Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SICAKLIĞA DAYANIKLI EN İYİ ÜRÜNLER
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Ten Makyajı

SICAKLIĞA DAYANIKLI EN İYİ ÜRÜNLER

  • Kasım 01, 2022

Sıcaklarda hepimiz cildimize sürdüğümüz ürünlerin en hafif ve ince olanları tercih ederiz.

Sıcaklarda cilt daha fazla sebum ürettiği için onu dengeleyecek ve görünüm olarak da en doğal duracak ürünler tercihimiz oluyor.

Ten için öncelikle konuşmamız gerekirse bazlar, pudralar ve renkli aydınlatıcı gibi mesela Tinted Glow Booster gibi ürünler olabileceğini söyleyebiliriz. Cildinize uygun seçtiğiniz bazlar cilt bakımı ürününüzden sonra sebum üretimini dengeleyeceği için cildinizin daha dengeli ve sağlıklı görünmesini sağlayacaktır. Transparan pudralar da anında fazla parlaklığınızı dengeleyeceği için pratik bir kullanım için ideal bir ürün. İhtiyaç duyduğunuz her an pudra kullanabilirsiniz.

Tinted Glow Booster gibi renkli aydınlatıcılar ile incecik bir ten görünümü ve aynı zamanda sağlıklı parlak bir cilt görünümü elde edebilirsiniz.

Allık tercihinizde ise krem köpük veya likit allıkları tercih edebilirsiniz, formülleri gereği cildinizde hem opak bir parlaklık hem de daha fazla dayanıklılık sağlarlar. Işıl ışıl görünüm için harika bu allıklar. Mutlaka denemelisiniz!

Dudaklarda ise balm türü ürünleri tercih edebilirsiniz, hem doğal hem de bir dudak kalemi ile uzun süre dayanıklı bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Gözlerin vazgeçilmezi ise elbette maskara ve göz kalemi olacak. Özellikle uzun süre dayanıklı göz kalemi ve maskara tercihiniz ile makyajınızın daha kalıcı olacağını söylemeliyiz. Belirgin gözlerin en kilit ürünü kalem ve maskara mutlaka kullanılmalı. Far tercihiniz de ise altına göz far bazı ile dilediğiniz formüldeki bir farı kullanabilirsiniz. Özellikle ışıltılı farlar çok uygun bir seçim olur.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ