Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
TOZ KOLAJENİN ÖNE ÇIKAN 6 FAYDASI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
HYDROLZED COLLAGEN PEPTIDES
COLLASEL
Hidrolize Kolajen Peptit İçeren Takviye Edici Gıda
895,00 TL

Cilt Bakım

TOZ KOLAJENİN ÖNE ÇIKAN 6 FAYDASI

  • Kasım 29, 2022

Son zamanların en önemli takviyesi hiç şüphesiz kolajen. Toz formuyla son derece kolay bir tüketim seçeneği sunarken, faydaları ise oldukça fazla.

Söz konusu wellness ve sağlık olduğunda karşımıza çıkabilecek yeniliklerin ucu bucağı yok. Birkaç senedir Gwyneth Paltrow ve Kourtney Kardashian gibi dünyaca ünlü yıldızların da günlük rutinine dahil ettiği bir içerik var ki, cilt, saç ve vücut sağlığını tek çatı altında toplayarak faydalarıyla göz dolduruyor. Bahsettiğimiz şey ise toz kolajen. 

Kolajen, kemik ve kıkırdaktan cilde, saça ve sindirim sistemine kadar birçok dokuyu oluşturmada ve desteklemede önemli bir rol oynayan bir protein türü. Stres, kötü beslenme ve yaşın ilerlemesi gibi etkenlerden dolayı vücudun doğal kolajen üretimi giderek azalırken, toz kolajen takviyesiyle bu gidişatı tersine çevirebilmek mümkün hale geliyor. Kolajen peptitlerine farklı formüllerde ulaşabilmek mümkün ancak en kolay toz versiyonuyla tüketilebilir durumda. Üstelik toz kolajen, kahveden smoothie'lere kadar her şeye eklenebilmesi nedeniyle de inanılmaz derecede popüler.

Yaşınız veya mevcut sağlık durumunuz ne olursa olsun, toz kolajen takviyesi size çekici gelebilir. Ne de olsa kolajen, bağ dokularınızı ve cildinizi oluşturan ana yapısal proteindir. O halde faydalarını yeniden hatırlamakta da bir sakınca yok.

Toz kolajenin faydaları nelerdir?

-    Araştırmalar, kolajenin vücudumuzdaki proteinin yaklaşık üçte birini oluşturduğunu gösteriyor. Ancak otuzlu ve kırklı yaşlardan itibaren vücut daha az kolajen üretiyor. Wellness rutininize ekleyebileceğiniz hidrolize kolajen peptit  ise yaş aldıkça genel sağlığınızı desteklemeye yardımcı oluyor.

-    Toz kolajen cilt elastikiyetini iyileştirirken, nemi daha iyi tutmasına yardımcı oluyor ve cilt içindeki kollajen liflerinin yoğunluğunu artıyor.

-    Kolajenin bağ dokularını desteklemek ve egzersiz sonrası eklem ağrılarını iyileştirmek gibi etkileri de mevcut.

-    Kolajen kemik kaybını yavaşlatırken kemik oluşumunun uyarılmasında da rol oynuyor.

-    Yaşlanma belirtilerinden kaynaklanan saç incelmesine çözüm aradığınız bir noktadaysanız, toz kolajen bu noktada size yardımcı olabilir.

-    Cildi sıkılaştırma ve esnekliğini artırmaya da destek olurken, keratin oluşumuna katkı sağlayarak saçları dolgunlaştırır.

Toz kolajen nasıl kullanılır?

Eklem, saç, tırnak, cilt, doku ve kas sağlığına faydaları dokunan toz kolajen arayışındaysanız, size güçlü bir önerimiz mevcut; CollaSel Hidrolize Kolajen…

Saydığımız tüm faydaları tek bir çatıda altında bulundururken, günde 1 ölçek ürün sıvı veya yemeklerle karıştırılarak kolayca tüketilebiliyor. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ