Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SCARLETT JOHANSSON DAİMA NASIL GÜZEL GÖZÜKÜYOR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL

Makyaj Çantası

SCARLETT JOHANSSON DAİMA NASIL GÜZEL GÖZÜKÜYOR?

  • Temmuz 05, 2020

SCARLETT JOHANSSON DAİMA NASIL GÜZEL GÖZÜKÜYOR?

 

Scarlett'ın sırrı renklerle oynamak... Turuncuları, pembeleri, ışıltıları makyajında sıklıkla kullanıyor. Gelin, güzel yıldızın beğendiğimiz makyajlarına bakalım!

 

Mercan ruj 
 

Scarlett yazın genelde turuncu veya canlı kırmızı renkte ruj tercih edip odak noktasını dudaklar yapıyor. Gözlerine sadece eyeliner ve maskara uyguluyor. 

 

Nars All Day Luminous Weightless Foundation ile cildinizi kusursuz hale getirin. Shiseido Perfect Stick ile göz çevrenizi aydınlatın ve Nars Bronzing Powder Laguna ile elmacık kemiklerinizi ortaya çıkarıp, yanaklarınıza da Nars Dolce Vita allık ile hafif bir renk verin. 

 

Nasıl yaparsınız?

 

Gözlerinize Nars Kohliner ile çok ince bir çizgi çekip, Nars Audacious maskara uygulayın. Nars Illuminator Copacabana ile burun kemiği üzerine, elmacık kemiklerinin üzerine ve göz pınarlarına minik dokunuşlar yapabilirsiniz. Böylece aydınlık bir yüz elde edersiniz. Kaşlara da Nars Brow Gel ile doğal bir vurgu yapmayı unutmayın. Dudaklara da Nars Velvet Matte Lip Pencil Tifanmaya Square uygulayın.

 

Romantik ve doğal 
 

Scarlett Johansson, genelde doğal makyaj yapan ünlülerden biri. Sarışın olması sebebiyle renkleri çok iyi taşıyor. Bu seneki maskülen kesim kısa saçlarıyla ise oldukça da seksi! Her zaman feminen havasıyla bildiğimiz Johnsson bu sene hem şaşırttı hem de seksapeliyle göz doldurdu. 

 

Scarlett’in yaz makyajı ise genelde pembe tonlarda... Sıcak pembe tonlarını tercih eden ünlü yıldızın makyajına bir bakalım, ilham alalım!

 

Nasıl yaparsınız?

 

Ten renginizi de göz önüne alarak Shiseido Sheer and Perfect Foundation ile Scarlett’in natürel cildine sahip olabilirsiniz. Fondöteni kusursuz ve eşit dağıtmak için fırça kullanın, en iyisi Shiseido Perfect Foundation BrushNars Deep Throat allık ile kendini belli eden fakat doğallıktan ödün vermeyen yanaklar hafif pembemsi renkte...

Elmacık kemiklerini vurgulamak için Nars Bronzing Powder Laguna’yı Nars Kabuki Ita Brush ile uygulayın.

 

 

Bronz ten
 

Scarlett’a bronz makyajda çok yakışıyor.

 

Nasıl yaparsınız?

 

Nars Sheer Glow Foundation ile cildinize doğal ve aydınlık bir bitiş verin. Nars Bronzing Powder Casino ile elmacık kemiklerinize kontür yapıp, Laguna’yı da bronz pudra gibi kullanın. Bu, gayet natürel ve gerçekten güneşten bronzlaşmış gibi bir görünüm verecektir cildinize... Nars Illuminator Orgasm’ı yanaklarınıza hafif renk ve parlaklık vermesi için kullanabilirsiniz. Aydınlatıcıyı Nars Kabuki Yachiyo fırça ile kullanın ve fırçada kalanları da şakaklarınıza, alnınıza, burnunuza ve çenenizin üzerine sürebilirsiniz.

 

Dumanlı göz makyajı için Nars’ın And God Created The Woman Part 2’yu kullanın. Bu far paletinin içinde 6 renk var ve ‘smokey eyes’ için hepsi de çok ideal renklerde! Gölgeli göz makyajını Nars Kohliner ile kirpik diplerinize inceden kalına giden bir çizgi çekerek tamamlayın. Son olarak da Nars Audacious maskara ile kirpiklerinize gür ve dramatik bir görünüm verin. Kaşlara ise Nars Brow Perfector kullanabilirsiniz. Makyajı Scarlett’in çok sevdiği nude pembe bir renk olan Shiseido Perfect Rouge PK304 ile bitirmenizi tavsiye ederiz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ