Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SARIŞIN, ESMER, KUMRAL… KİME HANGİ TON KIRMIZI RUJ YAKIŞIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL 1.425,00 TL
VELVET MATTE LIP PENCIL
NARS
Kadifemsi Mat Kalem Ruj
1.370,00 TL
VELVET MATTE LIP PENCIL
NARS
Kadifemsi Mat Kalem Ruj
1.370,00 TL

Ruj

SARIŞIN, ESMER, KUMRAL… KİME HANGİ TON KIRMIZI RUJ YAKIŞIR?

  • Ocak 03, 2022

Kırmızı ruj söz konusu olunca yakışmayan bir kişi dahi düşünemiyoruz. Evet doğru duydunuz önemli olan doğru kırmızı tonu seçmek.  Peki neye göre ve nasıl seçmeliyiz kırmızı ruju?

Her renkte olduğu gibi kırmızının tonlarında da sıcak alt ton olduğu gibi soğuk alt tonlu kırmızı ruj da bulunuyor. Bu durumda cilt alt tonunu en çok yakışacak kırmızı ruj rengini seçerken ilk olarak ne tip bir tene ve saç rengine sahip olduğunu gözlemleyerek başlayabilirsin.

Sarışınlar

Sarışın ve soğuk alt tona sahipsen yine soğuk alt tonlu kırmızı rujlar sana çok yakışacaktır. Soğuk alt tonlu olduğunu anlamanın en kolay yolu ise yazın bronzlaşırken kızarman ve damarlarının mavi ya da mor olmasıdır. Mavi ve turuncu alt tonlu kırmızı ruj seçimi senin için ideal olacaktır. Önerimiz: NARS Velvet Matte Lip Pencil Red Square.

Esmerler

Esmer tene sahip isen sana çoğunlukla sıcak alt tonlu kırmızı rujlar en çok yakışacaktır. Teninin sıcak alt tonlu olduğunu ise bileğindeki damarlar yeşil ise sıcak alt tona sahipsin. Bu durumda koyu kırmızı tonları tercih etmelisin. Şarap kırmızısı, içinde kahvelik olan kırmızı tonları ve koyu kırmızı rujları seçmelisin. Önerimiz: NARS Velvet Matte Lip Pencil Mysterious Red.

Kumrallar

Eğer bileğine baktığında damarlarını hem mor, mavi hem de yeşil görüyorsan yüksek ihtimalle nötr bir tona sahipsin. Buğday tenli olan kumral kişiler genellikle nötr bir alt tona sahip oluyorlar. Aynı zamanda kolay bronzlaşırlar. Ancak doğru kırmızı ruju bulmanın en iyi yolu yine de deneme yanılma yolu olduğunu söyleyebiliriz. Denemeye değer. Önerimiz: NARS Audacious Rita.


 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ