Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
OLAPLEX VOLUMIZING BLOW DRY MIST KULLANMANIZ İÇİN 4 NEDEN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
VOLUMIZING BLOW DRY MIST
OLAPLEX
Hacim Veren & Saçı Isıya Karşı Koruyan & Saç Kurutma Süresini Kısaltan Saç Spreyi
1.490,00 TL
No. 4 BOND MAINTENANCE SHAMPOO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Bakım Şampuanı
1.490,00 TL
No. 5 BOND MAINTENANCE CONDITIONER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Kremi
1.490,00 TL
No. 3 HAIR PERFECTOR
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici ve Saç Kusursuzlaştırıcı
1.490,00 TL
No. 8 BOND INTENSE MOISTURE MASK
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici &Yoğun Onarıcı & Nemlendirici Maske
1.490,00 TL
BOND MAINTENANCE SYSTEM
OLAPLEX
Saç Kusursuzlaştırıcı & Bağ Güçlendirici Üçlü Bakım Seti
4.470,00 TL
THE BOND TREATMENT SYSTEM
OLAPLEX
Yoğun Onarıcı & Nemlendirici & Bağ Güçlendirici Üçlü Saç Bakım Seti
4.470,00 TL

Saç Bakımı

OLAPLEX VOLUMIZING BLOW DRY MIST KULLANMANIZ İÇİN 4 NEDEN

  • Ağustos 24, 2023

Tek bir ürünle saçlarınıza ne kadar fayda sağlayabilirsiniz? İşte Olaplex Volumizing Blow Dry Mist bunun cevabını vermeye hazır!

Bazı zamanlar saçlarımıza özen göstermek için fazlasıyla vaktimiz olsa da, bazen de pratik davranmak gerekiyor. Özellikle de bir işiniz olduğunda ya da bir yere yetişmeniz gerektiğinde saç şekillendirmeye yeteri kadar zaman ayıramıyor olabilirsiniz. Ya da acele şekilde saçlarınızı şekle sokmaya çalışırken, sağlığını göz ardı ediyorsunuzdur. Tam da böyle durumlarda pek çok faydayı bir arada toplayan ürünler adeta hayat kurtarıyor. 

İşte Olaplex Volumizing Blow Dry Mist bu aşamada devreye girmeye hazır. Çünkü kendisi hem bir saç şekillendirme ürünü hem de bunu yaparken saçları koruma altına almayı da ihmal etmiyor. O halde çok amaçlı Volumizing Blow Dry Mist’i neden rutininizin parçası haline getirmelisiniz 4 adımda açıklayalım.


1- Gösterişli hacim kazandırır
Volumizing Blow Dry Mist’in ilk amacı, adından da anlaşılacağı üzere saçlara volüm yani hacim kazandırmak. İçeriğinde bulunan Bezelye Peptitleri saç tellerini dolgunlaştırarak saçların çok daha gösterişli görünmesini sağlıyor. Özellikle de ince telli saçlara sahipseniz ya da saçlarınız çabuk sönmeye müsaitse, kesinlikle size göre bir ürün olabilir!

2- Isıdan korur
Saç şekillendirmeye dair yapılan en büyük hatalardan biri, saçları korumaya almamak. Yani düzleştirici, maşa ya da fön makinası kullanmadan önce mutlaka saçlarınıza ısıdan koruyacak bir ürün kullanmalısınız. Volumizing Blow Dry Mist ise hacim vermesinin yanında saçı 232 dereceye kadar ısıdan koruyor. Yani ürünü saçınıza uyguladıktan sonra güvenle fön çekebilirsiniz. Böylece hacim kazandırma etkisi de daha yoğun olur. Bambu Özlü Lipopeptitler sayesinde saçları ısıyla şekillendirmenin getirdiği hasardan korumaya yardımcı oluyor ve saç stilinin kalıcılığını destekliyor.

3- Saç kurutma süresini kısaltır
Saçları çok zor kuruyanlar bunun ne kadar zorlayıcı bir durum olduğunu anlayacaktır. Haliyle fön makinası bunu yaşayanlar için olmazsa olmaz. Volumizing Blow Dry Mist saçları neme ve ısıya karşı koruyarak fön süresini de kısaltmayı başarıyor. 

4- Hasar görmüş bağları güçlendirir
Gelelim Volumizing Blow Dry Mist’in en önemli özelliklerinden birine. Olaplex’in patentli bağ güçlendirme teknolojisi her ürününde mevcut. Bu çok amaçlı ürün de elbette bunlar arasına giriş yapıyor. Ancak hacim, koruma ve fön süresini kısaltmasının yanında saçlara aynı zamanda bakım yapması da oldukça büyük bir artı. 


Olaplex Volumizing Blow Dry Mist nasıl kullanılır?
Islak veya kuru saçlara uygulanabilen Volumizing Blow Dry Mist’i isterseniz hemen duştan çıktıktan sonra kullanabilirsiniz. Ya da 2. gün saçlarınızı yenilemek için köklere uygulayarak ve yuvarlak bir fırça ile fön çekerek saçlarınıza şekil verebilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ