu saç şekillendirici, 72 saate kadar elektriklenmeyi azaltıyor. Kuru, boyalı ve kimyasal işlem görmüş tüm saçları nemlendirip güçlendiriyor. Artı olarak ise saçlar doğal halinde kurutulmaya bırakıldığında bukleleri yumuşak bir şekilde belirginleştiriyor.
Nº 7 Bonding Oil - Şekillendirici & Onarıcı Bakım Yağı
Saç yağlarını kullanmayı seviyor ancak saçınızda bıraktığı yağlı histen hoşlanmıyorsanız, bu ürün tam size göre çünkü saçınızda asla böyle bir his bırakmıyor. Saçtaki hasarlı bağları onarma göreviyle birlikte elektriklenmeyi en aza indirerek 232 dereceye kadar UV/ısı koruması sağlıyor.
Nº 8 Bond Intense Moisture Mask - Yoğun Onarıcı & Nemlendirici Maske
Yoğun onarıcı ve nem sağlayan bir saç maskesi arayışındaysanız, devreye Nº 8 Bond Intense Moisture Mask giriyor. Kuru, kırılgan ve yıpranmış saçları onarıp 4 kat fazla nem sağlıyor. Saçı pürüzsüzleştirerek daha parlak olmasına da yardımcı oluyor.
Nº 9 Bond Protector Nourishing Hair Serum - Besleyici Saç Serumu
Diğer tüm Olaplex ürünlerinde olduğu gibi bağ güçlendirici teknolojiye sahip bu ürün, 232 dereceye kadar ısı koruması sağlamasının yanı sıra çevresel faktörlerin verdiği zarardan da koruyor. Saçların daha canlı ve parlak görünmesine yardımcı olurken, bukleleri belirginleştiriyor ve saç şekillendirmesini daha kolay hale getiriyor. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ