Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
OLAPLEX NEDEN BU KADAR POPÜLER?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
No. 8 BOND INTENSE MOISTURE MASK
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici &Yoğun Onarıcı & Nemlendirici Maske
1.490,00 TL
No. 6 BOND SMOOTHER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Şekillendirici
1.490,00 TL
No. 7 BONDING OIL
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Yağı
1.490,00 TL
No. 3 HAIR PERFECTOR
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici ve Saç Kusursuzlaştırıcı
1.490,00 TL

Saç Bakımı

OLAPLEX NEDEN BU KADAR POPÜLER?

  • Aralık 26, 2022

Hem Hollywood yıldızları hem de dünyanın en iyi saç stilistleri, Olaplex’i sık sık önerirken, sizce neden bu kadar popüler olabilir?

Dış görünümünüzde değişiklik yapmak istediğinizde ve kendinizi daha iyi hissetmeye karar verdiğinizde devreye ilk olarak saçlarınız girer. Daha belirgin olarak şekillendirmek için ısıyı devreye sokarken, daha köklü değişimler için ise boyatmaya karar veriyoruz. Her ne kadar aynaya bakınca kendimizi daha iyi hissetsek de, sonucunda saçlar yıpranıp eski sağlığını kaybedebiliyor. Kullanılan ürünlerle bu durumun önüne geçmek mümkün. Özellikle de güçlü teknolojilere sahip içeriklerle birlikte…


Olaplex neden bu kadar popüler?
Az önce bahsettiğimiz gibi güçlü bir teknolojiyle hayata geçmiş ürünlerden bahsedeceğimiz zaman ilk olarak aklımıza Olaplex geliyor. Saç hasarını onarmayı ve bununla birlikte önlemeyi kendine görev edinen Olaplex, saçın kırık disülfit bağlarını yeniden güçlendirerek moleküler düzeyde çalışıyor. İşte, onu güzellik sektöründe benzerlerinden ayrıştıran temel nokta bu. Olaplex’i tüm dünyada favori haline getiren bir diğer detay da tüm saç tiplerinin güvenle kullanabiliyor olması. 
 

Olaplex’in en öne çıkan ürünler hangileri?
10 ürünle birlikte karşımıza çıkan Olaplex, elbette hepsiyle birlikte mucizeler yaratıyor. Ancak içlerinden bazıları, hemen hemen her kullanıcının favorisi olmayı başarıyor.


N°3 Hair Perfector - Bağ Güçlendirici &Saç Kusursuzlaştırıcı
Olaplex’in en popüler ürünleri arasında başı çeken N°3 Hair Perfector, saçlarının daha sağlıklı olmasını isteyen herkesin güzellik dolabında bulunması gereken türden. Ona minik bir saç tedavisi gözüyle bakmanız mümkün çünkü az miktarda bir ürün kesinlikle saçların gözle görünür şekilde daha güçlü olmasını sağlıyor.
Nº 7 Bonding Oil - Bağ Güçlendirici Saç Bakım Yağı
Öncelikle oldukça ince bir yapısı var ve tam olarak bu sayede saç tellerinizi ağırlaştırmadan daha canlı ve parlak olmalarını sağlıyor. Birkaç damla ürünü tek başına ya da No. 6 Bond Smoother ile karıştırarak uygulayabileceğiniz gibi hem ısıya karşı koruma sağlamış oluyorsunuz hem de saçtaki bağları kuvvetlendiriyorsunuz.
Nº 6 Bond Smoother - Bağ Güçlendirici Saç Şekillendirici
Az önce de bahsettiğimiz gibi, No. 7 Bonding Oil ile bir araya geldiğinde mucizeler yaratıyor. Saçlarınızı şekillendirmeye yardımcı olurken, yoğun şekilde saçları da besliyor. Böylece iki görevi tek çatı altında toplamayı başarıyor. 
Nº 8 Bond Intense Moisture Mask - Bağ Güçlendirici & Yoğun Onarıcı & Nemlendirici Maske
Eğer yıpranmış saçlarınızdan şikayetçiyseniz, en yakın arkadaşlarınız kesinlikle maskeler olacaktır. Zira daha uzun süre saçta bekletilmesi gerektiği için daha güçlü şekilde etki ediyor. No. 8 Bond Intense Moisture Mask  ise kuru, kırılgan ve yıpranmış saçlara yoğun şekilde nem sağlıyor. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ