Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
TEK ÜRÜN İLE KORUMA + BAKIM + KUSURSUZ TEN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL

Ten Makyajı

TEK ÜRÜN İLE KORUMA + BAKIM + KUSURSUZ TEN

  • Temmuz 12, 2021

Farklı farklı cilt sorunları ile karşılaşsak da herkesin hayali nemli, sağlıklı ve kusursuz bir cilde sahip olmaktır.

Kimileri kuruluk ve nemsizlik ile savaşırken kimileri ise cildindeki yağlanmadan ve istenmeyen problemlerden şikayetçi.

Özellikle yazın birçoğumuz fondöten kullanmayı sevmeyiz. Daha çok hafif yapılı, doğal görünen, pratik ve çok fonksiyonlu ürünleri tercih ederiz.  Cildimizi dengeleyecek, güneş ışınlarına karşı koruyacak ve cildimizde renk eşitliği sağlayarak istediğimiz cilt görünümüne bizi kavuşturacak ince yapılı ve uygulaması kolay bir ürün arayışına gireriz.

İşte tüm bu özelliklere sahip olan ve deneyen herkesin kahramanı olacak Shiseido Perfect Hydrating BB Cream: SPF30 ile cildi korurken cildi gün boyunca da nemli tutar. Hafif ama eşsiz yapısıyla ciltte renk eşitliği sağlayarak kusurların görünümünü azaltır, cildi pürüzsüzleştirir ve cildin daha canlı görünmesini sağlar. İster yaz ayalarında ister 4 mevsim kullanabileceğiniz bu BB cream tüm övgüleri hak eden bir ürün.

Yağlı ve karma ciltler renkli nemlendiriciyi nasıl kullanır?

Yağlı ciltler Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30 özellikle yağsız ve doğal formülü sayesinde her cilt tipinin rahatlıkla kullanabildiği en iyi renkli nemlendirici olduğunu söyleyebiliriz.

Yoğun nemlendirme özelliğinden dolayı, yağlı ciltler gün içerisindeki aşırı parlamayı dengeleyecek olan Nars Pore & Shine Control bazı kullanmaları harika sonuç verecektir. Böylelikle fazla parlama kontrol altına alınacak ve cildiniz sağlıklı bir şekilde parlayacak.

Karma ciltler: Cildiniz karma ise Pure Radiant Tinted Moisturizer’ı özellikle parlayan bölgenize lokal olarak uygularsanız, oluşabilecek fazla parlamayı önleyecektir. Şayet genel olarak cildinizde parlaklık T bölgenizde ise bazı lokal olarak sadece bu bölgenize uygulayabilirsiniz veya yanak bölgeniz daha fazla parlıyorsa sadece bu bölgeye uygulayabilirsiniz. Cildinizin geneli yağlı olmadığı için bölgesel uygulama daha iyi sonuç verecek ve cildiniz harika görünecek.

Aynı zamanda Pure Radiant Tinted Moisturizer’ın üzerine transparan ve foto dostu olan Nars Light Reflecting Setting pudrayı dilerseniz bölgesel veya tüm yüzünüze ince bir astar gibi pudra fırçası ile uygulayabilirsiniz.         
Sonucun ne kadar doğal olduğuna siz de inanamayacaksınız.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ